Téma: Problematický režim spánku WIN 7.
Ahoj. Tento dotaz už to byl kdysi dávno, asi nevyřešen. PC se uspí, ale po 15 ti vteřinách naskočí, aniž by se s něčím hnulo. Kdysi jsem to úspěšně vyřešil, ale už pozapomněl, čím to bylo. Tenkrát jsem měnil zdroj, myslím. A předtím desku MB. Dnešní zdroj mám už cca 1 rok. Děkuji. Desku mám AS ROCK N68C-GS4FX.
Ve správci zařízení zkontrolovat klávesnici a hlavně myš ve vlastnostech sekce "řízení spotřeby" odtrhnout povolení pro probouzení. To je nejčastější příčina a u stolních PC jsem jiný problém nezaznamenal. Pak se však PC probouzí pouze tlačítkem. Dále můžeš toto učinit i u jiných zařízení, která napadnou, že by mohla hned vzápětí probouzet PC.
U NTB, tam je to jiné - tam kolikrát režim spánku či hibernace nefunguje korektně (W7-W10) a příčina se dosud ani jednou v mé praxi nenašla.
U NTB, tam je to jiné - tam kolikrát režim spánku či hibernace nefunguje korektně (W7-W10) a příčina se dosud ani jednou v mé praxi nenašla.
Nechám MOC děkovat. Bylo to myší, ponechal jsem možnost probouzení přes klávesnici. DÍKY.