Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: WIFI v PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    14

    Zdravím, mám takový dotaz. Trochu jsem to doma předělával. Mám PC v druhém pokoji. Ale k PC jsem si natáhl UTP, takže to je v pohodě. V PC je nainstalována WIFI karta. A kvůli telefonu a tabletu jsem si říkal, jestli nejde použít WIFI v PC na vysílání a mohl se připojit k PC telefonem. Je taková možnost? Děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    680

    Nepises zadne detaily o pocitaci, takze predpokladam Win 10. Ty maji hotspot funkci: https://support.microsoft.com/cs-cz/...mobile-hotspot
    Gigabyte P55A-UD3R | Intel Core i7-860 @ 4095 MHz + Noctua NH-D14 | Kingston DDR3 4x4 GB @ 1560 MHz | nVidia GeForce GTX 970 | Corsair AX760i + APC BR1500G | OCZ Vertex 3 120 GB | Crucial MX100 250 GB | Adaptec 8805 + 4x WD121KRYZ | Dell U2711 | Logitech G3 | Corsair K70
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    14

    Ano, WIN 10. Děkuji, hned na to mrknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    8

    win+r a dej "cmd"
    v konzoli pak napis prikaz: netsh wlan show drivers
    ve vypisu pak hledej radek Hosted network supported, pokud je tam YES, tak wifi podporuje funkci hotspot a staci ji aktivovat dalsim prikazem : netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=NazevWifi key=heslo

    tim se vytvori wifi, k aktivaci hotspotu se musi jeste zadat: netsh wlan start hostednetwork
    Hudy @ www.eo.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    14

    Nefunguje - Hosted network supported - NO. Tak to nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Uveď výrobce a typové označení WiFi karty, která je v počítači instalována. Pokud samotná WiFi karta neumí mod AP, tak hotspot nebudeš moci vytvořit.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 23-05-2020 v 08:50
    Intel Core i5-4690K ■ Asus Z97-Pro Gamer ■ Kingston KVR13N9S8/4 DDR3-1333/CL9/16 GB ■ Asus Strix GTX 950 DirectCU II OC ■ Enermax PRO82+ 425W ■ Dell S2240L
    Lenovo ThinkPad E590 ■ Intel Core i7-8565U ■ 8 GB RAM ■ UHD Graphics 620 + AMD Radeon RX550
    Blog: Kevin Computers

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    14

    Děkuji za informaci. Vytáhl jsem z PC tu kartu WIFI opsal výrobce a typ. Dal jsem ji nazpět a PC už se nerozjelo. Nakonec jsem ji vytáhl a jede. Ale mám další 2 wifi. Musím je pohledat a zkusím namontovat. a pak bych to zkusil znova.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    14

    A je to v čudu. PC mi nechce naskočit. Zapnu, rozsvítí se monitor a úvodní obrazovka do Biosu a za pár sekund zhasne. Chvilku nic a pak znova...jakoby se restartoval. Vyhodil jsem grafiku a dal jednoduchou, aby odlehčila zdroji....odpojil všechny HDD a DVD a dělá to furt. Nevím jestli by to mohl být zdroj. Ještě mě napadlo, že by mohla být vyhřátá teplovodivá pasta na CPU. Nic jiného mě nenapadá - pak už jen nějaká poruch na základní desce...jde nějak zjistit. Nemám to z čím vyměnit, ani MB ani CPU. MB je ASUS P7P55 LX TURBO V. Neporadíte někdo. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    156

    Prvně zkusit restartovat bios, vytažením knoflíkové baterie a zkratováním propojky na desce při vypnutém pc (napájecí kabel vytažen el. zásuvky). Dále vytáhnou pamětí a očistit . Pokud nepůjde najet do biosu, může být deska vadná, také je možnost připojit speaker a podle pípání určit závadu, nebo vyzkoušet grafiku ve spodním slotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    14

    Děkuji, jak si to pomohlo. Už se to nevypíná. Připojil jsem původní HDD a naskočila modrá okna a zamrzl. Tak jsem zkusil dát čistý HDD a bootvací WIN a zamrzlo to tak. Tak přemýšlím, jestli dělám něco špatně nebo je tam nějaká závada.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WiFi karta do PC
    Od Uhlak v sekci Sítě
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-09-2014, 21:29
  2. Problémy s PC (HW/SW): Připojení PC k WIFI siti
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-04-2012, 09:46
  3. Problémy s PC (HW/SW): Odpojovani WiFi karty v PC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-06-2010, 09:58
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2010, 23:35
  5. Zasitovani:Wifi+3 PC
    Od Pec@ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 13:15