Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Které kodeky

Pavel Boček (4169)|26.10.2007 21:59
Mám problém s kodeky. All-in-one je shit, navív shazuje Operu, CCCP mi pro změnu zase nejdou vůbec, FFDShow neumí měnit jas a s K-Lite se rozhodí menu v SH4. Nějaké další balíky...?
Intri (3490)|26.10.2007 22:14
Co Vista Codec Package? I když ten jeden především na FFDShow, tuším. Ale za pokus stojí. Já na něm jedu od první chvíle, co Vista spatřila vnitřnosti mých PC, a celou dobu bez problémů.
pavel_p (993)|26.10.2007 22:43
Videolan VLC player a vykašlat se na kodeky? Poslední dobou to tak řeším ... Akorát u mjpegu je dolnií půlka obrázku zelená :(
Intri (3490)|26.10.2007 22:47
Tak proč nezkusit doinstalovat kodek pouze právě pro MJPEG?
Pavel Boček (4169)|26.10.2007 22:55
No, nejradši používám klasicky WMP. Dřív sem nějakou dobu strávil laděním dle jednoho článku v Chipu a nakonec to vyjde všechno nastejno, prostě rozdíl v kvalitě nepoznám. Právě sem si tehdá pohrával s kodeky do MPC, ale po čase se mi stejně smazaly atd., tak teď na to kašlu a chci aby to vůbec jelo :runaway

Ty pro v... přehrávají ale SH je pořád černej...chyba bude možná jinde, taky od té doby co sem přesedlal na ATinu suxxxuje video na začátku...ale co, ser to pes, teď to snad ještě vydržím bez kodeků, až to dohraju něco nainstaluju a kompetní reinstall obou systémů bude až víc obměním HW. Pak se nataktuje etc., teď tím nebudu ztrácet drahej čas...

to Intri: zatím dikec, až něco to tu zase oživím :)
Withman (1337)|27.10.2007 00:21
Používám K-Lite a spokojenost. Již dlouhou dobu. :turtle
mech13 (5526)|27.10.2007 01:57
jestli sis nevsiml, tak All-in-one jsou jiz nejaky ten rok neaktualizovane... driv jsem je pouzival a byl plne spokojen, vechno mi vzdy jelo bez jakyhokoli nastavovani, ale kdyz jsem uz trictvrte roku marne cekal na dalsi update a zjistil ze jim nejedou stranky, tak jsem pomalu presel na VLC a kodeky neresim
Pavel Boček (4169)|28.10.2007 01:55
Tak bych to znovu otevřel. Se*e mě WMP, jak mu mám násilně vnutit kodeky...? Je to fakt krám kterej dělá jen problémy, s CCCP jde všechno ostatní v pořádku, dokonce to obvykle funguje i po čisté instalaci apod., ale časem se to rozjebe. Tak co s tím...? CCCP bych rád používal, jsou to vlastně FFDshow, jen lepší.

ADD// Tak sem to vyřešil. Kdo by měl stejnej problém mrkněte to FFDShow video decoder configurations a tam v codecs jestli jsou kodeky povolený. Pokud je u nich disabled, přehoďte to na libavcodeck. Pak by to mělo jít :)
Smeli (2302)|28.10.2007 11:16
S kodeky jsem řešil spoustu trablí, nakonec jsem objevil takový malý přehrávač - ZoomPlayer - který má integrovaného manažera pro stahování kodeků a od těch dob mám jen jeden problém - jmenuje se WMP :D
ICEBOSS (3435)|28.10.2007 15:27
Jedu na poslednim all-in-one 6.0.3.0 (DivX, XVid, AC3 a vobsub) a funguje mi mez problemu vsechno. Jediny co tam muze blbnout je ten mpeg2 switch (nebo tak nejak), takze ten neinstaluju.