Po spuštění nefunguje USB
Ahoj,
u nového PC ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) mi po každém spuštění nefunguje klávesnice ani myš. Nejspíš bude problém s ovladači, ale nedaří se mi najít ten správný, popř. nevím, co pak v BIOSu nastavit. Nevěděl by někdo, prosím? :)
u nového PC ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) mi po každém spuštění nefunguje klávesnice ani myš. Nejspíš bude problém s ovladači, ale nedaří se mi najít ten správný, popř. nevím, co pak v BIOSu nastavit. Nevěděl by někdo, prosím? :)
V první řadě bys měl mít nainstalované ovladače chipsetu ze stránek výrobce.
Z těchle stránek jsem stáhnul a nainstaloval co jen šlo, kromě "Intel Serial IO driver ver:30.100.1727.1" - po spuštění instalace hlásí nekompatibilitu s platformou, což je zvláštní, protože systém je Win 10 64bit...
[QUOTE=souteh;601921]Z těchle stránek jsem stáhnul a nainstaloval co jen šlo, kromě "Intel Serial IO driver ver:30.100.1727.1" - po spuštění instalace hlásí nekompatibilitu s platformou, což je zvláštní, protože systém je Win 10 64bit...[/QUOTE]
Tento ovladač není potřeba instalovat. Zpráva o nekompatibilitě není v tomto případě chybou.
USB porty již fungují v pořádku?
Tento ovladač není potřeba instalovat. Zpráva o nekompatibilitě není v tomto případě chybou.
USB porty již fungují v pořádku?
V jakých USB portech jsou periferie zapojeny? Pokud v USB 3.1 portech, přepoj je do USB 2 portů. V EUFI zapni pro porty USB 2 možnost Legacy USB Support.