Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Mám problémy s tiskárnou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    28

    Zdravím, nevím co se přihodilo, ale přestala fungovat tiskárna. Mám Win10 pro. Připojený jako výchozí tiskárnu mám plotr Roland...v poslední době se stane, že pustím soubor a neřeže. Vypnu ho a zapnu a řeže v pohodě. Ale mám ještě připojenu Epsonku - R300. A ta zničeho nic začala blbnout. Odinstaloval jsem ji a znovu nainstaloval. vytiskne třeba 1/2 fotky a stojí. Všiml jsem si, že při odinstalaci zůstane driver v PC a jen vytvoří další kopii. Nevím jak všechny ovladače odstranit. Co by se dalo udělat? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,218

    Napiš přesné typy zařízení, z kterých potřebuješ tisknout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    28

    Tiskárna je Epson Stylus photo R300 a řezací plotr je Roland Camm- 1 pro GX400
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,218

    Epson Stylus Photo R300: Proveď kompletní odinstalaci ovladačů pomocí Ovládacích panelů (https://www.epson.eu/viewcon/corpora.../kb/index/1528). Zkontroluj v Nastavení -> Zařízení -> Tiskárny, zda je tiskárna odinstalovaná. Pro operační systém Win10 x64 nejsou ovladače k dispozici, proto využij utilitu Epson Druver Updater (https://download.epson-europe.com/pu...on635682eu.exe). Zkontroluj správnou funkčnost.

    Roland Camm -1 GX400: Opět proveď kompletní odinstalaci instalovaných ovladačů. Při odinstalaci odpoj plotter od počítače a prováděj ji jako administrátor. Následně instaluj poslední aktuální (https://www.rolanddga.com/support/pr...0-vinyl-cutter) drivery. Před samotnou instalací ovladačů bych zvážil případnou aktualizaci firmwaru, pokud by byla potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2016
    Příspěvků
    28

    Děkuji moc za radu, ale bohužel ji nedokáži použít. Samozřejmě mám české Windowsy a vše v návodu je anglicky a těžko můžete použít anglický návod v českém prostředí. Takže jsem to nedokázal použít. Přesto děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,218

    Pokud neovládáš základy angličtiny, lze využít služby Google Translator. "Okýnka" jsou stejné, jen budeš hledat české popisky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tiskárny: Problémy se síťovou tiskárnou
    Od mar117117 v sekci Periferie
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-04-2014, 22:27
  2. po instalaci Win 7 64bit mám problémy s grafikou
    Od plaskotch v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-01-2013, 09:32
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-11-2012, 10:48
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-10-2010, 18:04
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2009, 00:16