Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 46

Téma: Vypinanie Pc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    caute mam problem s pc a neviem do ktorej skupiny mam tuto otazku zaradit. Proste ide o to ze ked zasuniem dvdcko do dvdromky pocitac sa vypne (ale nemusi) ak sa nevypne vypne sa zas pri citani dvdcka, alebo pri napalanova na dvdcko. Nemal niekto rovnaky problem a nevie mi poradit cim to moze byt ? Nazory su rozne od samotnej dvdromky cez zdroj az po zakladnu dosku. Pls help
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To bude asi ten zdroj. Prostě málo šťávy na to, aby udržela PC při běhu, když mechanika zabere. Máš možnost vyzkoušet silnější zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    silnejsi zdroj ? mam raptox 550w myslis ze je potreba silnejsi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od fesh1 Zobrazit příspěvek
    silnejsi zdroj ? mam raptox 550w myslis ze je potreba silnejsi ?
    Napiš sestavu. Ačkoluv Raptox není úplnej shit, tak je pořád z těch "levnějších" (horších)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    mno pokud ti PC normalne bezi i pri jinem zatizeni (hry atd..) tak se zrejme muze jednat o nejakou chybku u dvd mechaniky. zkus na dvd romku napichnout jinej molex kabel, tj ten 4-pin konektor, kterych by si mel mit vicero...poradne take pozastrkej kabely od dvd romky jak u ni tak take na zakladni desce. btw co mas za sestavu vcetne te dvd ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od fesh1 Zobrazit příspěvek
    silnejsi zdroj ? mam raptox 550w myslis ze je potreba silnejsi ?
    Když máš sestavu se dvěma HD2900 v CF nebo 8800 v SLI, čtyřjádrový procesor, 5 disků a 4 GB paměti, tak proč ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    Aha sry zabudol som ju napisat tak pekne po poriadku : Athlon X2 4200+ EE socket am2 jadro Brisbane + akasa chladic, MB Dfi infinity ultraII-m2 na chipsete vymeneni chladic za thermaltake, 2 x 512 mb ddr2 kingmax 667 mhz a 1 x 512 mb ddr2 a-data 800 mhz, vga gf 7600gt 256 mb ddr3 chladic na nej vymeneni za zalmana vf-700cu, hdd wd 80 gb sata, dvd-romka toshiba, sound blaster audigy 2 platinum ex, zdroj Raptoxx 550 w s pasivnym(?) pfc to je asi all... moze to byt aj zlym biosom ? lebo tusim to vsetko zacalo ako som flashol novy bios na dosku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    stahni si posledni firmware pro dvd romku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    hmmm myslis ze to moze pomoct ? ked to rok a pol nerobilo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    :-) Kdybychom si nemysleli, že to, co napíšeme, může být důležité, nepsali bychom to.:-) Jen to zkus, říkal jsi, že jsi updatoval BIOS, tak zkus kdyžtak stáhnout ten firmware a nainstalovat ho. Jestli to nepomůže, je možné, že se někde stala chyba při flashování BIOSu. Takže jestli máš možnost to vrátit do původního stavu, můžeš to zkusit taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    muze a nemusi...pokud jsi si 100% jisty ze to zpusobil novy bios MB, tak ho znova preflashuj
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    btw sry za ot: jste halt naky rychly chlapi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    ok ok sry ako zistim presne co mam za typ dvdromky ? v systeme mi pise ze SH-S182D ale na internete pisu ze je to samsung :-O ako zistim aky firmware mam stiahnut
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Samsung je značka a SH-S182D bude model, ne? Na netu stačí najít ten nejaktuálnější firmware a nainstalovat ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    ako vieeem ze je to znacka ale cely cas som bol v tom ze mam toshibu dvdromku... a na nete su rozne verzie firmware od sb01 az po sb02 v systeme mi pise ze mam sb02 takze mam stiahnut firmware pre sb02 alebo to je len verzia firmware a mam stiahnut sb06 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samovoľné vypínanie Pc počas hrania hier
    Od Majka147 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-04-2014, 18:48
  2. nahodne vypinanie notebooku
    Od anubis34 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 17-08-2011, 16:38
  3. Pomalé vypínanie PC
    Od SpeedFilip v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 19:05