Myslím, že nebudeš, to, co právě teď stavíš, ti 3 roky určitě vydrží, pokud se tomu něco nestane fyzicky nebo pokud nebudeš mít za tři roky úplně jiné nároky.
Kdyz uz jsme u toho staveni, tak u socketu 775 a toho procesoru Dual-Core je na Alzaci poznamka, ze vyzaduji odbornou montaz. Myslis ze to doma sam nepostavim? Nebyl by to prvni procesor co bych daval do desky, ale... no, predpokladam, ze mi tady pripadne nekdo s tim pomuze.
Na instalací není absolutně co zkazit. Procesor se dá osadit jen jediným možným způsobem ( jinak ti nebude pasovat ), jediný problém jsem vždycky měl s uchycováním chladiče, jeho zacvaknutí do desky vyžaduje nepříjemně velkou sílu, vždycky mám strach, ať tu desku byť jenom nenalomím. Ale přečti si nejdříve manuál, jak se chladič montuje, a když budeš postupovat podle něj, můžeš použít tolik síly, kolik budeš potřebovat, a desce neublížíš.
no. tak ono to chce trosu odhodlani a nebat se pritlacit... proste zatlaci vsechny 4 plastovy trny drzici chladic do desky dokud necvaknou. deska se prohne![]()
jediny co je potreba je je docvakavat stejne jak kdyz se dotahuji sruby pri vymene kola na autu - do krize. napred dva protejsi (pres uhlopricku) a potom ty dalsi dva...
a jak rika ICE, tlacit dokud necvaknou
Diky za rady, snad to nebude problem! Ted jsem koukal a vsechno co jsem si objednal uz maji skladem, vyjma te grafiky. Nemeli tu desku a vetracek. Tak jsem zvedav kdy tu kartu budou mit, popravde uz se nemuzu dockat :-)