Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: můžu připojit 2 monitory ke gk AMD RADEON

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    45

    Měl bych dotaz. Chtěl bych k PC připojit 2 nezávisle pracující monitory. Mám GK AMD RADEON HD 5800. Má 2 DVI konektory, ale to asi není rozhodující, proto se chci raději zeptat.
    Děkuji za informace
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Nevim presne o ktery model grafiky se jedna, ale HD5800 podporovaly bezne 3 monitory (2xDVI a 1x DisplayPort), nebo 6 monitoru (verze grafiky s 6xDP)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    45

    Tak to vyzkouším - jak se přepínají?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Ted asi uplne nerozumim otazce?
    Druhy monitor by mel byt normalne rozeznan OS a pak uz zalezi na nastaveni v ovladacich panelen/ovladaci GK, zda budou zrcadleny, nebo funkcni nezavisle (rozsirena plocha)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    45

    Tak jsem to připojil. Jeden monitor normálně jede a na druhém je plocha bez ikon. Myš je na něm vidět...asi teď nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Přes kombinaci kláves Win+P si nastav možnost zobrazení na druhém monitoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    45

    Už mi to funguje. Děkuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení