Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Crysis CPU/GPU Benchmark

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    V naší sekci Download dnes přibyl nový Benchmark, jedná se o SP demo hry Crysis.

    Součástí tohoto Pre-Release dema je i grafický benchmark a benchmark CPU (fyzika - výbuchy). Není nic jednoduššího, než si tento benchmark stáhnout (1,77 GB), nainstalovat a provést testy.

    Za nejvíce vypovídající údaj považuji průměrný počet snímků za sekundu (average FPS), uvést můžete ale klidně i zbylé min a max FPS. Bezpodmínečně nutné je ale ke každému skóre připojit i testovací sestavu - "viz. podpis" NESTAČÍ! Sestavy se totiž stále mění a podpisy upravují, bylo by fajn, kdyby si tento thread uchoval svou informační hodnotu i v budoucnu. Abych to upřesnil, vždy je nutné uvést přímo do příspěvku následující informace:

    • Konfigurace sestavy - minimálně CPU, GPU a RAM (samozřejmě i s hodnotami případného OC)
    • Verze ovladačů + nastavení grafické karty - typicky default (předvolba aplikace)
    • Nastavení hry - nejrozumnější mi přijde testovat v defaultu a poté s HIGH nebo VERY HIGH detaily (+AA/AF), samozřejmě ale záleží na grafice
    • Výsledné dosažené skóre - Average FPS pro GPU a CPU bechmark zvlášť


    Připojuji 4 screenshoty pořízené na mé GF 8600GT s HIGH detaily, v rozlišení 1024x768 s 8xAA (kolem 10FPS)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: capture_28102007_205910.jpg 
Zobrazení: 322 
Velikost: 220.3 KB 
ID: 1666   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: capture_28102007_205941.jpg 
Zobrazení: 264 
Velikost: 245.6 KB 
ID: 1667   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: capture_28102007_205953.jpg 
Zobrazení: 279 
Velikost: 362.4 KB 
ID: 1668   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: capture_28102007_205957.jpg 
Zobrazení: 307 
Velikost: 223.6 KB 
ID: 1669  
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 28-10-2007 v 21:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Konfigurace sestavy:
    MSI K9N SLI (nForce 570SLI)
    AMD Athlon X2 Brisbane 4400+ (2,30@2,64 GHz)
    Gainward GeForce 8600GT 512MB DDRIII (540/1400@688/1620 MHz)
    GEIL Ultra 2x1GB 878 MHz/4-4-4-12 2T
    Sound Blaster Live
    Windows XP SP2

    Nastavení ovladačů grafické karty - ForceWare 169.01: Default - Předvolba aplikace
    Nastavení hry: Default (1024x768; bez AA)

    Výsledky:
    GPU: 40,38 average FPS
    CPU: 35,85 average FPS

    Nastavení hry: všechno HIGH (1024x768; 2x AA)

    Výsledky:
    GPU: 17,18 average FPS
    CPU: 15,34 average FPS
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 28-10-2007 v 21:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Konfigurace sestavy:
    AMD Opteron 144 1.8GHz @ 2.52 GHz
    DFI LanParty nF4-D
    GeIL 2*512MB DDR420 2-3-3-8-12 1T 128-bit 2.7V
    ATi Sapphire Radeon X1950GT 256MB 500/1200
    Western Digital 250GB WD2500KS
    M-Audio Revolution 5.1
    Fortron 400PNF

    Windows XP SP2

    Nastavení ovladačů grafické karty - Catalyst 7.10: Default - Předvolba aplikace
    Nastavení hry: Default (1024x768; bez AA, medium)

    Výsledky:
    GPU: 32,6 average FPS
    CPU: 25,5 average FPS
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Konfigurace sestavy:
    AMD Athlon 64 X2 3800+
    MSI K8N SLI Platinum
    Kington HyperX 4*512MB DDR433 2.5-3-3-7 2T
    Leadtek nVidia 8800GTS 640MB
    Hitachi Deskstar 500GB
    X-Fi Fatal1ty Extreme Gamer
    TAGAN Easycon TG580-U15

    Windows XP SP2

    Nastavení ovladačů grafické karty - ForceWare 169.01: Default - Předvolba aplikace
    Nastavení hry: Default (1024x768; bez AA, Medium)

    Výsledky:
    GPU: 39.81 average FPS
    CPU: 37.38 average FPS[/QUOTE]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Konfigurace sestavy:
    Q6600 - 3GHz
    P35-DS4
    4*1GB A-Data 800MHz
    Asus 1950Pro
    Windows XP SP2

    Nastavení ovladačů grafické karty: - Omegadrivers (Catalyst 7.10)
    Nastavení hry: 1280x1024; bez AA, HIGH

    Výsledky:
    GPU: 12,78 average FPS

    600/1606
    GPU: 13,54 average FPS
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od tequilla Zobrazit příspěvek
    Konfigurace sestavy:
    AMD Athlon 64 X2 3800+
    MSI K8N SLI Platinum
    Kington HyperX 4*512MB DDR433 2.5-3-3-7 2T
    Leadtek nVidia 8800GTS 640MB
    Hitachi Deskstar 500GB
    X-Fi Fatal1ty Extreme Gamer
    TAGAN Easycon TG580-U15

    Windows XP SP2

    Nastavení ovladačů grafické karty - ForceWare 169.01: Default - Předvolba aplikace
    Nastavení hry: Default (1024x768; bez AA, Medium)

    Výsledky:
    GPU: 39.81 average FPS
    CPU: 37.38 average FPS
    To je zajímavé, můj Athlon 64 X2 na 2,64 GHz v kombinaci s přetočenou GeForce 8600GT 512 MB si vede stejně jako Athlon 64 X2 na 2,00 GHz v kombinaci s GeForce 8800GTS 640 MB

    Jinak musím říct, že jsem si kromě Benchmarku pustil i to demíčko a hra je to opravdu úchvatná. Přes počátečný slideshow v oblacích jsem se rychle přenesl a pak bylo vše krásně plynulé v rozlišení 1280x1024 s detaily High/Medium (zpravidla stále kolem 50fps)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    To je zajímavé, můj Athlon 64 X2 na 2,64 GHz v kombinaci s přetočenou GeForce 8600GT 512 MB si vede stejně jako Athlon 64 X2 na 2,00 GHz v kombinaci s GeForce 8800GTS 640 MB
    Giga RAM je málo, velké nároky na CPU, ... prostě novinka , ale vypadá to na hodně slušnou hru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    To je zajímavé, můj Athlon 64 X2 na 2,64 GHz v kombinaci s přetočenou GeForce 8600GT 512 MB si vede stejně jako Athlon 64 X2 na 2,00 GHz v kombinaci s GeForce 8800GTS 640 MB
    IMHO rozdil bude treba vice poznat na vyssich rozlisenich . Hraju na 1600x1200 (nativni rozliseni monitoru), detaily na medium a bezi to solidne...(jeste jsem pred testama zapomel vypnout antivir, firewall, mirandu a firefox - pak by ty vysledky byly asi trosku jine). Urcite me ale take prekvapilo to, jak pretaktena 8600GT vali .

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    Jinak musím říct, že jsem si kromě Benchmarku pustil i to demíčko a hra je to opravdu úchvatná. Přes počátečný slideshow v oblacích jsem se rychle přenesl a pak bylo vše krásně plynulé v rozlišení 1280x1024 s detaily High/Medium (zpravidla stále kolem 50fps)
    .

    Zkousel jsem i MP Betu a ted SP demo. Je pravda, ze hra vypada uchvatne (kaceni palem , atd.). Vice me ale popravde tedkonc chytnul Portal .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Konfigurace sestavy:
    AMD Athlon 64 X2 4800+ (Brisbane) - 2,5GHz
    Asus M2N-SLI Deluxe - nForce 570 SLi
    GEIL 2x1GB DDR2 PC667 CL3
    Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 PRO 256MB, PCI-E (580/1400)
    Western Digital Caviar SE16 WD2500KS - 250GB SATA/300
    Windows XP-Pro. SP2

    Nastavení ovladačů grafické karty - Catalyst 7.6: Default

    1280x1024 MEDIUM:
    avarge FPS: 26,44 CPU
    avarge FPS: 21,56 GPU

    1024x768 MEDIUM:
    avarge FPS: 28,02 CPU
    avarge FPS: 30,08 GPU

    1280x1024 HIGH:
    avarge FPS: 13,29 CPU
    avarge FPS: 14,81 GPU

    Ale zapoměl sem puštěný některý programy který stejně běží pořád teda až na firefox
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Zatim jsem vsude slysel samou chvalu a jak je to naprosto prevratne tak jsem se dnes premluvil a nainstaloval to .. po prvnich cca 15 minutach teda omracenej nejsem cemu sem se zasmal asi nejvic je nemoznost vypnout svitilnu na zbrani .. je celkem komicke se nekde tise plazit s baterkou Mrknul sem do configu a svetlo sem mel normalne na L je to bug ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Zatim jsem vsude slysel samou chvalu a jak je to naprosto prevratne tak jsem se dnes premluvil a nainstaloval to .. po prvnich cca 15 minutach teda omracenej nejsem cemu sem se zasmal asi nejvic je nemoznost vypnout svitilnu na zbrani .. je celkem komicke se nekde tise plazit s baterkou Mrknul sem do configu a svetlo sem mel normalne na L je to bug ?
    Stiskni kolecko mysi a zvol modifikaci zbrane Budes asi hodne prekvapen co vsechno se zbrani muzes udelat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od first.indian Zobrazit příspěvek
    Stiskni kolecko mysi a zvol modifikaci zbrane Budes asi hodne prekvapen co vsechno se zbrani muzes udelat
    Predpokladam, ze o zbranovych modifikacich Pas!k vi. Problem je v tom, ze kdyz mas na zbrani svetlo a chces ho lehce vypnout (cti klasicky jakymkoli prednastavenym tlacitkem), tak to nejde. A pokazdy skakat do menu modifikaci je asi jako drbat se na hlave malickem leve nohy .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od tequilla Zobrazit příspěvek
    Predpokladam, ze o zbranovych modifikacich Pas!k vi. Problem je v tom, ze kdyz mas na zbrani svetlo a chces ho lehce vypnout (cti klasicky jakymkoli prednastavenym tlacitkem), tak to nejde. A pokazdy skakat do menu modifikaci je asi jako drbat se na hlave malickem leve nohy .
    Tos to pak jo ale stejne je tam ta baterka na nic. Ani jednou jsem ji nepouzil... A kdyz uz by tam byla velka tma tak bych nahodil nocni videni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Prave proto ze je na nic mi prijde divne ze to musim prepinat a neni to na tlacitku to mi prijde mirne receno dementni uvidim o vikendu odehraju dalsich 20 minut
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    AMD Athlon 64 4800+ (Toledo, 939)
    ASUS A8N-E
    2x1024 MB DDR SDRAM PC3200 (3-4-4-8)
    Sapphire Radeon X800 GTO (540 MHz/1148 MHz) 256 MB
    NVIDIA STRIPE 465.77G (Seagate ST3250823AS+ST3250820AS (8MB,SATA150/300,7200ot.))
    Win XP Pro SP2, DX 9.0c

    Drivery Catalyst 7.9, Deafult

    1024x768 HIGH (noAA):

    CPU průměr 13,65 FPS
    GPU průměr 15,83 FPS
    to pude hrát eště přijdou patche...

    Vypadá to ale skvěle...
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 04-11-2007 v 18:48
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Benchmark
    Od martin155 v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-07-2010, 11:18
  2. Benchmark PC napric generacemi.
    Od homi v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 03:37
  3. freeware benchmark
    Od petr.svec v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 12:39
  4. Prehlad Mobile Cpu + Benchmark
    Od Frog v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 00:03