Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Zdroje Fortron od Eurocase

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    74

    Jen taková zajímavost...

    Dneska se mi dostali do ruky zdroje Fortron 350PNF, které jsou vyráběné pravděpodobně v rámci licence u nás firmou Eurocase.
    Podrobnosti na http://www.partis.cz

    Nevíte náhodou někdo nějaké podrobnosti?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ec_fortron.jpg 
Zobrazení: 429 
Velikost: 101.6 KB 
ID: 1701  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jo, je to tak. nevim jestli fsp vyrabi pro ec, nebo ec to dela v licenci pro fsp... ale je to tak
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    jo, je to tak. nevim jestli fsp vyrabi pro ec, nebo ec to dela v licenci pro fsp... ale je to tak
    Jen mě to tak ňák překvapilo, koukal jsem na ten samý Fortron co jsme kupovali před cca 2 měsíci a tam ještě logo Eurocase není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    no, ještě by se chtělo mrknout dovnitř, jestli to §má vnitřnosti na úrovni Fortronu, nebo EC :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    100% na úrovni Fortronu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    74

    Rozebírat se mi ho nechce, ale pohledem přes mřížku vypadá stejně jako ten starší Fortron, bez loga EC. Ale je otázka jestli tam jenom teď nepřidali to logo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Myslím si, že tak to bude, že tam přidělali jen to logo. Kvalita zdroje bude 100% odpovídat klasickým Fortronům.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zdroje: více zákl. desek z jednoho zdroje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-06-2010, 13:22
  2. Zdroje: zdroj fortron bluestorm II
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2008, 07:16
  3. Nové zdroje Fortron
    Od Maximus12 v sekci Aktuality
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-08-2008, 21:03
  4. Zdroje: zdroj fortron bluestorm II 500w
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 17:27