Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sestavy k ocenění prosím dávejte do bazaru

ICEBOSS (3435)|25.10.2007 10:50
A to do nabídek. Díky
Intri (3490)|25.10.2007 11:10
No jo, ale na druhou stranu, když to nechtějí prodávat tady na fóru, patří to do Bazaru?

Edit by Smeli: myslíš že tohle téma je určeno k diskuzi nebo jako oznámení?
ICEBOSS (3435)|25.10.2007 11:33
puvodne jsem to chtel zamcit, ale pak by mi chodily SZ... Bazar ma imho i funkci informacni a nebudem si zanaset sekci pro konstruktivni rady ocenovanim pocitacu.
Intri (3490)|25.10.2007 11:42
Tak pak by nemuselo být na škodu do pravidel Bazaru připsat, že tam patří i tyhle dotazy a dát instrukce, co napsat do tvorby nabídky, aby se dalo okamžitě rozeznat, že nejde o regulární nabídku, ale pouze dotaz. Takto se totiž pro změnu zanese Bazar.
Pavel Boček (4169)|25.10.2007 16:42
[QUOTE=Intri;56397]Tak pak by nemuselo být na škodu do pravidel Bazaru připsat, že tam patří i tyhle dotazy a dát instrukce, co napsat do tvorby nabídky, aby se dalo okamžitě rozeznat, že nejde o regulární nabídku, ale pouze dotaz. Takto se totiž pro změnu zanese Bazar.[/QUOTE]

Napíšeš do názvu

[QUOTE]I: xyz[/QUOTE]

a položíš dotaz :) Ale možná by nebylo od věci založit v bazaru vlákno čistě pro informování...?
Intri (3490)|25.10.2007 16:56
Jo, na škodu by to nebylo, protože tak by se jen problém z jedné kategorie přenesl do jiné. Chtěl jsem to navrhnout, ale pak jsem si řekl, že prozatím bude určitě jednodušší napsat bod do pravidel, než se hrabat v databázi a tvořit nové vlákno.
Pavel Boček (4169)|25.10.2007 17:13
[QUOTE=Intri;56476]Jo, na škodu by to nebylo, protože tak by se jen problém z jedné kategorie přenesl do jiné. Chtěl jsem to navrhnout, ale pak jsem si řekl, že prozatím bude určitě jednodušší napsat bod do pravidel, než se hrabat v databázi a tvořit nové vlákno.[/QUOTE]

Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra :)...myslím že to vyjde na stejno, hrabat se v pravidlech nebo ve vláknech, navíc tam není potřeba dávat "staré dotazy" apod., prostě vlákno vedle Nabídka a Poptávka, něco jako "Ocenění" i tak nějak...takhle v prodejích to IMHO nebude o moc přehlednější...
Intri (3490)|25.10.2007 17:16
Taky si myslím. Však to záleží na KP nebo jiném kompetentním člověku, jestli s tím hne, ale výhodou je pro všechny, že je na to celkem čas. Zas tak moc těch žádostí o ocenění není.