Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 82

Téma: co si myslíte o této sestavě???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    co si myslíte o této s. ?

    2x Arctic-Cooling Arctic Fan 12PWM, 120x120mm
    Samsung SH-S203N černá, bílá a stříbrná, retail
    Cooler Master Elite 330
    Seasonic SS-600HT 600W OEM
    Western Digital Caviar 3.5" 250GB WD2500AAJS
    A-Data Vitesta EE 4096MB (kit 2x2GB) 800+ MHz
    Gigabyte MB GA-P35-DS3L
    Sapphire ATI Radeon X1950Pro 512MB GDDR3
    LG 19" L192WS-SN stříbrno-černý
    Intel Core 2 Q6600 BOX


    je to kompletní,nechybí tam nic(chlazení,atd...)???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    zbytecne predimenzovany zdroj, staci i 430W seasonic. jinak OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Možná chybí OS, na ty 4GB RAM asi 64bit Vista nebo Linux. Možná je trochu malý disk, nejsou zas tak drahé, záleží na preferencích. Může se hodit disketovka nebo čtečka karet, můžeš to považovat za zbytečné. Předpokládám, že klávesnici a myš máš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Rozhodně bych dal slabší zdroj, 600 W je zbytečně příliš, a ušetřené peníze bych vrazil do větší kapacity disku ( tak 320, 400 GB ). Nevím, jak jsi na tom s financemi, ale zvážil bych počkání ještě s grafickou kartou na GeForce 8800 GT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    mno prachy...max 29000
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Tak to se ti do toho vejde celkem pohodlně, řekl bych. Nebo jestli to PC potřebuješ hned, dej si tam desku s integrovanou grafikou ( nebo líp, ale dráž - kup si zatím pouze levnější grafickou kartu ) a 8800 GT dokup, až vyjde. Cena se předpokládá tak kolem 6 tisíc Kč vč. DPH.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    ouch,to už bych chtěl komplet...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    No, 4 GB paměti, quad-core, 8800 GT... Řekl bych, že tak trochu hi-end.:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Pokud kupuješ X1950pro/GT tak Sapphire určitě ne. Drahé, hlučné. Ber grafiku levnou a tichou
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507K0BT0BVF2U

    Ušetřených pár stovek vlož to 20,1" wide Samsungu
    205BW / 206BW / 2032BW
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 28-10-2007 v 18:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    mno,rozhod jsem se že snížím na 3GB (1x A-Data 1024MB 800MHz a 1x A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) 800+ MHz ) a koupím 8800GT...ale i tak slušné...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To nedělej, nech 4 GB... Těch 600 ušetřených Kč ti za to nestojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    presne jak rika Intri, to radsi vem 4GB obyc A-DATA za 2400,- nez neco takovyho, i kdybys jel na 32bit XP a vyuzival 3GB
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    To nedělej, nech 4 GB... Těch 600 ušetřených Kč ti za to nestojí.
    mno,ale ušetřil bych 2000 ne 600 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jak to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Ta sestava má být na nějakou seriózní práci (render, stříhání videa), že je v ní quadcore? Jestli to chceš jen na hry, tak všechno co potřebuješ ti nabídne E4500 za 2900,-. Když ho zkombinuješ s 8800GT, tak budeš ve hrách mít dvojnásobný a vyšší výkon než u Q6600+X1950Pro.

    4GB
    paměti je na hry zatím taky bych řekl zbytečný luxus, zase na druhou stranu je teď strašně levná. Když už ale 4GB, tak bych opravdu vzal dvoje 2x1GB nejlevnější 800MHz A-Data za poloviční cenu. Že už je nerozšíříš na 8GB by mě nemrzelo, až 4GB na hry nebudou stačit, nebude stačit absolutně nic z tohohle PC

    U desky bych si připlatil 150Kč za DS3 a její lepší kondenzátory, jen pro ten pocit

    600W
    zdroj je celkem zbytečný, ale za 2200Kč je levnější než některé 500W kousky,to je pravda. Určitě by stačil i Corsair 450VX za 1700,-, který je snad absolutně nejtišší aktivně chlazený na trhu (podle měření silentcreview.com). I takový Seasonic 400ET za 1300,- by dvoujádro s 8800GT vpohodě nakrmil a tichý bude dost (za předpokladu že nebude pískat jako můj S12).

    Harddisk bude IMHO výhodnější nějaký 320GB, třeba vítěz zdejšího testu, tichoučký Samsung 321KJ.

    Skříň CM Elite 330 je hrozná pixla, mám ji doma - chlazení super, vzhled by ještě taky šel, ale plechy jsou příšerný, záslepky vylamovací, povrch se upatlává, vrchol byl že mi k ní nedali ani dost šroubků pro montáž základní desky

    To nejhorší nakonec - monitor - pro wide naprosto nepoužitelná úhlopříčka, 900pixelů ma výšku je nanic, nemá to ani DVI, divil bych se kdyby z něj lezl rozumný obraz. Když už wide tak aspoň 1680x1050, něco jako Samsung 226BW.
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 30-10-2007 v 03:54
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: jaky lcd na hry k teto sestave?
    Od Svaca88 v sekci Monitory
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 20:05
  2. Názory a rady k této sestavě
    Od Tominx v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 18:07
  3. co si myslíte o této sestavě ...
    Od paco v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-03-2007, 09:45
  4. Posouzeni doporuceni k teto AMD sestave
    Od czolaf v sekci PC - archiv
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 19:43
  5. Co si myslite o teto setave
    Od gale v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 18:58