Téma: hry po síti - s holkou
Zdravím, koupil jsem dceři (6 let) první počítač, takový skoro obyč, kancelářský. Máte někdo doporučení a nebo zkušenosti, co by se dalo hrát po síti? Na CS je ještě malá :)Díky
Proc mala - at se za vcasu nauci bojovych zkusenosti. Je dost pravdepodobne, ze jeji generace uz bude v rozjete valce :-)
A ted vazne - me doporuceni na sitovou hru pro 6ti lete deti je takove, aby nehrali zadne dementni hry a hrali si a zili plne v realu. Nebo je to spis doporuceni pro rodice, aby meli sve deti skutecne radi ? At si to kazdy prebere po svem ...
A ted vazne - me doporuceni na sitovou hru pro 6ti lete deti je takove, aby nehrali zadne dementni hry a hrali si a zili plne v realu. Nebo je to spis doporuceni pro rodice, aby meli sve deti skutecne radi ? At si to kazdy prebere po svem ...
díky za "odpověď" na otázku, kterou jsem nepoložil. Neptal jsem se, jestli hrát nebo ne. Ptal jsem se co hrát. Holka má spoustu vyžití a určitě netrpí nedostatkem pohybu a rozvíjení osobnosti.
Řekněme, že hraní her je možná další činnost, kterou chceme zkusit. Prosím teď odpovědi k otázce.
Řekněme, že hraní her je možná další činnost, kterou chceme zkusit. Prosím teď odpovědi k otázce.
Tak asi dost zalezi, jak je zalozena a jaky ma okruh zajmu. Take neni upresneno, zda by hrala solo, s vrstevniky nebo to chcete hrat spolu?