Mic funguje ale jde přímo do sluchátek
Zdarec mám problém funguje mi mic ale když chci s někým mluvit například na ts tak místo toho aby to slyšeli oni tak to slyším já ve sluchátkách.
Zvukovku mám integrovanou a mic je nějaká shitka z tesca
díky moc za radu
Zvukovku mám integrovanou a mic je nějaká shitka z tesca
díky moc za radu
A nemáš to náhodou zapojené třeba na line-in, místo na mikrofonu? Taky zkontroluj nastavení TeamSpeaku, jestli máš jako nahrávací zařízení zvolený právě ten mikrofon, který používáš.
no to naní na ts ale na celém komplu, jestli ti to pomůže tak když jsem pod winem a nemám nic zaplýho a začnu do mikráku mluvit tak to jde slyšet ve sluchátkách
Jo, to už jsi říkal. To se dá vypnout. V XP se mrkni do ovládání hlasitosti a tam bys měl najít hlasitost mikrofonu. To je hlasitost přehrávání zvuku mikrofonu ve sluchátkách. Když to vypneš, zmizne ti zvuk z těch sluchátek. důležité pro tebe je, že víš, že ten zvuk funguje. Ale mrkni se ke skříni, jesti ten mikrofon nemáš zapojený na tom vstupu line-in ( ten je, tuším, modrý, pokud je máš barevně označené ). Jestli náhodou je, zapoj ho na ( červený ) vstup mikrofonu.
no v HW to asi nebude protože se mi stalo že jsem jednou resetnul kompl a normálně to fungovalo a pak po dalíšm resetu to zase nefungovalo
Přesto to raději zkontroluj a dej vědět. Zkus dát kdyžtak screenshoty všemožných nastavení jak v TS, tak v ovladačích ve Windows.
Hmm, z toho problém vyčíst nedokážu. Co ještě nastavení hlasitostí v mixeru ve Windows, ale pro záznam? Tento ekvalizér je pro přehrávání. Záznam zpřístupníš v nabídce Možnosti.