Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém: Po zapnutí PC, žádné ikony ani nabídka Start na monitoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Prosím o radu,
    po zapnutí počítače vše proběhne normálně, až na to, že na běžícím monitoru se nezobrazí naprosto žádná ikonka, nabídka start, prostě nic:-( Přes správce úloh jde ledacos spustit, ale nevím jak tu plochu zprovoznit. Neměl jste někdo podobný problém? Systém win xp prof. servis pack 2 Děkuji za jakoukoli radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tohle udajne nekdy zpusobujou Catalysty nebo CCC.... nemas nahodou ATI VGA a neinstalovals ovladace?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pres spravce uloh spust "explorer"
    melo by to nabehnout
    co ale zapricinilo ze se nespousti sam se da jen tezko odhadovat bez vic informaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj, tak jsem zkusil spustit explorer (jak mi poradil mech13), což se povedlo, ale bohužel to nevedlo k žádné změně. Kromě fotky na pozadí je na ploše vymeteno. ( Husky14)-ovladače jsem neinstaloval a kartu mám Asus Radeon A9200 SE, tak tím to asi taky nebude. Ještě jsem zkoušel vytvořit nového uživatele, ale taky nic:-( Do formátování disku se mě teda moc nechce. Každopádně díky za rady!!!!
    Naposledy upraveno uživatelem blagin: 02-11-2007 v 19:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Tak zkus hodit do mechaniky CD a a nabootovat z něj. Mám dojem, že tam je někde oprava systému. To zvol. Nebo jestli máš vytvořené nějaké body obnovení systému, můžeš je použít taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    johle se mi kdysi taky stalo, pomohlo mi shodit nějakej program co běžel...
    zkus postupně poshazovatž běžící aplikace...správce úloh->procesy (svchosty radši nechej )
    a písni jestli to pomohlo...
    dycky shoď jeden program..počkej..a další..počkej..a další.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od blagin Zobrazit příspěvek
    Do formátování disku se mě teda moc nechce.
    Obavam se, ze ti nic jinyho nezbude.... muzes zkusit pouzit nejakej bod obnoveni z doby, kdy to chodilo.
    Asi ti "neco" zakazuje spousteni exploreru a to muze byt treba i nejakej spyware nebo rootkit (zkus se zeptat na 4u viry.cz ).

    Btw. urcite si nejsi vedom nejakyho svyho zasahu, po kterym by to zacalo? Neni mi jasny, proc to dela "znicehonic"....


    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    zkus postupně poshazovatž běžící aplikace...správce úloh->procesy (svchosty radši nechej )
    a písni jestli to pomohlo...
    dycky shoď jeden program..počkej..a další..počkej..a další.
    Imho kdyz nevi presne, co vypina, tak se nikam nedobere.... polovina veci mu pri vypnuti zrestartuje comp a je zas na zacatku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    zas tak hrozný to s těma věcma není...jenže když víš kterej program ti to blokuje, tak seš o kus dál...
    a ty restarty...ani moc ne, když se hnedka netrefí na svchost(má pak ale 1minutu ) tak věci který sou důleitý stejně nevypneš...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    prave ze vselijake svinstva se casto maskuji tak, ze se jmenem snazi vypadat hodne dulezite a systemove... takze se to tezko odhaduje. kdyz uz mas neco "nasestrelovano" tak casto jdes na jistotu a max na 3. pokus to trefis, ale kdyz jdes uplne naslepo...

    hodim sem aspon vypis procesu na cistym systemu at vi co nestrilet
    navic oproti ciste instalaci tam je qip.exe, iexplore.exe, HPZipm12.exe (tiskarna) a mozna RTHDCPL.exe - to ted presne nevim co je a mam strach to sestrelit ze by mi nezmizelo neco dulezityho
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: proc.PNG 
Zobrazení: 224 
Velikost: 30.6 KB 
ID: 1705  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    navic oproti ciste instalaci tam je qip.exe, iexplore.exe, HPZipm12.exe (tiskarna) a mozna RTHDCPL.exe - to ted presne nevim co je a mam strach to sestrelit ze by mi nezmizelo neco dulezityho
    RTHDCPL.exe patří k realtekovské HD Audio zvukovce. Z tohodle procesu strach neměj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Ještě bych se zkusil podívat do Nástroje pro konfiguraci systému (msconfig), kde na kartě Po spuštění mrkni, co všechno se spouští (může tam být něco co tam být nemá a způsobuje tohle podivné chování). Může se tím urychlit prohledávání správce úloh. Pokud něco najdeš tak to klidně vypni a restartuj. Kdyby to tím nebylo, tak to po restartu můžeš zase zaškrtnutím zapnout. Taky můžeš kouknout na služby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Zdravím,
    tak jsem postupně vyzkoušel shodit některé aplikace a beze změny. Potom následovalo šťourání v msconfig a taky bezvýsledně. Nakonec mě ještě napadlo odinstalovat naposledy instalované programy a v tom byl asi ten kámen, protože už to běžíííííííííííííí :-D Změna k lepšímu nastala po odinstalování programu CM DiskCleaner. Stalo se mi ovšem poprvé, že jsem něco nainstaloval a aniž bych to spustil se něco zvrtlo?!?! Pravdu měl asi husky14 s tím, že mě to nějakým způsobem blokovalo explorer, ale zas tolik tomu nerozumím, abych to objektivně posoudil. Každopádně všem zůčastněným dík jak sviňa:-) Trošku nervů, ale zas jsem o něco moudřejší:-) Ahoj
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problem pri zapnuti monitoru
    Od snajder v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-09-2013, 14:07
  2. Nabidka 1920x1200 sRGB monitoru
    Od optim v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 21:01
  3. Chlazení procesorů: Problém s throttlingem + při žádné zátěži ventilátor na 0 rpm?
    Od Paulos v sekci Chlazení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 13:10
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 15:00