nevidim tady MSI....???
HP
Dell
Toshiba
Asus
Acer
Umax
Fujitsu-Siemens
Lenovo ( IBM )
BenQ
Sony
LG
Apple
Jiný
nevidim tady MSI....???
Fakt škoda že tam néni MSI, keré má hodně dobrý poměr cena/výkon, neplatí sa za značku, ale zas s notebookama nemajů takové zkušenosti jak HP, IBM, ASUS,...
Já mám acer a nemám s ním žádným problém, slyšel jsem hodně názorů že jsou poruchový lmě zatím drží. Bohužel výkonostně je velice zastaralý a teď budu pořizovat nový.
IBM (respektive modely lenova od IBM pocházející). Jinak ze svého okolí mám špatné zkušenosti s HP a jejich servisem.
(ntb bráchy byl dvakrát na výměně displeje, jednou místo displeje vyměnili audio jack???, podruhý vyměnili displej, ale za jinej a horší typ.....)
Rozhodně Lenovo(IBM),
mám Z61m už 2roky a pracuje jedna báseň. Další noťas bude rozhodně Thinkpad.
Z ostatních značek ještě tak Dell, Toshiba a HP.
Pokud potřebujete notebook, nebo-li přenosný počítač vyhněte se obloukem levným kouskům. Teď sem měl doma půl roku starý acer za 10 000....jedním slovem hrůza.
Nejraději mám Toshibu. Byl to taky první notebook s kterým jsem pracoval (rok 1992, monochromatický display).
Jak jsem tak koukal na Lenovonic proti jejich zpracování a výdrže baterie. Nemam s nima zkušenosti co do dlouhodobého užívání, ale jak jsem tak brouzdal internetem a srovnával jednotlivé kousky tak Lenovo je v poměru cena/výkon dost špatné.
IBM můj první - slušný, IBM můj druhý - velmi kvalitní, Asus můj třetí - už ho raděj nemam a až budu kupovat bude to Lenovo. Po zkušenosti s Asusem raděj nebudu riskovat další výrobce. S IBM jsem byl spokojený takže lenovo by na tom nemělo být o nic hůř.
A co třeba Cena/Kvalita ? A teda jako nevim, třeba taková SL500 v nějakej lepší verzi neni špatnej NB. A do 20000 se s nim taky vejdeš![]()
jednoznačne DELL
mám DELL XPS M1330, úplne som spokojný. Predtým som mal MSI M670X a to bolo hrôza
a najlepšie na DELLe je NBS - Next Bussiness Day
Celkem me mrzi ze tady v anketen neni MSI jejich notasy co vim jsou bezproblemove a miluju jejich design.
Při koupi nového ntb jsem se rozmýšlel mezi značkami HP a Fujitsu-Siemens. Nakonec jsem vzal Fujitsu-siemens.![]()
Osobně preferuji notebooky od Dellu, který mě absolutně vyhovují, ale na druhou stranu mám rád i Asuse a HP. Značku, kterou opravdu nemám rád je Acer a neznačkové "marketové" notebooky.
Hlasoval jsem pro Asus. Už víc než dva roky používám model A8H a kromě jediné reklamace (skoro se rozpadlo šasi) vše běží naprosto OK. Navíc reklamace byla vyřízena bez problémů. Jinak se mi líbí ThinkPady od Lenova nebo ještě HP a Dell. Je toho víc, při koupi bych značku nezohledňoval jako primární kritérium. Může se totiž klidně stát, že narazíte na Acer, kterej bude šlapat léta a naopak Lenovo může odejít za pár měsíců. Myslim si, že dneska je to už dost subjektivní. Není nad vlastní zkušenost
![]()
Sony, Dell, IBM.