Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: monitor zhasne pri ploche

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    15

    Zdravim.
    Mam doma starsi pocitac ktory mi na pracu co na nom vykonavam staci. Pokazil sa mi ale monitor tak som si kupil novy. Problem nastal hned po zapnuti. Bios ok nacitavanie windowsu ok ale ked ma nabehnut plocha tak sa vypne (cierna obrazovka). V pc mam grafiku nvidiu 9600Gt. Viem je to starsia ale nakolko sa nehravam tak mi doteraz stacila. Novy monitor je dell s2817q bol za dobru cenu tak som sa potesil ze to bude fajn. Po tomto probleme som si pozical iny monitor a ide vsetko ako ma. Prepojil som pc s tv ide ako ma. Ked napojim 2 monitory tak nabehne aj plocha vsetko ako ma ale ale zapojim len ten dell tak ma vypne ako ma nabehnut plocha. Vie mi niekto nieco poradit? Je nejaka moznost ako to rozbehat? Za kazdu radu budem vdacny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,137

    V nastaveni graficke karty treba nastavit, ktery monitor bude primarni a rezim dvou monitoru (rozsirena plocha ci klon)
    Všechny zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí prostě proto, že se mohou objevit ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    15

    ano ale ja chcem iba 1 monitor a ten sa mi vzdy po starte vypne. Ako dosiahnem to aby sa mi ten 1 dell co mam zapal a normalne som mohol fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,088

    Co Rezim VGA, ten nabehne v poradku? A pokud se monitor opravdu vypne, jaka tomu predchazi hlaska?

    Je drobny nesoulad v tom, co umi karta (Maximum Digital Resolution 2560x1600, Maximum VGA Resolution 2048x1536) a rozlisenim monitoru (Optimal Resolution 3840 x 2160 at 60 Hz), ale to by vse melo jit poladit v ovladacich.
    iNFO byZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    15

    rezim vga neviem ako zapnem.

    Monitor ma iba HDMI a displayport graficka karta ma iba DVI

    Zapnem pocitac nabehne bios test ram atd vsetko pekne vidim zacne sa zapinat windows vidim logo ako startuje v momente kedy zmizne logo a ma sa objavit plocha tak monitor zhasne. Ziadna hlaska nic iba zhasne. Pc nabehne ale ja nic nevidim lebo monitor zhasol. Nereaguje na nic.

    Monitor som skusal este na x boxe potom na android boxe a vsade ide ako ma. Len na mojom pc nie.

    Takze nova skusenost.
    Ked dam pc do nudzoveho rezimu tak monitor ide.
    Odinstaloval som potom graficky ovladac a monitor nabehol a ide ako ma aj v normalnom rezime pc. Ale bez ovladaca tam je male rozlisenie a ten obraz je zly. Akonahle nainstalujem ovladac tak monitor vypne a nejde. Nejake rady co v takomto pripade?
    pozicany monitor (fullhd) ide aj s ovladacom ale ten moj dell nie. Ovladac nachadzam na stranke nvidie posledny z roku 2015 cize stary. konkretne 341.74 aj 342.01 . Napada niekoho nieco?
    Naposledy upraveno uživatelem matus699: 10-09-2019 v 18:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    15

    Dakujem vsetkym za rady zavada odstranena.

    nakoniec to bolo v uplnej banalite... Na tom monitore som mal zapnute hdmi 1.4 co som predpokladal ze je spravne a v tom bol problem musel som to prenastavait na 2.0 a teraz to ide. Aj ked tomu nechapem preco to potrebuje byt nastavene na 2.0 ale hlavne je ze to ide ako ma. 4k samozrejme nemam to mi bolo jasne ale na 2560x1440 to ide stabilne. Tak konecne uspech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,137

    Nekdy to byva takovyhle tezko postihnutelny zapek a cloveku se pak kouri z hlavy a prijde na to spis zoufalym zkousenim i nelogickych moznosti. To aby nebyl zivot s pocitaci tak jednoduchy
    No hlavne, ze uz to jde - to je super.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Černý monitor při použití DVI-D kabelu
    Od Dawon v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-08-2014, 12:51
  2. LCD: Nezapína monitor pri štarte PC
    Od pedro33 v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-01-2011, 22:47
  3. LCD: Monitor po 2 sekundách od zapnutí zhasne
    Od paja.sevca v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 19:35
  4. Ikony na ploche - pozadie textu
    Od Luoslav v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-04-2008, 16:44
  5. při spuštění počítače se vypne monitor
    Od frosty22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-09-2007, 18:39