Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nulová velikost flešky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2016
    Příspěvků
    32

    Dobrý den. Kamarádka koupila na Alliexpresu (asi se zbláznila) tři flešky. Nějaký noname o (údajné) kapacitě 32 GB. Jedna je plně funkční, další dvě PC nevidí. Tak jsem je vzal k sobě a ve správě disků je vidím, ale ukazují kapacitu 0 MB. Diskpart je také vidí, ale píše: V zařízení není médium. Prodejci poslala screeny, co dám i sem a on jí vrátil peníze za všechny tři. Takže celkem o nic nejde. Ale mě to nedá, tak se zkusím zeptat ještě tady. Je nějaká cesta, jak je "oživit"? Další variantou je: neděle/střelnice/prohnat jim kulku hlavou.Děkuji za každou reakci.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3.jpg 
Zobrazení: 2 
Velikost: 57.2 KB 
ID: 32334   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 4.jpg 
Zobrazení: 4 
Velikost: 42.7 KB 
ID: 32335   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 5.jpg 
Zobrazení: 5 
Velikost: 33.9 KB 
ID: 32336   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 5 
Velikost: 41.9 KB 
ID: 32332   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 3 
Velikost: 43.2 KB 
ID: 32333  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,145

    To budou fejky a zkusil jsi na tu údajně plně funkční zapsat a přečíst 32 GB? Byl bych rád za vrácené peníze a vyhodil to.
    betaabc: "fire up TFTP"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,244

    Muzes zkusit ChipGenius pro identifikaci https://www.usbdev.ru/files/chipgenius/
    a USB Flash Drive tester pro verifikaci velikosti https://www.vconsole.com/download
    Přispějte do KVI svým výtvorem...

    Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
    Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2016
    Příspěvků
    32

    Chip Genius ji vidí, ale ten tester ne.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: flash.jpg 
Zobrazení: 12 
Velikost: 161.8 KB 
ID: 32337  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,244

    Zkus prosim jeste novejsi verzi toho chip geniusu, je to dole na te strance, ty mas nejstarsi verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2016
    Příspěvků
    32

    Sry. Su pako. Tak nějak jsem předpokládal nejnovější verzi nahoře a verze jsem blíž nezkoumal.

    ---------- Doplněno v 08:59 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 08:55 ----------

    No, tak to už je jiná. Vidím tam 32GB. Jen ještě doplním. Testr stále nevidí.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 32.jpg 
Zobrazení: 6 
Velikost: 125.9 KB 
ID: 32338  
    Naposledy upraveno uživatelem E430: Dnes v 15:51
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vypnutí pc při zasunutí flešky
    Od thaavi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-12-2010, 11:58
  2. DDR3: Velikost paměti
    Od Dekameron v sekci Operační paměti
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2010, 15:33
  3. Velikost monitoru
    Od bombata v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-12-2009, 02:26
  4. Windows XP: Velikost náhledů v WinExploreru
    Od bluenite38 v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 18:13
  5. Conroe a velikost cache
    Od Pavel Kovač v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-07-2006, 23:22