Seasonic 430W ti to utahne uplne v pohode....
Do s.939 jeste sezenes DC CPU a kdyz dokoupis 1GB ram a treba tu 88GT, tak mas porad super sestavu...![]()
Seasonic 430W ti to utahne uplne v pohode....
Do s.939 jeste sezenes DC CPU a kdyz dokoupis 1GB ram a treba tu 88GT, tak mas porad super sestavu...![]()
Recenze
BonusWeb 69%
a Tiscali Games 8/10
ze zacatku sem si myslel, ze to bude zase horsi nez predchozi dily. ale co jsem skoro u konce kry, tak musim potvrdit, ze EA se zlepsili. vsechno je mnohem propracovanejsi :-) osobne hodnotim tak 8/10
oproti carbonům je to krok kupředu ale ne tak velký jaký jsme čekaly a jaký vývojáři slibovali, Jen škoda že hra už je omezena jen na okruhy a není volný pohyb po městě, to by byla jediná věc která by mě to donutila hrát
Co je hlavne na hre ?? No predsa hratelnost , a v tejto hre to chyba, ziadne napätie.
To bola zabava ked ma V MW nahanali 20 minut fizlia potom ma chytili. Klavesnica dostala vtedy riadne zabrat.
Teraz je to len bezduche vozenie sa po okruhoch.
Ale tuto hru beriem ako povinnu jazdu. Musim ju prejst aby som sa mohol chvalit v skole, aje ked ma tato hra riadne unavuje. Inak hraci cas tejto hry je naozaj dlhy. Uz mam skoro celu karieru prejdenu ale game progress stale len 45%.
Ta hra ma strasne nedoladenej engine.Pri zavodech 8 aut je to na najvysi detaily nehratelny a strasne to cuka a jakoby laguje i kdyz mam 30+fps.
Zkusil sem dat 800x600 a vse na low a mel sem kolem 250fps a stejne to porad jakoby lagovalo..Hruza..
Neceho podobnyho sem si vsimnul uz v NFS MW (carbon ani prostreet me nikdo nedonuti nainstalovat), Hra bezela celkem v klidu kolem 30-40fps ale jakoby chvilema zpomalovala a zrychlovala (fsp stabilni), takze auto jakoby pocukavalo v nepravidelnych intervalech. Velmi otravne. Vubec co se optimalizace tyce tak na to EA s*re (mozna schvalne po dohode s vyvojari HW). Asi me ukamenujete za dalsi srovnani NFS (MW,Carb,PS) a Flatout2, ale kdyz srovnam grafickou uroven a narocnost na HW tak je EA sto let za opicemi.
Tak aj ten game progress je naozaj divny, mal som hru prejdenu na 50%, vyhral som nad drag kingom a odrazu mam 60%, zaujimave.
Inak hrajem to na 800*600 stredne detaily a fraps mi ukazuje cca 17 fps ale nie je to stabilne, niekedy to klesne na 8 a vtedy je to uz naozaj mizerne
P4 3Ghz Prescot , 2*512 DDR single, radeon 9600
ano som hrdina![]()