Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Moje muzejům

  1. #1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Vetsina odkazu vede na 404.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Taky mně to nejde, funguje akorát prvních pár, sou tam nějaký grafiky a PCB z CDROMek nebo co to je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Jo sry, natahám to znovu...

    Telekom je ZLO !!! TC je taky hnus a MS úplně největší
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Telekom je ZLO !!! TC je taky hnus a MS úplně největší
    ...zapomněl jsi na Intel i když, to máš permanentně v podpisu

    Jinak pěkná skládka, já většinu svého železa prodal/daroval, měl jsem tady toho moc a zabíralo to moc místa...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    ...zapomněl jsi na Intel i když, to máš permanentně v podpisu

    Jinak pěkná skládka, já většinu svého železa prodal/daroval, měl jsem tady toho moc a zabíralo to moc místa...
    Tak teď toho mám úplně dost !!! Konec ! TC letí do ***, krám jeden. Omlouvám se, ale dám to do pořádku nejdřív v sobotu, za chvíli je srázek a pak jedu ke kámošovi měnit grafárnu. Teď už na to nemám nervy

    ADD// Ačkoliv mám asi 18 MB, tak mi to píše že sem překročil quótu...šmejdi...sem musel něco pomazat (že by WZ došlo místo )

    ADD2// tak by to pomalu mělo jít všechno; při přiblížení je to trochu rozmazaný, doporučuju zmenšit v prohlížeči (Opera to umí pže je rulez a zbytek nevím).
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 02-11-2007 v 17:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    82

    coze??? to je vsetko tvoje? kolko rokov si to zbieral???
    naozaj klobuk dole
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    pavel bocek: vali se mi tu p3 slot2 500mhz 512kb katmai+compaq i440bx fosna jestli to chces dej mi vedet do sz,zacina mi to doma prekazet takze tomu davam posledni sanci jinak leti ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Hochy Zobrazit příspěvek
    coze??? to je vsetko tvoje? kolko rokov si to zbieral???
    naozaj klobuk dole
    Toto sem nasbíral ani ne za rok...něco ještě zůstalo doma

    wolf007: klidně si to vezmu...za poštu...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od wolf007 Zobrazit příspěvek
    p3 slot2 500mhz 512kb katmai+compaq i440bx fosna
    hnidopich: slot 1

    nebo mi snad neco uteklo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    a jo prehodil jsem cislovku,samozrejme je to p3 slot1 v original compaq case,kdybych to mel vyndavat z bedny tak mam zabavu na dlouho,protoze tahle bestie ma specialni sroubky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Jsem rád že se líbí

    Jinak je tam i pár trošku hodnotnějších kousků...třeba na fotce P1030817.JPG ta deska uprostřed je DFI...doteď sem si myslel že jsou celkem mladá firma...právě ji tu mám, doufám že pojede

    ADD// tak jde, dokonce sem našel i to Pentium MMX 166 MHz co se mi kamsi zašilo...vypadá to jak Celeron Mandoccino, se to hnedle někam schová Kdyby někdo potřeboval PC na pokladny tak sem schopen vybavit celej obchod
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 11-11-2007 v 15:39
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    hmm nedávno jsem podobný bordel dával do ekodvora, a ještě tu něco mít budu. Určitě nějaká deska S7, grafiky do PCI i nějaký ISA a VLB, síťovky atd. Nechceš to? Za odnos. Většina asi funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    hmm nedávno jsem podobný bordel dával do ekodvora, a ještě tu něco mít budu. Určitě nějaká deska S7, grafiky do PCI i nějaký ISA a VLB, síťovky atd. Nechceš to? Za odnos. Většina asi funguje.
    Jen co bude čas si pro to klidně skáknu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No tak já to zkusím projít a najdu na to krabici. Do konce týdne snad hodím nějakou fotku aby jsi měl představu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Moje PC nezvládá GTA IV - kde je problém?
    Od dracihnev v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 07-11-2010, 16:09
  2. Debian: Jaký linux pro moje PC ?
    Od Lukasas v sekci OS Linux
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 17-07-2010, 11:20
  3. Moje PC Sestava
    Od jack696 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 05-03-2009, 19:40
  4. Moje starinky
    Od EditorPO v sekci Muzeum komponent
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 15:18
  5. Staci moje pc na dnesni hry
    Od Rider101 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 19:43