Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: usb a max.počet připojitelných zařízení

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    Zdravím všechny
    Chtěl bych se zeptat jestli je omezen počet připojitelných zařízení do USB.Třeba muj známý má pc(bližší konf. neznám),ale deska má pouze dvě Usb vzadu,živí se jako grafik a doma má asi 7 tiskáren,ty jsem mu nedávno pomáhal instalovat a když už jsem byl u poslední tak usbéčko jí už nerozpozalo a v oznamovací oblasti se zobrazila hláška že kořenový rozbočovač usb nebyl nalezen-toto boužel nevím přesně jelikož používá ANG XPéčka a Aj není zrovna moje parketa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Na jeden konektor lze teoreticky připojit až 127 zařízení. Chyba bude spíš v ovladačích desky, nebo prostě něco s deskou. Správce zařízení je bez vykřičníků...?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    ano SZ je bez vykřičníků,ale když se objevý ta bublina s tou hláškou a kliknu na ní,tak se objeví tabulka kde je vyspaných cca 12 kořenových rozb. USB a asi u dvou vykřičník je!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od omnitek Zobrazit příspěvek
    ano SZ je bez vykřičníků,ale když se objevý ta bublina s tou hláškou a kliknu na ní,tak se objeví tabulka kde je vyspaných cca 12 kořenových rozb. USB a asi u dvou vykřičník je!!!
    Zřejmě používá hub...? Je ten v pořádku (externí napájení v pořádku zapojenu atd.)...? Byla tiskárna nainstalována správně...? Externí zařízení zase není úplně moje parketa používal sem dycky tak málo zařízení že se mi z těch počtů USB točila hlava
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    ne ne,Hub nepoužívá.má pouze kabel na stole který je stále připojen a jen prohazuje tiskárny.Tiskárny jsou nainstalované dobře.když jednu odeberu třeba tu co již fungovala a nainstaluji tu co předtím nešla tak ta jde a ta co šla předtím už přidat nejde a vyhodíto výše zmníněnou hlášku,prostě je to omezeno na 6 zařízení !
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od omnitek Zobrazit příspěvek
    ne ne,Hub nepoužívá.má pouze kabel na stole který je stále připojen a jen prohazuje tiskárny.Tiskárny jsou nainstalované dobře.když jednu odeberu třeba tu co již fungovala a nainstaluji tu co předtím nešla tak ta jde a ta co šla předtím už přidat nejde a vyhodíto výše zmníněnou hlášku,prostě je to omezeno na 6 zařízení !
    No, tak to může být problém s ovladači, když je tam víc tiskáren...neustálý přeinstalovávání atd. není dobrý. Proč vlastně 6 tiskáren...? To pak plodí problémy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Proč vlastně 6 tiskáren...? To pak plodí problémy
    to je pravda,kolikrát stačí i dvě !Ale ani nevím.Co sem si všiml,tak tam má tiskárnu na A3 formát,další na fotky,další co má podporu Wifi a Bluetooht,atd...přesně fakt nevím.Dobrá tedy,zkusím nové ovladače !!Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    S tímhle nemám pražádné zkušenosti, ale není možné, že je systém nějak omezený třeba pouze na 6 tiskáren ( které můžou mít třeba společné vlastnosti nebo něco )? Sice nevím, proč by měl být, ale u Windows člověk nikdy neví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od omnitek Zobrazit příspěvek
    to je pravda,kolikrát stačí i dvě !Ale ani nevím.Co sem si všiml,tak tam má tiskárnu na A3 formát,další na fotky,další co má podporu Wifi a Bluetooht,atd...přesně fakt nevím.Dobrá tedy,zkusím nové ovladače !!Díky
    Zkusil bych všechny odinstalovat a postupně přidávat a zkoušet co to udělá
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Zkusil bych všechny odinstalovat a postupně přidávat a zkoušet co to udělá
    to už jsem zkoušel asi 3 x v ruzném pořadí.Nejdříve od stejného výrobce a typem co nejblíže k sobě(to nevyšlo) tak jsem to skusil obráceně a také nic,docela mi to vrtá hlavou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    S tímhle nemám pražádné zkušenosti, ale není možné, že je systém nějak omezený třeba pouze na 6 tiskáren ( které můžou mít třeba společné vlastnosti nebo něco )? Sice nevím, proč by měl být, ale u Windows člověk nikdy neví.
    není to tím že ty XP sou anglické?tvrdil mi že předtím používal české se SP1 a ještě předtím win2000(CZ) a tento problém neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od omnitek Zobrazit příspěvek
    to už jsem zkoušel asi 3 x v ruzném pořadí.Nejdříve od stejného výrobce a typem co nejblíže k sobě(to nevyšlo) tak jsem to skusil obráceně a také nic,docela mi to vrtá hlavou.
    No, není problém právě v tom že jsou blízko sobě...? Můžou mít např. stejně pojmenované soubory ovladačů, ale jiné verze či s jiným obsahem (či jak to nazvat).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od omnitek Zobrazit příspěvek
    není to tím že ty XP sou anglické?tvrdil mi že předtím používal české se SP1 a ještě předtím win2000(CZ) a tento problém neměl.
    To si nemyslím, že by mělo něco společného s jazykem. Nejpravděpodobnější mi přijde pro Windows typické ItIE - Impossible-to-Identify-Error. A proti tomu pomáhá většinou jen reinstal, který se ale kolegovi asi nebude chtít dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    No, není problém právě v tom že jsou blízko sobě...? Můžou mít např. stejně pojmenované soubory ovladačů, ale jiné verze či s jiným obsahem (či jak to nazvat).
    určitě by se to takto dalo částečně vysvětlit,ale de o to že momentálně je tam 6 USB zařízení a když se pokusím připojit 7 (tiskárna,flashka,bluetooht,atd...) vyhodí to tu hlášku !!!Je možné že ovladače a další součásti instal.balíčku můžou způsobit tento problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jsou v tom PC nainstalované aktuální ovladače čipové sady?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Počet přemapovaných sektotů
    Od Benbow v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2011, 14:00
  2. Microsoft Office: Word a počet znaků
    Od Belbas v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-04-2010, 13:54
  3. počet předaných hodnot POSTem
    Od petr.svec v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2010, 07:43
  4. Počet příspěvků
    Od zipp v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 15:30
  5. velký počet připojení
    Od DrZelenka v sekci Sítě
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 19:55