Sraz SHW - 2.11.2007 - Brno
Na natlak betonovou podrazkou ICCEBOSE sem hazu tento thread :) V patek 2.11.2007 bude mensi brnenskej srazek SHW zatim to vypada ze se to bude konat u Paterlorda (roh Jana Uhra a Čápkové) ale to jeste upresnim.. dnes pujdu zjistit zda tam bude flek na patek .. Bylo by dobre aby sem napsali vsichni kdo chteji prijit zatim ucast potvrzuji ja a iceboss+2 takze jsme 4 .. tak piste abych vedel zda bude stacit jeden stul ..
No doufám že to tak nakonec nedopadne :) Měl jsem na mysli, že sem sraz navrhoval v jiném threadu, tak jsem mohl a nemusel být započítán mezi ty +2ks.
ja sice nejdu, ale chapu to takto:
pas!k + Iceboss +2
a to +2 znamena -HoNY- a pavel_p
takze 4
EDIT: pokud ICE nema nejake tajne eso v rukavu
pas!k + Iceboss +2
a to +2 znamena -HoNY- a pavel_p
takze 4
EDIT: pokud ICE nema nejake tajne eso v rukavu
A co já ?! :hmm [SIZE="1"](člověk to nadhodí, jinak by nic nebylo a oni ani neudělají 2+3 :angry)[/SIZE]
Ne v poho, ale myslete na mě :runaway řekněte včas přesně kdy a kam :eek:
Ne v poho, ale myslete na mě :runaway řekněte včas přesně kdy a kam :eek:
Dnes sem to nejak nestihl ale zitra jak pujdu z prace stavim se v paterlordovi a hodim sem info jak to vypada s rezervackou.
Svoji účast povrzuji... ale moc dlouho se nezdržím. Musím se (překvapivě) učit do školy. Nerad bych stál za půl roku před pracákem. :)))
[QUOTE=pas!k;58095]Jasne tam myslim stejne kolem druhe rano zaviraji takze tam taky nebudem dlouho :D[/QUOTE]
Musím šetřit, včera jsem měl nečekané výdaje za Hoegaarden :D Dneska jedu na hokej do Berouna, zítra píšu 2 písemky (který neumím a když je nedám na bod, tak možná ani nedostanu zápočet):runaway V pátek je SHW. V sobotu jsem chtěl konečně něco udělat do školy... a pak jít zase na hokej:runaway
Musím šetřit, včera jsem měl nečekané výdaje za Hoegaarden :D Dneska jedu na hokej do Berouna, zítra píšu 2 písemky (který neumím a když je nedám na bod, tak možná ani nedostanu zápočet):runaway V pátek je SHW. V sobotu jsem chtěl konečně něco udělat do školy... a pak jít zase na hokej:runaway
:rolleyes:[QUOTE=-HoNY-;58100]Musím šetřit, včera jsem měl nečekané výdaje za Hoegaarden :D Dneska jedu na hokej do Berouna, zítra píšu 2 písemky (který neumím a když je nedám na bod, tak možná ani nedostanu zápočet):runaway V pátek je SHW. V sobotu jsem chtěl konečně něco udělat do školy... a pak jít zase na hokej:runaway[/QUOTE]
To je tak zajímavý :slug No co, já taky nemám vůbec čas žádnej den...heh, v sobotu mám jít k tomu kámošovi...heh, tam přijedu nadranej...nemá cenu jezdit domů. Kdo bude v hospě do osmi ? :D
To je tak zajímavý :slug No co, já taky nemám vůbec čas žádnej den...heh, v sobotu mám jít k tomu kámošovi...heh, tam přijedu nadranej...nemá cenu jezdit domů. Kdo bude v hospě do osmi ? :D
ice +2 znamena (hony + jan cerbak), pavel_p je jeste +1...
radsi sepiste seznam, zacina to byt nejaka moc vysoka matematika. :))
radsi sepiste seznam, zacina to byt nejaka moc vysoka matematika. :))
1. pas!k
2. ICEBOSS
3. HonY
4. Cerbak
5. Boček
6. pavel_p
7. gl_st0rm
Btw: Zacatek bych tedy videl na 18:30 ok ? Musim tam dneska rict na kolik chci tu rezervacku
2. ICEBOSS
3. HonY
4. Cerbak
5. Boček
6. pavel_p
7. gl_st0rm
Btw: Zacatek bych tedy videl na 18:30 ok ? Musim tam dneska rict na kolik chci tu rezervacku
[QUOTE=pas!k;58173]Btw: Zacatek bych tedy videl na 18:30 ok ? Musim tam dneska rict na kolik chci tu rezervacku[/QUOTE]
V 18:30 na nádru by to bylo skvělý, to mi tak přijede vlak.
V 18:30 na nádru by to bylo skvělý, to mi tak přijede vlak.
Viz muj podpis .. pokud bys bloudil muzu ti do pm hodit tel a kdyztak te nanaviguji. z nadrazi sednes na salinu c. 12 nebo 13 a vystoupis na konecneho namesti tam prejdes silnic a po jiraskove prijdes primo k te hospode..
[QUOTE=pas!k;58179]Viz muj podpis .. pokud bys bloudil muzu ti do pm hodit tel a kdyztak te nanaviguji. z nadrazi sednes na salinu c. 12 nebo 13 a vystoupis na konecneho namesti tam prejdes silnic a po jiraskove prijdes primo k te hospode..[/QUOTE]
Tak trefit by nebyl problém, já jen abysme začali všichni včas, tak že se sejdem někde na neutrální půdě :D Si taky neřekl že sraz je na místě :rolleyes:
Tak trefit by nebyl problém, já jen abysme začali všichni včas, tak že se sejdem někde na neutrální půdě :D Si taky neřekl že sraz je na místě :rolleyes:
[QUOTE=pas!k;58186]No kdyz uz iceboss vybral hospodu kterou mam pred barakem prece se nepotahnu nekam na nadrazi :D[/QUOTE]
No tak TY...ale dost lidí jde přes nádro...ser to pes...
Kdo se bude pohybovat kolem nádra, tak si můžeme dát
[SIZE="5"]Sraz v 18:30 pod poštovníma hodinama.[/SIZE]
No tak TY...ale dost lidí jde přes nádro...ser to pes...
Kdo se bude pohybovat kolem nádra, tak si můžeme dát
[SIZE="5"]Sraz v 18:30 pod poštovníma hodinama.[/SIZE]
To byl ftip me je jedno kde si dame scuka ja jdu v patek z prace stejne jeste neco resit do jedne firmy ktera je na svobodaku tak se muzem sejit i tam a ja vas do te knajpy dovedu .. nebo klidne dojdu i nato nadrazi je mi to jedno.
Ja uvidim jak to stihnu mozna se trosku opozdim kazdopadne vecer hodim info ohledne te rezervacky za chvili tam pujdu ..
Aha, takže vy přijdete s nějakým termínem a nehledě na to, zda se mě to hodí nebo cokoli, tak se ode mě automaticky čeká, že tam prostě přijdu? Zajímavé...
To je dobrý:D:D:D
Já taky o víkendu už něco mám a navíc se mě nikdo neptal:turtle - buď s tím taky automaticky počítali nebo spíš počítali s tím, že bych stejně nedojel:slug
Já taky o víkendu už něco mám a navíc se mě nikdo neptal:turtle - buď s tím taky automaticky počítali nebo spíš počítali s tím, že bych stejně nedojel:slug
KP+Boboco: Tak za termín se omlouvám, chápu že se prostě nemůže hodit všem.
KP: Ale jestli nepřídeš tak tě asi ICE bude škrtit trochu víc :) Jinak tě rád uvidím.
KP: Ale jestli nepřídeš tak tě asi ICE bude škrtit trochu víc :) Jinak tě rád uvidím.
Ja to spis bral jen jako takovy zajiti na pivo .. ktery nakonec prerostlo v takvej malej sraz .. termin tu koluje delsi dobu a jelikoz se porad nikdo nevyjadroval rekl se ten patek .. reserve je domluveny na 18:30 kdo chce pridte kdo ne zustante doma :)
EDIT: reservacka je na jsmeno pašík kdybych se nahodou zdrzel :)
EDIT: reservacka je na jsmeno pašík kdybych se nahodou zdrzel :)
[QUOTE=ICEBOSS;58236]jj, presne tak. sraz v hospode, nekomplikujte to. nejsme materska skolka.[/QUOTE]
coto? :hmm
To bylo jen pro toho kdo by se eventuelně nacházel poblíž. Nechci přijít pozdě sám :runaway:runaway:runaway
coto? :hmm
To bylo jen pro toho kdo by se eventuelně nacházel poblíž. Nechci přijít pozdě sám :runaway:runaway:runaway
[QUOTE=pavel_p;58297]Nenene. Lepší bude, když přijdeš pozdě sám, než když k tomu k tomu někoho překecáš![/QUOTE]
:runaway co, když bude někdo kolem...třeba je někdo z daleka :shut
:runaway co, když bude někdo kolem...třeba je někdo z daleka :shut
[quote=Karel Polívka;58241]Aha, takže vy přijdete s nějakým termínem a nehledě na to, zda se mě to hodí nebo cokoli, tak se ode mě automaticky čeká, že tam prostě přijdu? Zajímavé...[/quote]
ale notak... hodinku si prece na sve milovane mody a usery udelas, ne? :) a betonovy polobotky bys taky nechtel :)
ale notak... hodinku si prece na sve milovane mody a usery udelas, ne? :) a betonovy polobotky bys taky nechtel :)
[QUOTE=ICEBOSS;58456]a betonovy polobotky bys taky nechtel :)[/QUOTE]
Ja myslel že dáváš ledový botky. Copak sme italská mafie?
(i když zrovna vy dva tak vypadáte):runaway
Ja myslel že dáváš ledový botky. Copak sme italská mafie?
(i když zrovna vy dva tak vypadáte):runaway
[QUOTE=-HoNY-;58804](i když zrovna vy dva tak vypadáte):runaway[/QUOTE]
[SIZE="1"]No tak to sedlo we...já když sem ho poprvý viděl...takovej menší ale vopálenej a namakanej chuj :D sem si říkal, ty we snad mě nejdou přepadnout :D vypadali s Mechem jak mafián a mlátič :D[/SIZE]
Jinak zřejmě dotáhnu dva kámoše, nezajímají se sice moc o HW ale máme možnost je zasvětit :D Snad udám nějakej komp :rolleyes::D
ADD// taky mi držte místo, přijdu pozděj a se dvěma dalšíma :runaway
[SIZE="1"]No tak to sedlo we...já když sem ho poprvý viděl...takovej menší ale vopálenej a namakanej chuj :D sem si říkal, ty we snad mě nejdou přepadnout :D vypadali s Mechem jak mafián a mlátič :D[/SIZE]
Jinak zřejmě dotáhnu dva kámoše, nezajímají se sice moc o HW ale máme možnost je zasvětit :D Snad udám nějakej komp :rolleyes::D
ADD// taky mi držte místo, přijdu pozděj a se dvěma dalšíma :runaway
Je objednanej jeden takovej pomerne dlouhej stul tak se snad vsichni vlezem .. kdybych prisel pozde doufam ze mi ice Podrzi fleka :)
Ty vole to bylo něco...při cestě k bábi (samo to jelo v rozporu s JŘ jen každou hodinu :hmm) se ten bus mlel tak že sem měl co dělat abych nepogrcal týpka přede mnou :D Každopádně cool ;) Taky jak sem pak jel servisovat druhej den komp do Vyškova :rolleyes:
uf.. uz jsem vzhuru. do rana tradicne vydrzelo jen zdrave jadro. KP, JČ a JA... glstorm odpadl tak 2 hodky pred koncem. dneska bych mel mit fotky... :) A pak uvidite nevidane....
[QUOTE=ICEBOSS;59693]uf.. uz jsem vzhuru. do rana tradicne vydrzelo jen zdrave jadro. KP, JČ a JA... glstorm odpadl tak 2 hodky pred koncem. dneska bych mel mit fotky... :) A pak uvidite nevidane....[/QUOTE]
A kdy to končilo...? Zavírali nějak ve dvě...ufff, si pamatuju že sem bojoval s dveřma a vysvobodila mě až servírka...
ADD// sem si říkal že ste se museli pořádně zbourat když nikdo nepsal celou sobotu ani večer :D
A kdy to končilo...? Zavírali nějak ve dvě...ufff, si pamatuju že sem bojoval s dveřma a vysvobodila mě až servírka...
ADD// sem si říkal že ste se museli pořádně zbourat když nikdo nepsal celou sobotu ani večer :D