Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Neide Zmenit Frekvencia

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Tak zapol som PC a neide zmenit frekvencia, vzdy som mal nastavene na 85Hz a teraz je to stale na 60Hz.
    Frekvencia sa neda zvysit ani ked dam nizsie rozlisenie. Restartoval som pc a stale 60Hz.
    Vo vlastnostiach je napisane 85Hz ale v menu na monitore je stale 60Hz
    Monitor mam 17" CRT RELISIYS nastaveny na 1024*768. Grafiku RADEON 9600.
    V Catalyste 85 nemam ani vo vybere. Vopred dakujem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Zkus ve Windows v nastavení monitoru ( pravé tlačítko na plochu - Vlastnosti - poslední záložka - Pokročilé - Monitor ) zaškrtnout možnost zobrazení i těch frekvencí, které monitor nepodporuje, a z tama si vyber 85 Hz. A dej vědět, jestli to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Nainstaluj control center a nove drivery (ty stare nejdriv odeber) pro control center je potreba jeste nainstalovat framwork ktery stahnes na webu microsoftu .. potom v kontrol centru jde vynutit tebou zada frekvence .. btw napsal sem to trosku chaoticky takz epostupuj v tomto poradi .. nainstaluj framework (pokud ho jeste nemas ) odinstaluj stavajici drivery pres pridat odebrat programy .. nainstaluj nove drivery vcetne kontrol centra

    1 . framework
    2. Drivery a cc pro 9600
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 28-10-2007 v 13:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Nebylo by u Catalystu spolehlivější je odinstalovat přímo přes instalátor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Je to tusim totozne to odebrani spusti ten odinstalator Tedy myslim ze tomu tak bylo ale casy se meni ja ted vsechno odinstalovvam pres your unninstaler ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    To Intri: Policko skryt rezimy ktore nedokaze monitor zobrazit je sive tzn. neda sa zaskrtnut
    To Pas!ik : Taham
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    az budes tahat ten kontrolcenter stahni ho z toho webu zvlast a je tam vyber kde muzes en jazyk zmenit na cz stahne se ti ceska verze control centra kdybys to nemohl najit je to tento odkaz . Az to nainstalujes je tam polozka moznosti zobrazovaciho zarizeni tam dej vynutit pro 3D to je dobry treba pro hry atd .. a pak v nastaveni zarizeni je dole polozka obn. kmitocet
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 28-10-2007 v 13:19
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od SpeedFilip Zobrazit příspěvek
    To Intri: Policko skryt rezimy ktore nedokaze monitor zobrazit je sive tzn. neda sa zaskrtnut
    Aha, tak teda ty ovladače, snad zaberou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Tak teraz mam v PC ATI Catylyst control center
    ATI Control panel
    ATI Display driver
    ATI HYDRAVISION
    Mozem odinstalovat vsetko?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jo, všechno odinstaluj a všechno pak znovu nainstaluj ( resp. to, co bude potřebovat - jestli nevíš, co budeš potřebovat, nebo se v tom nevyznáš, nainstaluj všechno ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    No tak stala sa zaujimava vec ked som odinstaloval control panel ,control center a hydravision tak som bez problemov nastavil frekvenciu na 85Hz. Ovladace som nechal ,hry idu bez problemov.Tusim ze sa zaobijdem aj bez control centra.
    Dakujem za pomoc e este mam jedu otazku : Mozem odinstalovat microsoft framework 1.1 ked mam 2.0?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    V control panelu nebo CCC je totiz polozka OBRAZOVKY (nebo angl. ekvivalent) a tam se da nastavit max. obnovovaci frekvence pro monitor(y). Vzdycky tam byva 60Hz a musi se to zvednout. Staci to trosku proklikat a najde to kazdej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od SpeedFilip Zobrazit příspěvek
    Dakujem za pomoc e este mam jedu otazku : Mozem odinstalovat microsoft framework 1.1 ked mam 2.0?
    Raději ho tam nech. Pokud vím, .NET FW 2.0 dokáže klidně spouštět i aplikace pro .NET FW 1.1, ale problém je v některých aplikacích, které si vyloženě kontrolují, zda je nainstalovaný práce framework 1.1. Neřeší, jestli je nainstalovaný vyšší nebo nižší. Když zjistí, že není 1.1, prostě se odmítnou nainstalovat. Proto si tam 1.1 raději nech, pro kompatibilitu aplikací.

    @ICEBOSS: Copak OS nespolupracuje s CCC? Když změníš něco v CCC, musí se změna projevit ve Windows a naopak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Ano, ale v nastaveni obrazovky je systemo polozka "Monitor" a pak jeste polozka "Obrazovky" CP nebo CCC. Imho to zmenil jen v tom prvnim a ne v tom Catalystackym
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Však jo... Já to teď schválně prubnul a když jsem změnil frekvenci pomocí nastavení monitoru ve Windows z 60 na 75 Hz, změnila se z 60 na 75 Hz frekvence i v CCC. A naopak.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: Frekvencia RAM
    Od andizv v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-06-2011, 20:04
  2. neide prehrat film
    Od SpeedFilip v sekci Video a TV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-07-2007, 21:43
  3. 3D hra neide prepnut na 32 bit rezim
    Od greppi v sekci OS Windows
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:10
  4. MSI K8N Neo4 neide so 4xRAM
    Od p55p v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-12-2006, 21:39
  5. GeForce: Standardna frekvencia PCIe zbernice
    Od Intelinside v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2006, 20:30