Klávesnice na notebooku
Zdravím, mám takový blbý dotaz. Začaly mě blbnout tlačítka na klávesnici - ASUS K73B. Musím hodně přitalčit aby tlačítko fungovalo...samozřejmě u některých zadávání to nevadí...prostě přitlačím. Ale nějaké hesla apd. to není tak jednoduché. Tak jsem připojil externí USB klávesnici a ok. Ale občas potřebuju odnést notebook a tahat sebou ještě klávesnici mě vadí. Doufám, že si budu moci vzít notebook na dovolenou. Zkoušel jsem přeinstalovat Win a začne blbnout jiná část kláves. Myslel jsem, že koupím novou klávesnici, ale teď mě to trochu odradilo. Kde by mohl být problém? Neměl někdo takový problém?
Děkuji
Děkuji
Je to 99% tou integrovanou klávesnicí. Asus jsem ještě neřešil, ale při troše štěstí se na ebay dá dostat za 600,- a do litru se tuty vejde - zvážit jen, zda je to rentabilní cena - typ ntb jsem nelustroval ...
Klávesnice: https://www.terahertz.cz/en/26627-asus-k73b/1793-keyboard.html
Postup výměny:
Postup výměny:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
v US layout - třeba tohle:
a k tomu polepky za 30 - 40 Kč ?? Je to méně, než polovina ceny - skoro na třetině ...
v US layout - třeba tohle:
a k tomu polepky za 30 - 40 Kč ?? Je to méně, než polovina ceny - skoro na třetině ...
Už jsem našel...jen to chvíli bude trvat. Mám 2 bluetoothové klávesnice. Tak jsem si říkal, že je použiju. Zkusil jsem je připojit a nejde mi to k tomu notebooku připojit. Nevíte jak by to šlo. Už jsem ji měl kdysi připojenou a teď mi to na Win10 nejde...zkoušel jsem to i na PC a taky nic. Ale k telefonu to jde bez problémů. To jsou hrozné krámy. Mám jednu skoro novou Evolveo a jednu straší i z podsvícením a žádná mi na PC nejde. Mám pocit jak na něco sáhnu tak to nefunguje. Chtěl bych ten noťas používat u televize na filmy a na net...takže by mě i ta bezdrátová klávesnice i vyřešil problém ze vstáváním z gauče. Myš mám a ta jede v pohodě, ale ty klávesnice nejdou. Mám jednu bez popisu malou slim s podsvícením a barevným...to by bylo fajn.
---------- Doplněno v 20:39 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:34 ----------
ttps://aukro.cz/cz-klavesnice-asus-k53u-k53z-k53b-k53br-x53by-x53u-x73-n73-k73-k73t-6983373812 našel jsem tady...a prý pasuje i na ten můj.
---------- Doplněno v 20:39 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:34 ----------
ttps://aukro.cz/cz-klavesnice-asus-k53u-k53z-k53b-k53br-x53by-x53u-x73-n73-k73-k73t-6983373812 našel jsem tady...a prý pasuje i na ten můj.