Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: 2x512 nebo 1x1024 ?

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Pro DDRI by byl idealni tenhle retail box A-Data (zadnej OC zazrak, ale spolehlivy) za 2.300,- a kdyz ty svy 2x512MB za litr streli, tak ma za 1,3k vyreseno.... nebo 1GB modul taky cca. za 1,3k, je to na stejno

    Plno 2x1GB kitu DDR je taky na netu po bazarech, svy Kingstony sem taky bral pres bazar

    Je to na Fortym, co si vybere....

    Btw. rady typu "porid novy PC" myslim nejsou moc na miste
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Btw. rady typu "porid novy PC" myslim nejsou moc na miste
    Beru to z hlediska toho, že jestli si myslí, že mu to pomůže ve hrách, tak to bohužel ne. Myslím si, že na jeho sestavu bohatě stačí 1GB paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Pokud si chce rozšířit paměť, určitě pro to má důvod, asi její nedostatek už pocítil. Ale to už je OT. Teď to každopádně chce nějaký vstup taky od autora threadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Withman Zobrazit příspěvek
    Beru to z hlediska toho, že jestli si myslí, že mu to pomůže ve hrách, tak to bohužel ne. Myslím si, že na jeho sestavu bohatě stačí 1GB paměti.
    Treba hry vubec nehraje a chce to kvuli Vistam....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Treba by to spis mohl napsat autor k cemu to potrebuje protoze ja Whitmana celkem chapu .. je spousta lidi kteri si mysli ze tim ze dokoupi Ram zvednou na stare sestave nejak zavratne vykon v nejake hre .. (Netvrdim ze je to pripad tohoto threadu )
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 29-10-2007 v 07:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Já mám ještě starou sestavu s AthlonemXP 2600+ a 1GB ram. Pak jsem si tam přidal ještě 2x1GB abych měl 3GB a stejnak to v ničem téměř nepomohlo. Nakonec jsem na tom zkusil i Visty a celkem solidně se to loudalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To bude asi rychlostí pamětí, protože procesor na to stačit musí, grafiku Vista nepotřebuje - Aero se dá vypnout. Tak bych to viděl na rychlost disku ( se kterou by neměl být nejmenší problém, provozuju Vistu hezky svižně i na 4200ot disku s 20ms vyhledávácí dobou ) nebo právě rychlost těch pamětí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    hh koukám že se tady málem rozjela i hádka ) sry že sem nic nepsal, ale dostal sem se na net až ted. napsal sem to trochu nejasně, pže to není na sestavu psanou níže. je to do pc bratrance. má AMD 3200+, grafiku si nejsem jistej ale myslim že Ati 256 MB (((Dirta sme na tom ale stejně nerozjeli kůli absenci podpory pixel shaderu ver. 3))), paměti sou DDR2 667 MHz.

    PS: Mno tu grafárnu stejnak chtějí měnit, právě kuli těm shaderům. Pže hry na tom pařit chtějí. Na Visty časem možná taky přejdou. I když je má v NB.

    PS2: Nenavážejte se do mojí stařičký GeForce 4ky :-P Po ní už stejnak nikdo nic nechce, XP tam běží a s těma už taky dožije )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Takže přece jenom DDR2... Tak pak ty A-DATA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    @Forty: pro ten Athlon vezmi 2x1GB A-Data 800MHz.
    Ty 2x512MB bych uz k nim ani nezapojoval (zkusit treba prodat), 2GB ram jsou imho dostacujici a navic by Vam to vsechno dohromady jelo jen na 667MHz, coz by byla docela skoda....

    Kdybyste prece jen chteli zapojit vsechny 4 moduly, mohlo by to zpusobit problemy (snizeni frekvence mozna az na 533MHz, pouze SCH atd.). Doporucuju se orientovat podle tohohle clanku: http://www.svethardware.cz/osaditeln...4-pameti/13237

    Imho bych to nekomplikoval a pouzil jen ten 2x1GB kit (bud retail za 1,2k nebo Vitesty za 1,6k)....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    a to nevadí že tam sou 667 MHz PC5300 a já tam ted dám 800 MHz PC6400 ?? sem myslel že když je deska dělaná na určitej typ PC5300 tak tam musím cpát jen ty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    to vubec nevadi, deska jen oficialne (bez taktovani) nepodporuje rychlejsi moduly, takze kdyz tam das rychlejsi tak se ti podtaktuji na takovou rychlost jakou deska zvlada (pokud je zase nepretaktujes nahoru)

    EDIT: to Forty: nemusis citovat predchozi prispevek
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Forty Zobrazit příspěvek
    a to nevadí že tam sou 667 MHz PC5300 a já tam ted dám 800 MHz PC6400 ?? sem myslel že když je deska dělaná na určitej typ PC5300 tak tam musím cpát jen ty...
    Ty tam sice ted mas pameti PC5300, ale deska imho bude podporovat pameti az do PC6400 (800MHz), proto ti ty PC6400 pameti doporucuju.... bohuzel typ desky si nam nenapsal, takze jaka je to vlastne deska?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    tak to fakt netušim, pže sem ted na koleji a deska je ode mě vzálená 160 km. až dojedu, napíšu, ale stejně to bude asi pozdě, pže sem už koupil 2x1024 a-data 800 MHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    EDIT: to Forty: nemusis citovat predchozi prispevek
    Withman taky citoval (na předchozí straně) předchozí příspěvek ;-))
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: Znesu sa 2x512 kit a 2x1GB?
    Od *sergej* v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 22:17
  2. DDR2: Problem DDR2 GOODRAM 2x512 667 MHz
    Od piranha v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 23:15