Skype runtime error
OS Windows XP SP2, Se setavou by nemel byt probelm, uz jsem to na tomto PC mel. Jenom jsem nebyl 4 mesice doma a za tu dobu se PC naformatovalo a nevim co jeste.Verze skype 3.5.0. Kdyz instaluji Skype tak tesne po instalaci spise kdyz se to ma spustit me to hodi chybu Runtime error 216 at 0040450E a kousne se me celej PC a musim dat reset nevite nekdo co s tim dekuji za odpoved.
Adding Skype.exe in the exclusion list of the Data Execution Prevention solved the problem.
You need to disable data execution prevention for skype.exe - an AMD only feature.
System Properties -> Advanced -> Performance Settings -> Data Execution Prevention
Select the second radio button.
Click add, and find skype.exe and add it.
Fixed!
You need to disable data execution prevention for skype.exe - an AMD only feature.
System Properties -> Advanced -> Performance Settings -> Data Execution Prevention
Select the second radio button.
Click add, and find skype.exe and add it.
Fixed!
Ja by som sa na to vyšlal a DEP zakázal, čiže modifikuj C:\boot.ini súbor.
...WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /noexecute=alwaysoff
...WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /noexecute=alwaysoff
No, mal by byť priamo v roote, čiže na C:, ale je možné, že máš aktivované skovávanie systémových súborov. Hmm, sprav toto... spusti si príkazový riadok, čiže Spustit... CMD potvrď ENTERom.
C: [ENTER]
edit boot.ini [ENTER]
No a mal by si vidieť jeho obsah a editovanie snáď zvládneš, ale daj pozor, aby si neprepísal dačo dôležité. :)
Prípadne mi sem vypíš obsah tvojho boot.ini súbora.
C: [ENTER]
edit boot.ini [ENTER]
No a mal by si vidieť jeho obsah a editovanie snáď zvládneš, ale daj pozor, aby si neprepísal dačo dôležité. :)
Prípadne mi sem vypíš obsah tvojho boot.ini súbora.
JJ presne tak ted to vypada takhle:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=alwaysoff /fastdetect
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=alwaysoff /fastdetect
Tak skús ten Skype kompletne odinštalovať, reštartuj a nahoď ho znovu. Samozrejme ponechaj vypnutý DEP, čiže nech boot.ini obsahuje ten parameter s allwaysoff.
Tak vyskúšaj Skype 3.6 Beta.
obcas je dobre plne aktualizovat system. pac nektere aktualizace resi prave tyto problem. a ja jsem mel stejny. plne jsem aktualizoval system vcetne .net !
vyzkousej
vyzkousej
Tohle jsem vygooglil nerucim za nasledky :))
Na plose klikni pravym tlacitkem na tento pocitac a dej vlastnosti.. tam klikni na ousko upresnit .. tam v okne vykon klikni na nastaveni a tam klikni na ousko Zabraneni spusteni dat (DEP) tam preklikni na zapnout omezeni spusteni dat dole dej pridat a vloz tam skype.exe (tzn. proklikej se do slozky kde mas skype nainstalovany a ten soubor skype.exe tam vyber)
EDIT: Divam se ze eraser vygooglil to same tak sry:)
Na plose klikni pravym tlacitkem na tento pocitac a dej vlastnosti.. tam klikni na ousko upresnit .. tam v okne vykon klikni na nastaveni a tam klikni na ousko Zabraneni spusteni dat (DEP) tam preklikni na zapnout omezeni spusteni dat dole dej pridat a vloz tam skype.exe (tzn. proklikej se do slozky kde mas skype nainstalovany a ten soubor skype.exe tam vyber)
EDIT: Divam se ze eraser vygooglil to same tak sry:)