Původně odesláno od
Lilly [FR]
Zdravim, tak co mi doporučite ve finale ? Tento HDD WD s 4TB dnes odešel, obavam se, že tam bude něco s motorem, anebo s elektronikou (Divny zvuk v podobě skratovani elektřiny) Prostě opravila jsem vadne sektory na HD regenatorem, pak jsem nainstalovala do toho programy a najednou jsem si všimnula, že programy se velice dlouho načitavaji a spoušti velice dlouho, pak se disk z ničeho nic zablokoval (System nema k nemu přistup) Po restartu operační system windows 10 ikdyž je na dalšim SSD disku se načitaval velice dlouho z biosu (4 hodiny).
Je toto mechanicka závada ? Jde to na servisu opravit, pokud jo prosim vas o kontakt, anebo, už si mam koupit novy 4TB Disk ? Pokud mi doporučite poprosila bych vas o odkaz. Nakupuji v alze, anebo czc, ale nechci WD, anebo Baracuda jsou to fakt nekvalitne šmejdy a neveřim jim, když se mi stalo tohle ....
Děkuji za radu a doporučení. Doufam ješte na poslední naděj a oživeni disku. Můj přitel je fakt neskuteční trouba a amater v pc, že jsem si od něho nechala poradit.