Black tgfh_EV01
Zdravím.. taky se přikládám k dílu a dávám tady tenhle obr. Dělal jsem ho v 3ds maxu. Moc nemám čas, ale jsem rád že jsem to stihl do zavíračky... :)
Zdravím, práce je to pěkná, ale bohužel nevidím žádnou souvislost s aktuálním tématem: Evoluce lidstva. Doporučuji mrknout sem: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/8940-shwallpaper-4-kolo-evoluce-lidstva
No... než jsem to tady hodil tak jsem se podíval na wallpapery od ostatních,... a že to není k tématu by se dalo ríct každýmu, ale každý to delal s nějakou myšlenkou... těžko to soudit...
[quote=boboco;58086]bohužel nevidím žádnou souvislost s aktuálním tématem: Evoluce lidstva [/quote]
Jak můžeš říct, že v tom nevidíš žádnou souvislost? Tak co je evoluce lidstva?
Ať posoudí i ostatní
Jak můžeš říct, že v tom nevidíš žádnou souvislost? Tak co je evoluce lidstva?
Ať posoudí i ostatní
Jednoznacne je to evoluce lidstva, kdyz nekdo rekne ze se pri autach clovek neformoval tak pak nevim co to muze za cloveka bejt ;).Pekna prace dobre spracovani vyborny vyber materialu, jen tak dal!
Je to super :thumb.
Kdybych to vzal kritickým okem (aby jsi měl co zlepšit ;), dodělat):
- přijde mi to nebo je ten mesh nějaký deformovaný? Např. ta zadní část, kufr, u zadního okna.
- okolo světel to je šedivé a ne lesklé => chce to jiný shader
- aspoň nějaký stage, opravdu kazí dojem taková kostka :). Např.celkem jednoduchá šedivý přechod bez viditelné hrany nebo instalace do fotky
- s fotkou souvisí to GI. Odrazy jak z Václaváku a je to zavřený v černé kostce :).
Ale celkově je to moc pěkný model/render :eek:.
Kdybych to vzal kritickým okem (aby jsi měl co zlepšit ;), dodělat):
- přijde mi to nebo je ten mesh nějaký deformovaný? Např. ta zadní část, kufr, u zadního okna.
- okolo světel to je šedivé a ne lesklé => chce to jiný shader
- aspoň nějaký stage, opravdu kazí dojem taková kostka :). Např.celkem jednoduchá šedivý přechod bez viditelné hrany nebo instalace do fotky
- s fotkou souvisí to GI. Odrazy jak z Václaváku a je to zavřený v černé kostce :).
Ale celkově je to moc pěkný model/render :eek:.
model fakt moc pekny (i kdyz ja ferrari vubec nemusim), ale souvislost s evoluci mi unika jeste vic nez v pripade myho prvniho wallpaperu... :D
Hele já bojoval za tvůj, neuškodilo by kdyby jsi to opětoval ;)
Já přesně vím kam míříš: chceš aby se toto fáro ankety nezůčastnilo a tím pádem měl větší šanci na výhru - a mohl si směle dovolit P965
přesně tak to bude :cool:
Já přesně vím kam míříš: chceš aby se toto fáro ankety nezůčastnilo a tím pádem měl větší šanci na výhru - a mohl si směle dovolit P965
přesně tak to bude :cool:
vsak bojuju :), sem nenapsal at se nezaradi, ale ze smysl mi unika jeste vic nez u myho
ale jsem samozrejme taky pro zarazeni :) P965 mi uz snad nikdo nevyofoukne, jelikoz ty ani mech ji nechcete :)
ale jsem samozrejme taky pro zarazeni :) P965 mi uz snad nikdo nevyofoukne, jelikoz ty ani mech ji nechcete :)