Téma: Need for Speed ProStreet
Doufam ze nejsem sam kdo ceka na dnesni PC demo teto hry :)
Z nepotvrzenych zdroju mam info za ma 907MB ale nikde ho zatim nemuzu najit :( /edit: omyl jednalo se o PS3 demo
Z nepotvrzenych zdroju mam info za ma 907MB ale nikde ho zatim nemuzu najit :( /edit: omyl jednalo se o PS3 demo
[QUOTE=first.indian;58912]Doufam ze nejsem sam kdo ceka na dnesni PC demo teto hry :)
Z nepotvrzenych zdroju mam info za ma 907MB ale nikde ho zatim nemuzu najit :([/QUOTE]
Já sem nenašel ani kdy má vyjít plná byl tam stanoven datum 1.11.2007 na PC ale ten na jejich stránkách u pc verze není ani ťuk kdy to vychází je to na prd.
Z nepotvrzenych zdroju mam info za ma 907MB ale nikde ho zatim nemuzu najit :([/QUOTE]
Já sem nenašel ani kdy má vyjít plná byl tam stanoven datum 1.11.2007 na PC ale ten na jejich stránkách u pc verze není ani ťuk kdy to vychází je to na prd.
[QUOTE=xSten19;58916]Já sem nenašel ani kdy má vyjít plná byl tam stanoven datum 1.11.2007 na PC ale ten na jejich stránkách u pc verze není ani ťuk kdy to vychází je to na prd.[/QUOTE]
PC demo ma byt prej dneska ale nikde nic... Vsude jen kecy o Xbox 360/PS3 verzi...
PC demo ma byt prej dneska ale nikde nic... Vsude jen kecy o Xbox 360/PS3 verzi...
Není demo jako demo:turtle Dnes (2.11.2007) v 0:00 vyšlo demo pro PS3, nikoliv pro PC. Demoverze pro PC je hotova a je ve fázi testování, objevit by se měla někdy v průběhu příštího týdne.
[QUOTE=boboco;58937]Není demo jako demo:turtle Dnes (2.11.2007) v 0:00 vyšlo demo pro PS3, nikoliv pro PC. Demoverze pro PC je hotova a je ve fázi testování, objevit by se měla někdy v průběhu příštího týdne.[/QUOTE]
:mistake
Tak proc potom na games.tiscali.cz v aktualitach pisou:
PC demo Need for Speed: ProStreet tento pátek.
:notsure
:mistake
Tak proc potom na games.tiscali.cz v aktualitach pisou:
PC demo Need for Speed: ProStreet tento pátek.
:notsure
nj, asi chybka, stane se:turtle. Onu mystifikaci asi způsobil oficiální web EA, kde bylo napsáno, že 2.11 vyjde demo - neuvedli však pro jakou plaformu:slug
Jen doufám že příští týden opravdu bude:)
Jen doufám že příští týden opravdu bude:)
No podle těch jejich slibů no nevim
[QUOTE=xSten19;58916]Já sem nenašel ani kdy má vyjít plná byl tam stanoven datum 1.11.2007 na PC ale ten na jejich stránkách u pc verze není ani ťuk kdy to vychází je to na prd.[/QUOTE]
UZ LEN 12 DNI
UZ LEN 12 DNI
Kde si to zjistil??
Na slovenskej stranke needforspeed.sk ktora bohuzial momentalne nefunguje.
Need for Speed: ProStreet pre PC a konzoly vychádza 14. novembra 2007
Need for Speed: ProStreet pre PC a konzoly vychádza 14. novembra 2007
Tak demo prece jen vyslo ;)
Na games.tiscali.cz je hromada odkazu ke stazeni takze sosejte :)
http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24722&r=top
Na games.tiscali.cz je hromada odkazu ke stazeni takze sosejte :)
http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24722&r=top
Tak to je hustý:thumb
Už sosám - 110kB/s:turtle:turtle:turtle
Už sosám - 110kB/s:turtle:turtle:turtle
No to me pos.r kacer... Sosnu to z FilePlanet rano vstanu ze si zahraju a hned ve dvou souborech chyba pri rozbalovani... Urgh...
já si to stáhl pro jistotu 2x a funguje to:) -a líbí se mi to:thumb běží mi to na plný detaily, vše na MAX s 2xAA zcela plynule (přetaktovaná 8600GT 512MB = cca 8600GTS)
[QUOTE=boboco;59253]já si to stáhl pro jistotu 2x a funguje to:) -a líbí se mi to:thumb běží mi to na plný detaily, vše na MAX s 2xAA zcela plynule (přetaktovaná 8600GT 512MB = cca 8600GTS)[/QUOTE]
No tak tato hra mě nějak nezaujala nato jakej to měl bejt hit tak nic moc by sem řekl náročnost na systém taky nic moc teda vše plný jako kolega a s 2xAA taky šlo by asi víc ale neskoušel sem už počkam si spíš na Crysis to mě natchlo víc zatim čus lidi.
No tak tato hra mě nějak nezaujala nato jakej to měl bejt hit tak nic moc by sem řekl náročnost na systém taky nic moc teda vše plný jako kolega a s 2xAA taky šlo by asi víc ale neskoušel sem už počkam si spíš na Crysis to mě natchlo víc zatim čus lidi.
Ono je to možná tím, že já od té hry skoro nic neočekával - po obrovském zklamání z Carbonů jsem byl vůči novému dílu NFS nedůvěřivej. Ale vypadá to dobře, uvidím jaká bude plná verze, demo toho moc neprozradí...
[QUOTE=boboco;59337]Ono je to možná tím, že já od té hry skoro nic neočekával - po obrovském zklamání z Carbonů jsem byl vůči novému dílu NFS nedůvěřivej. Ale vypadá to dobře, uvidím jaká bude plná verze, demo toho moc neprozradí...[/QUOTE]
No jenom dva závody a ty auta se nějak divně ovládají ale na to si de zvyknout no uvidíme jediný co se mi líbí tak ej jak odfukoval BOV u GTR :) to byl gut jako PUNTO GT :D
No jenom dva závody a ty auta se nějak divně ovládají ale na to si de zvyknout no uvidíme jediný co se mi líbí tak ej jak odfukoval BOV u GTR :) to byl gut jako PUNTO GT :D
Po dohrani ktere zabere sotva par minut jsou moje dojmy nasledujici...
Obtiznost - naprosto jednoducha. Dojet zavod na nejvetsi obtiznost neni zadny problem.
Grafika - cekal jsem vic - alespon je to mene narocne a muzu hrat v 1920x1200 (konecne dali do nejakeho NFS podporu wide rozliseni v Most Wanted to treba nebylo...)
Zvuk - tomu nemam co bych vycetl... Hudba dobra, zvuky taky ok.
Ovladani - Hral jsem jen na klavesnici jako vsechny predchozi dily a prislo mi to takove "tuhe" :) Ale je to prizpusobeno povaze cesty. Trat muzete z 95% projet pod plnym plynem. Zatacek je minimum a kdyz uz tak jen mirne.
Destrukce aut je spis jen pro to aby si splnili vyvojari dalsi nutnou vec co v zavodni hre dnesni doby ma byt. Auto se sice znici ale ne zrovna realne... Kdyz uz udelam 5 otocek pres strechu tak bych alespon ocekaval nekde skrabanec nebo praskle sklo... a ne jen otevreny kufr a kapotu.
Osobne pro je pro me hra zatim zklamani. Vic jsem se bavil pri hre FlatOut2, ktera navic dosahuje mnohonasobne nizsi ceny nez NFS...
EDIT: K tomu ovladani. Tak jsem zkusil dat jeste uplne nejmensi detaily FPS se vyhouplo misty az nad 100 a hned to bylo lepsi. ;) Po par odjetych zavodech jsem si zvykl a pohoda. Mozna to nebude zas tak hrozne ;)
Obtiznost - naprosto jednoducha. Dojet zavod na nejvetsi obtiznost neni zadny problem.
Grafika - cekal jsem vic - alespon je to mene narocne a muzu hrat v 1920x1200 (konecne dali do nejakeho NFS podporu wide rozliseni v Most Wanted to treba nebylo...)
Zvuk - tomu nemam co bych vycetl... Hudba dobra, zvuky taky ok.
Ovladani - Hral jsem jen na klavesnici jako vsechny predchozi dily a prislo mi to takove "tuhe" :) Ale je to prizpusobeno povaze cesty. Trat muzete z 95% projet pod plnym plynem. Zatacek je minimum a kdyz uz tak jen mirne.
Destrukce aut je spis jen pro to aby si splnili vyvojari dalsi nutnou vec co v zavodni hre dnesni doby ma byt. Auto se sice znici ale ne zrovna realne... Kdyz uz udelam 5 otocek pres strechu tak bych alespon ocekaval nekde skrabanec nebo praskle sklo... a ne jen otevreny kufr a kapotu.
Osobne pro je pro me hra zatim zklamani. Vic jsem se bavil pri hre FlatOut2, ktera navic dosahuje mnohonasobne nizsi ceny nez NFS...
EDIT: K tomu ovladani. Tak jsem zkusil dat jeste uplne nejmensi detaily FPS se vyhouplo misty az nad 100 a hned to bylo lepsi. ;) Po par odjetych zavodech jsem si zvykl a pohoda. Mozna to nebude zas tak hrozne ;)
[QUOTE=first.indian;59396]Po dohrani ktere zabere sotva par minut jsou moje dojmy nasledujici...
Grafika - cekal jsem vic...
Ovladani - Hral jsem jen na klavesnici jako vsechny predchozi dily a prislo mi to takove "tuhe" :) Ale je to prizpusobeno povaze cesty. Trat muzete z 95% projet pod plnym plynem. Zatacek je minimum a kdyz uz tak jen mirne.[/QUOTE]
TO FIRST.INDIAN
Obtiaznost : Ved NFS je arkada (aspon posledne 4 diely)
Grafika: EA chce zarobit preto tie nízke hardwarove naroky, ved keby to islo len na dvojadrovych pc s 8800 grafikou tak by to vela ludi nekupilo.
Kvantita na ukor kvality
Hudba : Najlepsi soundtrack jednoznacne UNDRGROUND 2
Ovladani: Tak dufam ze nebude cela hra na jednej trati
Cena: :) Povedzme si pravdu kto si to kupi ? (okrem PS3 )
Grafika - cekal jsem vic...
Ovladani - Hral jsem jen na klavesnici jako vsechny predchozi dily a prislo mi to takove "tuhe" :) Ale je to prizpusobeno povaze cesty. Trat muzete z 95% projet pod plnym plynem. Zatacek je minimum a kdyz uz tak jen mirne.[/QUOTE]
TO FIRST.INDIAN
Obtiaznost : Ved NFS je arkada (aspon posledne 4 diely)
Grafika: EA chce zarobit preto tie nízke hardwarove naroky, ved keby to islo len na dvojadrovych pc s 8800 grafikou tak by to vela ludi nekupilo.
Kvantita na ukor kvality
Hudba : Najlepsi soundtrack jednoznacne UNDRGROUND 2
Ovladani: Tak dufam ze nebude cela hra na jednej trati
Cena: :) Povedzme si pravdu kto si to kupi ? (okrem PS3 )
[QUOTE=first.indian;59396]Ovladani - Hral jsem jen na klavesnici jako vsechny predchozi dily a prislo mi to takove "tuhe" :) Ale je to prizpusobeno povaze cesty. Trat muzete z 95% projet pod plnym plynem. Zatacek je minimum a kdyz uz tak jen mirne.[/QUOTE]Jeste je tam jedna trat (okruh na 2 kola) a ten urcite z 95% pod plnym nedas.... :D
Edit: Snažil jsem se na tom hledat pozitiva ale je to prostě brak. Já chci
NFS Porsche
s lepší grafikou, ne závody přestrojených motorových člunů, určené pro děti od 3 do 10 let:(
Tak na takovéhle nastavení to zdrovna nehraju,ale to mi zatim moc nevadí...Po několika minutovém dokončení dema sem byl ale docela zklamán tou "obtížností" soupeřů pod volbou KING.Je to opravdu jednoduché...Ovládání podle mě nemá chybu...zatačení neni tak prudké jako u starších NFS,s Juiced 2 radši ani neporovnávám...Zvuk mi příde hodně reálnej...i to pískání pneu při rozjezdech.Jediných páv věcí co se mi na demu nelíbí...Kouř od pneumatik mi příde takovej divnej....A to nereálný demolování auta bych si dokázal odpustit...
Já třeba zjistil, že v závodě na 2 kola můžu projíždět zatáčky větší rychlostí na vyšší převodový stupeň, dejme tomu trojka jde točit plácnu asi do 150, danou zatáčku projedu na trojku maximálně ve 135km/h, motor jako by nechtěl táhnout, auto se tam taktak skládá, ale na čtverku ji projedu ve 150...Moc sem to nepobral
Ja som tam pri tom výbere obtiažnosti pochopil tak že je to len ovládanie auta tj. brzdový asistent, pomoc pri držaní stopy,...
to by môhlo vysvetľovať čo písal ELPSYCHO, hra sama uberie v zákrute plyn.
to by môhlo vysvetľovať čo písal ELPSYCHO, hra sama uberie v zákrute plyn.
To zní pravděpodobně. Je ovšem dementní, že ty stabilizace nejdou vypnout.
mám amd athlon 64 3500+Venice 2.2Ghz a ramky 1O24MB a grafiku 7600GS 256MB má takt jádra stejný ja 7600GT 560MHz ale ram 2x4OOMHz jenom a moc mě to nejede to nfs prostreet demo jen tak na 640x480a na low detaily a ještě se to kouše ta hra nevím čím to múže být že ta hra vůbec nejede mělo by to jet tak na 800x600 v pohodě ne třeba jestli to není špatně stáhnutý demo nebo starý ovladače poradte mi ,zdroj mám hodně silný a uvažuji o koupi do této sestavy geforce 88OOGT 512 MB utáhla by to tato sestava ?:D díky za rady .
Ja byť tebou tak pretočím procesor aspoň na 2.6Ghz dokúpim 1GB RAM ale tá grafika už nestačí treba kúpiť aspon 3850 a viac ti netreba...
To sekani hry maj lidi i na daleko silnejsich sestavach, imho to demo nebude uplne optimalizovany. Uvidime, jak na tom bude plna hra.... ;)
Tak Hraju NFS PS je to hrůza seká se to i když to dávam na nejiniší i na nevyší detaily je to šílený mam AMD X2 4800+, 2GB RAM DDE2 , X1950PRO 256MB a je to strašný.
[QUOTE=xSten19;63335]Tak Hraju NFS PS je to hrůza seká se to i když to dávam na nejiniší i na nevyší detaily je to šílený mam AMD X2 4800+, 2GB RAM DDE2 , X1950PRO 256MB a je to strašný.[/QUOTE]Plnou hru? Warez???
[QUOTE=husky14;63343]Plnou hru? Warez???[/QUOTE]
jj plnou ale to warez to nevim co je
jj plnou ale to warez to nevim co je
[QUOTE=xSten19;63382]....ale to warez to nevim co je[/QUOTE]:D:D:D Spravne, tak to ma byt... :thumb
[QUOTE=husky14;63385]:D:D:D Spravne, tak to ma byt... :thumb[/QUOTE]
Sakra nedělej si ze mě srandu :D co to je :D tak poradí někdo ??
Sakra nedělej si ze mě srandu :D co to je :D tak poradí někdo ??
[QUOTE=xSten19;63407]Sakra nedělej si ze mě srandu :D co to je :D tak poradí někdo ??[/QUOTE]Warez je stahovani pres torrenty nebo treba DC, napr. z Piratebay, Rapidshare, ruznych warfor atd..... uz? :D [SIZE="1"]a nedelej, zes to nikdy neslysel :p[/SIZE]
[QUOTE=husky14;63428]Warez je stahovani pres torrenty a DC, treba Piratebay, Rapidshare, ruzny warfora atd..... uz? :D [SIZE="1"]a nedelej, zes to nikdy neslysel :p[/SIZE][/QUOTE]
OT: [SIZE="1"]A to se do neceho strka nebo k cemu je to dobre?[/SIZE] :notsure
Po par pokusech hrani NFS PS musim uznat ze 30FPS je minimum na tuto hru jinak se to neda ovladat.
OT: [SIZE="1"]A to se do neceho strka nebo k cemu je to dobre?[/SIZE] :notsure
Po par pokusech hrani NFS PS musim uznat ze 30FPS je minimum na tuto hru jinak se to neda ovladat.
[QUOTE=xSten19;63407]Sakra nedělej si ze mě srandu :D co to je :D tak poradí někdo ??[/QUOTE]
Svethardware skýtá obrovské množství funkcí a informací. Jednou z mnoha těchto funkcí je náš slovník a jeho fulltextový vyhledávač. Do té bílé kolonky stačí napsat slůvko, případně několik slůvek oddělených mezerami, jejichž význam není objektu mezi židlí a klávesnicí zcela objasněn. Po stisknutí klávesy Enter nastvává okamžik pravdy a to doslova, neboť od objasnění vepsaného pojmu vás dělí pouhopouhé milisekundy, případně sekundy (v závislosti na rychlosti vašeho připojení). :turtle:turtle:turtle
http://www.svethardware.cz/slovnik/w#warez
Pokud to někdo vezme jako urážku, budu to brát jako urážku objektu mezi mou židlí a klávesnicí:D
...jinak doporučuji vrátit se k diskuzi o hře a nikoliv o způsobu jejího opatření.
Svethardware skýtá obrovské množství funkcí a informací. Jednou z mnoha těchto funkcí je náš slovník a jeho fulltextový vyhledávač. Do té bílé kolonky stačí napsat slůvko, případně několik slůvek oddělených mezerami, jejichž význam není objektu mezi židlí a klávesnicí zcela objasněn. Po stisknutí klávesy Enter nastvává okamžik pravdy a to doslova, neboť od objasnění vepsaného pojmu vás dělí pouhopouhé milisekundy, případně sekundy (v závislosti na rychlosti vašeho připojení). :turtle:turtle:turtle
Pokud to někdo vezme jako urážku, budu to brát jako urážku objektu mezi mou židlí a klávesnicí:D
...jinak doporučuji vrátit se k diskuzi o hře a nikoliv o způsobu jejího opatření.
to Boboco: Sir yes sir :)
Ruznorodost prostredi je tak mizerna ze se mi z toho chce :cry Kde jsou ty projizdky Alpskymi serpentinami, zasnezenymi kopci, mestem s tovarenami ci malebnymi vesnickami za podzimu z NFS 5??? To jako nedokazou vymodelovat nic jineho nez trapnou poust a betonovou plochu + sem tam kus neceho zeleneho?
Naprosto nedomyslene je taky to ze kdyz si usetrite nejake penize a radne vylepsite nejake auto hned na zacatku tak ho nemuzete pouzivat protoze by vas to zruinovalo. (vysvetleni: mate lepsi auto tudiz spada do vyssi kategorie = da vam to lepsi soupere takze se musite snazit stejne jako kdyz mate slabe auto a slabe soupere, takze se s nejvetsi pravdepodobnosti nevyhnete narazu, ale ouha... oprava takto vylepseneho auta uz nestoji 500 ale treba 5000 ale za vyhru stejne dostanete nejakych smesnych 1000 takze i kdyz vyhravate tak s takovym vylepsenym autem jdete za chvilku do bankrotu) Takze je asi nejlepsi si udelat auto treba nizsi kategorie a s tim jezdit = levne opravy. Fakt uzasne met v garazi nadupane auto a vedet ze s nim nemuzu vyjet abych ho nahodou neskrabnul :angry
Ruznorodost prostredi je tak mizerna ze se mi z toho chce :cry Kde jsou ty projizdky Alpskymi serpentinami, zasnezenymi kopci, mestem s tovarenami ci malebnymi vesnickami za podzimu z NFS 5??? To jako nedokazou vymodelovat nic jineho nez trapnou poust a betonovou plochu + sem tam kus neceho zeleneho?
Naprosto nedomyslene je taky to ze kdyz si usetrite nejake penize a radne vylepsite nejake auto hned na zacatku tak ho nemuzete pouzivat protoze by vas to zruinovalo. (vysvetleni: mate lepsi auto tudiz spada do vyssi kategorie = da vam to lepsi soupere takze se musite snazit stejne jako kdyz mate slabe auto a slabe soupere, takze se s nejvetsi pravdepodobnosti nevyhnete narazu, ale ouha... oprava takto vylepseneho auta uz nestoji 500 ale treba 5000 ale za vyhru stejne dostanete nejakych smesnych 1000 takze i kdyz vyhravate tak s takovym vylepsenym autem jdete za chvilku do bankrotu) Takze je asi nejlepsi si udelat auto treba nizsi kategorie a s tim jezdit = levne opravy. Fakt uzasne met v garazi nadupane auto a vedet ze s nim nemuzu vyjet abych ho nahodou neskrabnul :angry
[QUOTE=boboco;63448]Svethardware skýtá obrovské množství funkcí a informací. Jednou z mnoha těchto funkcí je náš slovník a jeho fulltextový vyhledávač. Do té bílé kolonky stačí napsat slůvko, případně několik slůvek oddělených mezerami, jejichž význam není objektu mezi židlí a klávesnicí zcela objasněn. Po stisknutí klávesy Enter nastvává okamžik pravdy a to doslova, neboť od objasnění vepsaného pojmu vás dělí pouhopouhé milisekundy, případně sekundy (v závislosti na rychlosti vašeho připojení). :turtle:turtle:turtle
...jinak doporučuji vrátit se k diskuzi o hře a nikoliv o způsobu jejího opatření.[/QUOTE]
jo vpoho neberu to jako urážku jen na okraj asi je chyby mezi křeslem a klávesnicí :D a stou hrou nevim co amm dělat asi jí vrátím to asi nepude no skusim to ještě na HD3870 pokud to bude dělat dál poletí z okna
...jinak doporučuji vrátit se k diskuzi o hře a nikoliv o způsobu jejího opatření.[/QUOTE]
jo vpoho neberu to jako urážku jen na okraj asi je chyby mezi křeslem a klávesnicí :D a stou hrou nevim co amm dělat asi jí vrátím to asi nepude no skusim to ještě na HD3870 pokud to bude dělat dál poletí z okna
[QUOTE=first.indian;63452]to Boboco: Sir yes sir :)
Ruznorodost prostredi je tak mizerna ze se mi z toho chce :cry Kde jsou ty projizdky Alpskymi serpentinami, zasnezenymi kopci, mestem s tovarenami ci malebnymi vesnickami za podzimu z NFS 5??? To jako nedokazou vymodelovat nic jineho nez trapnou poust a betonovou plochu + sem tam kus neceho zeleneho? [/QUOTE]Tak tohle bylo i demu, to chces rict, ze tam nic jinyho neuvidim :( Plnou hru jeste nemam a tak nejak z tech rozporuplnych reakci ani nevim, jestli do ni pujdu (ani neverim, ze to pisu, ja takovej vyznavac NFS a CMR :runaway ).... Navic ted jsem docela unesenej z COD4 :thumb
Tak kdyby nekdo chtel a mel chvilku casu, muzete me prosim presvedcit, ze novy NFS nejsou tak spatny a ze nakonec nebudu litovat :rolleyes: (i kdyz po Carbonech asi uz nikomu neuverim) chjo, zlata NFS3, NFS5, zlaty Undergroundy.... :(
Ruznorodost prostredi je tak mizerna ze se mi z toho chce :cry Kde jsou ty projizdky Alpskymi serpentinami, zasnezenymi kopci, mestem s tovarenami ci malebnymi vesnickami za podzimu z NFS 5??? To jako nedokazou vymodelovat nic jineho nez trapnou poust a betonovou plochu + sem tam kus neceho zeleneho? [/QUOTE]Tak tohle bylo i demu, to chces rict, ze tam nic jinyho neuvidim :( Plnou hru jeste nemam a tak nejak z tech rozporuplnych reakci ani nevim, jestli do ni pujdu (ani neverim, ze to pisu, ja takovej vyznavac NFS a CMR :runaway ).... Navic ted jsem docela unesenej z COD4 :thumb
Tak kdyby nekdo chtel a mel chvilku casu, muzete me prosim presvedcit, ze novy NFS nejsou tak spatny a ze nakonec nebudu litovat :rolleyes: (i kdyz po Carbonech asi uz nikomu neuverim) chjo, zlata NFS3, NFS5, zlaty Undergroundy.... :(
[QUOTE=husky14;63486]Tak tohle bylo i demu, to chces rict, ze tam nic jinyho neuvidim :( Plnou hru jeste nemam a tak nejak z tech rozporuplnych reakci ani nevim, jestli do ni pujdu (ani neverim, ze to pisu, ja takovej vyznavac NFS a CMR :runaway ).... Navic ted jsem docela unesenej z COD4 :thumb[/QUOTE]
Tak treba CoD4 originalky nelituju tam ten MP stoji za to a kdyz uz sice hru dohrajete za 5-6 hodin tak v MP stravite mnohonasobne vice casu.
Kdybych jeste dostaval nejake darky na Vanoce tak bych byl urcite radsi z CoD4 nez z NFS PS... ;) S NFS PS bych pockal na nejake ty recenze. Treba to nebude zas tak hrozne jak to na prvni pohled vypada. Ale zatim me to nejak extra nebavi.
Tak treba CoD4 originalky nelituju tam ten MP stoji za to a kdyz uz sice hru dohrajete za 5-6 hodin tak v MP stravite mnohonasobne vice casu.
Kdybych jeste dostaval nejake darky na Vanoce tak bych byl urcite radsi z CoD4 nez z NFS PS... ;) S NFS PS bych pockal na nejake ty recenze. Treba to nebude zas tak hrozne jak to na prvni pohled vypada. Ale zatim me to nejak extra nebavi.
[QUOTE=first.indian;63495]Tak treba CoD4 originalky nelituju tam ten MP stoji za to a kdyz uz sice hru dohrajete za 5-6 hodin tak v MP stravite mnohonasobne vice casu.
Kdybych jeste dostaval nejake darky na Vanoce tak bych byl urcite radsi z CoD4 nez z NFS PS... ;) S NFS PS bych pockal na nejake ty recenze. Treba to nebude zas tak hrozne jak to na prvni pohled vypada. Ale zatim me to nejak extra nebavi.[/QUOTE]
Recenzie uz su a niesu nic moc, mne ako zarytemu fanusikovi NFS to nevadí :)
PC recenzie
* » 1UP (8,0/10)
PS2 recenzie
* » Gamespot (6,5/10)
PS3 recenzie
* » 1UP (8,5/10)
* » IGN (6,8/10)
* » Yahoo Games (4,5/5)
Wii recenzie
* » Gamespot (6,5/10)
Xbox 360 recenzie
* » 1UP (8,5/10)
* » Gamespot (7/10)
* » IGN (6,8/10)
* » TeamXbox (9/10)
* » BonusWeb (70%)
* » Yahoo Games (4,5/5)
Kdybych jeste dostaval nejake darky na Vanoce tak bych byl urcite radsi z CoD4 nez z NFS PS... ;) S NFS PS bych pockal na nejake ty recenze. Treba to nebude zas tak hrozne jak to na prvni pohled vypada. Ale zatim me to nejak extra nebavi.[/QUOTE]
Recenzie uz su a niesu nic moc, mne ako zarytemu fanusikovi NFS to nevadí :)
PC recenzie
* » 1UP (8,0/10)
PS2 recenzie
* » Gamespot (6,5/10)
PS3 recenzie
* » 1UP (8,5/10)
* » IGN (6,8/10)
* » Yahoo Games (4,5/5)
Wii recenzie
* » Gamespot (6,5/10)
Xbox 360 recenzie
* » 1UP (8,5/10)
* » Gamespot (7/10)
* » IGN (6,8/10)
* » TeamXbox (9/10)
* » BonusWeb (70%)
* » Yahoo Games (4,5/5)
Nevim jestli ProStreet byl zrovna trefou do cerneho, zda se mi ze jsou i lepsi ze serie NFS:o
Kazdopadne nemuzeme mu upirat i nektere jeho svetle stranky:D
Kazdopadne nemuzeme mu upirat i nektere jeho svetle stranky:D
[QUOTE=Kubikk;63668]Kazdopadne nemuzeme mu upirat i nektere jeho svetle stranky:D[/QUOTE]Tak pis, co se ti libi/nelibi, pocity, kouse se ti to (konfigurace PC).... ja porad nevim, jestli tu hru chci kupovat :confused:
tak mám Athlona 64 35OO+ @ 2.2Ghz zatím nepřetaktovaný procák a ramky samsungy 1024MB DDR rychlejši než některý DDR2 a grafickou kartu nVidia Geforce 7600GS 256MB něco jako husky14 :-) a jede mě nfs prostreet demo, ale ještě to nemají stejně doladěný na 1024x768 všechno sice na low detaily na pěkných 22FPS dá se to hrát :-).ale když si koupím pořádnej chladič mám vyhlídnutej AC Freezer 64 pro, mohlo by mě to pomoci na přetaktování procesoru nemá cenu do socketu 939 vrážet další peníze že? souhlasíte se mnou, možná leda jinou grafickou kartu třeba 88OOGT za slušných 4800Kč bez DPH a ještě ramky dokoupit 1GB , ale nevím jestli by mě to utáhl pc mám zdroj seasonic S12 430W.díky
Seasonic 430W ti to utahne uplne v pohode....
Do s.939 jeste sezenes DC CPU a kdyz dokoupis 1GB ram a treba tu 88GT, tak mas porad super sestavu... ;)
Do s.939 jeste sezenes DC CPU a kdyz dokoupis 1GB ram a treba tu 88GT, tak mas porad super sestavu... ;)
Recenze
BonusWeb 69%
a Tiscali Games 8/10
BonusWeb 69%
a Tiscali Games 8/10
ze zacatku sem si myslel, ze to bude zase horsi nez predchozi dily. ale co jsem skoro u konce kry, tak musim potvrdit, ze EA se zlepsili. vsechno je mnohem propracovanejsi :-) osobne hodnotim tak 8/10
[QUOTE=xSten19;59328]No tak tato hra mě nějak nezaujala nato jakej to měl bejt hit tak nic moc by sem řekl náročnost na systém taky nic moc teda vše plný jako kolega a s 2xAA taky šlo by asi víc ale neskoušel sem už počkam si spíš na Crysis to mě natchlo víc zatim čus lidi.[/QUOTE]
Myslim ze NFS MW byla s ti serii nejlepsi. Stoji vubec Pro Street tech 1400Kc? Protoze jsem na NFS Carbon a TD Unlimited jsem byl sklaman:(
Myslim ze NFS MW byla s ti serii nejlepsi. Stoji vubec Pro Street tech 1400Kc? Protoze jsem na NFS Carbon a TD Unlimited jsem byl sklaman:(
[QUOTE=oleg.yapparov;70774]Myslim ze NFS MW byla s ti serii nejlepsi. Stoji vubec Pro Street tech 1400Kc? Protoze jsem na NFS Carbon a TD Unlimited jsem byl sklaman:([/QUOTE]
Za 1400 nestoji , mozno tak za 10 korun na ciste dvd
Za 1400 nestoji , mozno tak za 10 korun na ciste dvd
[quote=SpeedFilip;71452]Za 1400 nestoji , mozno tak za 10 korun na ciste dvd[/quote]
Nestojí ani za ten stratený čas:cry
Nestojí ani za ten stratený čas:cry
oproti carbonům je to krok kupředu ale ne tak velký jaký jsme čekaly a jaký vývojáři slibovali, Jen škoda že hra už je omezena jen na okruhy a není volný pohyb po městě, to by byla jediná věc která by mě to donutila hrát
[quote=FAJN-TOM;71918]...to by byla jediná věc která by mě to donutila hrát[/quote]
No to hej vybláznenie po meste nemalo chybu:inlove
No to hej vybláznenie po meste nemalo chybu:inlove
Co je hlavne na hre ?? No predsa hratelnost , a v tejto hre to chyba, ziadne napätie.
To bola zabava ked ma V MW nahanali 20 minut fizlia potom ma chytili. Klavesnica dostala vtedy riadne zabrat.
Teraz je to len bezduche vozenie sa po okruhoch.
Ale tuto hru beriem ako povinnu jazdu. Musim ju prejst aby som sa mohol chvalit v skole :) , aje ked ma tato hra riadne unavuje. Inak hraci cas tejto hry je naozaj dlhy. Uz mam skoro celu karieru prejdenu ale game progress stale len 45%.
To bola zabava ked ma V MW nahanali 20 minut fizlia potom ma chytili. Klavesnica dostala vtedy riadne zabrat.
Teraz je to len bezduche vozenie sa po okruhoch.
Ale tuto hru beriem ako povinnu jazdu. Musim ju prejst aby som sa mohol chvalit v skole :) , aje ked ma tato hra riadne unavuje. Inak hraci cas tejto hry je naozaj dlhy. Uz mam skoro celu karieru prejdenu ale game progress stale len 45%.
Ta hra ma strasne nedoladenej engine.Pri zavodech 8 aut je to na najvysi detaily nehratelny a strasne to cuka a jakoby laguje i kdyz mam 30+fps.
Zkusil sem dat 800x600 a vse na low a mel sem kolem 250fps a stejne to porad jakoby lagovalo..Hruza..
Zkusil sem dat 800x600 a vse na low a mel sem kolem 250fps a stejne to porad jakoby lagovalo..Hruza..
[QUOTE=HEAD;73124]Ta hra ma strasne nedoladenej engine.Pri zavodech 8 aut je to na najvysi detaily nehratelny a strasne to cuka a jakoby laguje i kdyz mam 30+fps.
Zkusil sem dat 800x600 a vse na low a mel sem kolem 250fps a stejne to porad jakoby lagovalo..Hruza..[/QUOTE]
Neceho podobnyho sem si vsimnul uz v NFS MW (carbon ani prostreet me nikdo nedonuti nainstalovat), Hra bezela celkem v klidu kolem 30-40fps ale jakoby chvilema zpomalovala a zrychlovala (fsp stabilni), takze auto jakoby pocukavalo v nepravidelnych intervalech. Velmi otravne. Vubec co se optimalizace tyce tak na to EA s*re (mozna schvalne po dohode s vyvojari HW). Asi me ukamenujete za dalsi srovnani NFS (MW,Carb,PS) a Flatout2, ale kdyz srovnam grafickou uroven a narocnost na HW tak je EA sto let za opicemi.
Zkusil sem dat 800x600 a vse na low a mel sem kolem 250fps a stejne to porad jakoby lagovalo..Hruza..[/QUOTE]
Neceho podobnyho sem si vsimnul uz v NFS MW (carbon ani prostreet me nikdo nedonuti nainstalovat), Hra bezela celkem v klidu kolem 30-40fps ale jakoby chvilema zpomalovala a zrychlovala (fsp stabilni), takze auto jakoby pocukavalo v nepravidelnych intervalech. Velmi otravne. Vubec co se optimalizace tyce tak na to EA s*re (mozna schvalne po dohode s vyvojari HW). Asi me ukamenujete za dalsi srovnani NFS (MW,Carb,PS) a Flatout2, ale kdyz srovnam grafickou uroven a narocnost na HW tak je EA sto let za opicemi.
[QUOTE=SpeedFilip;72126]...Teraz je to len bezduche vozenie sa po okruhoch...[/QUOTE]
v NFS: PU taky volny pohyb nemas a v zadnym pripade se neda rict ze by ta hra mela spatnou hratelnost nebo nebavila;)
jinak pokud nezaznamenam nejakou masivni vlnu nadseni ze NFS jsou zase super a ohlasy ze PU je porazeno, tak uz k te serii nepachnu
v NFS: PU taky volny pohyb nemas a v zadnym pripade se neda rict ze by ta hra mela spatnou hratelnost nebo nebavila;)
jinak pokud nezaznamenam nejakou masivni vlnu nadseni ze NFS jsou zase super a ohlasy ze PU je porazeno, tak uz k te serii nepachnu
Tak aj ten game progress je naozaj divny, mal som hru prejdenu na 50%, vyhral som nad drag kingom a odrazu mam 60%, zaujimave.
Inak hrajem to na 800*600 stredne detaily a fraps mi ukazuje cca 17 fps ale nie je to stabilne, niekedy to klesne na 8 a vtedy je to uz naozaj mizerne
P4 3Ghz Prescot , 2*512 DDR single, radeon 9600
Inak hrajem to na 800*600 stredne detaily a fraps mi ukazuje cca 17 fps ale nie je to stabilne, niekedy to klesne na 8 a vtedy je to uz naozaj mizerne
P4 3Ghz Prescot , 2*512 DDR single, radeon 9600
[QUOTE=SpeedFilip;73170]Tak aj ten game progress je naozaj divny, mal som hru prejdenu na 50%, vyhral som nad drag kingom a odrazu mam 60%, zaujimave.
P4 3Ghz Prescot , 2*512 DDR single, radeon 9600[/QUOTE]
Ty musis bejt dobrej masochista, hrat tak mizernou hru a jeste na 800*600 a 17fps to te obdivuju, ja bych se pro slavu ve tride takhle neobjetoval. :D
P4 3Ghz Prescot , 2*512 DDR single, radeon 9600[/QUOTE]
Ty musis bejt dobrej masochista, hrat tak mizernou hru a jeste na 800*600 a 17fps to te obdivuju, ja bych se pro slavu ve tride takhle neobjetoval. :D
ano som hrdina :)
[QUOTE=speedsnail;73174]Ty musis bejt dobrej masochista, hrat tak mizernou hru a jeste na 800*600 a 17fps to te obdivuju, ja bych se pro slavu ve tride takhle neobjetoval. :D[/QUOTE]
ja dohral most wanted na GMA900... taky to byl masochismus a lituju toho, jsem porad cekal kdy tam prijde to dobry... kdybych si radsi dal misto toho jeste jednou PU... nebo aspon underground, jednicka jeste sla (idkyz vyhrat celou hru od zacatku az do konce s peugeotem 206 je dost divny:D)
ja dohral most wanted na GMA900... taky to byl masochismus a lituju toho, jsem porad cekal kdy tam prijde to dobry... kdybych si radsi dal misto toho jeste jednou PU... nebo aspon underground, jednicka jeste sla (idkyz vyhrat celou hru od zacatku az do konce s peugeotem 206 je dost divny:D)
[quote=SpeedFilip;73180]ano som hrdina :)[/quote]to ja hral NFS MW na Durone 1300Mhz 512RAM a FX5200 a čo bolo na tom najlepšie? čím dlhšie som tú hru hral tým viac sekala:D aj na min detailoch a 800X600:cry ale prešiel som ju:inlove
[QUOTE=Klingacikx;73198]to ja hral NFS MW na Durone 1300Mhz 512RAM a FX5200 a čo bolo na tom najlepšie? čím dlhšie som tú hru hral tým viac sekala:D aj na min detailoch a 800X600:cry ale prešiel som ju:inlove[/QUOTE]
Tak to já jsem na tom jen o něco líp...ale i kdybych to měl hrát na úplné minimum,tak to dojedu.Protože všechny NFSka jsou moje srdeční zaležitosti...
Tak to já jsem na tom jen o něco líp...ale i kdybych to měl hrát na úplné minimum,tak to dojedu.Protože všechny NFSka jsou moje srdeční zaležitosti...
Vysel booster pack a patch 1.1, stahujte
tady
.... ;)
Tak sem to prave stahnul behem 20 minut (demo) zajel si 2x a zase to hned odinstaloval :)
Podle me se to neda ovladat. Nekomu to asi vyhovuje ale me ne.
Podle me se to neda ovladat. Nekomu to asi vyhovuje ale me ne.
[QUOTE=)aguar;74604]Tak sem to prave stahnul behem 20 minut (demo) zajel si 2x a zase to hned odinstaloval :)
Podle me se to neda ovladat. Nekomu to asi vyhovuje ale me ne.[/QUOTE]
TAk mal si to hrat aspon 30 minut a naucil by si sa to ovladat bez problemov, je to nehorazna arkada, staci drzat sipku dopredu a raz za cas dat nitro
Podle me se to neda ovladat. Nekomu to asi vyhovuje ale me ne.[/QUOTE]
TAk mal si to hrat aspon 30 minut a naucil by si sa to ovladat bez problemov, je to nehorazna arkada, staci drzat sipku dopredu a raz za cas dat nitro
doporucuju pouzit patch vcelku razantne zveda vykon (z 20fps na 50) a docela slusne meni i ovladani auta (uz nejezdi jak po kolejich).
jeste dotazik jak vyrobi auto na wheelie (jezdeni po zadnich kolech) ?
jeste dotazik jak vyrobi auto na wheelie (jezdeni po zadnich kolech) ?
[QUOTE=matyyy;76039]jeste dotazik jak vyrobi auto na wheelie (jezdeni po zadnich kolech) ?[/QUOTE]Teprve s tim zacinam, ale co sem slysel, tak musis mit auto poradne natuneny (stupen 3 nebo tak nejak).... no a samozrejme zadokolku ;)
Tak dobra je SUPRA ktora da v dragu pekny cas a mozes ju pouzit aj na wheelie.
Ale mal som s nou tolko prepisknutych startov ze my to liezlo riadne na nervy
Ale mal som s nou tolko prepisknutych startov ze my to liezlo riadne na nervy
Pro mě NFS skončily pětkou,... pak mě to už nějak moc nebralo,... každej další díl nad pětku = mizernější ovládání :(
imho nevíte někdo jak rozjet v XP NFS6? dřív mi to šlapalo normálně, ale teď se mi to při zapínání vypne:/
imho nevíte někdo jak rozjet v XP NFS6? dřív mi to šlapalo normálně, ale teď se mi to při zapínání vypne:/
[quote=Konnor;76189]
imho nevíte někdo jak rozjet v XP NFS6? dřív mi to šlapalo normálně, ale teď se mi to při zapínání vypne:/[/quote]
To isté mi robí NFS5, na XP mi vôbec nešla.
@Konnor a nehlási ti žiadnu chybu?
imho nevíte někdo jak rozjet v XP NFS6? dřív mi to šlapalo normálně, ale teď se mi to při zapínání vypne:/[/quote]
To isté mi robí NFS5, na XP mi vôbec nešla.
@Konnor a nehlási ti žiadnu chybu?
[QUOTE=Klingacikx;76213]To isté mi robí NFS5, na XP mi vôbec nešla.
@Konnor a nehlási ti žiadnu chybu?[/QUOTE]
Nic to nehlásí, normálně to spadne do win a nic víc.
To NFS5 se dá pustit ale potřebuješ microsoft windows compatibility toolkit, pak to šlape jako hodinky,...
http://www.ovsem.net/hry/need-for-speed-5-porsche-unleashed
@Konnor a nehlási ti žiadnu chybu?[/QUOTE]
Nic to nehlásí, normálně to spadne do win a nic víc.
To NFS5 se dá pustit ale potřebuješ microsoft windows compatibility toolkit, pak to šlape jako hodinky,...
http://www.ovsem.net/hry/need-for-speed-5-porsche-unleashed
Byl jsem informován, že ten link nefungoval tak tady máte obsah toho linku v souboru (je to jen citace).
Mimochodem - jde u plné hry už konečně vypnout v gripu protiprokluz?
Ahoj lidi. Jsem tu prvně a jsem uplny neemand...jen aby jste věděli, že mám nějaké mezery. Prosím o radu. Uplně v pohodě jsem rozjel NFS Pro street na mé vráně...konkrétně teda Athlon 3000+ (1,8Ghz); 1G RAM; Radeon 9800 pro 128MB a hra se bohužel kouše. Tak jsem to všechno začal házet dolů, že to jako moje vrána utáhne, když to bude o něco lehčí...no ale velké kulové. No čumím na to, avšak po nějakém půl hodinovém nastavování jsem zjistil, že když rozlišení nabuřím nahoru třeba 1600x1200, tak se to kouše stejně, jak při unavených 800x600.... tak jsem z toho popelář. nevíte někdo co s tím? Je to tím, že to ta vrána neutáhne, anebo nějaký fígl, co mi maminka neřekla? Jo a to sekání není žáden extrém, dá se to hrát...teda nedá, ale dá jako dáá...však víte. No takže tak a jestli jsemm ten dotaz vrazil někam do pekel, prosim adminy o odpustení a přesunutí .... Díkec
[QUOTE=Srapnel;92933]Ahoj lidi.
atd
.... Díkec[/QUOTE]
mas patch me to fungovalo podobne pocet obrazku byl stejny v max i min rozliseni po nahrati patch_e to funguje v pohode (uz sem tu o tom psal myslim)
atd
.... Díkec[/QUOTE]
mas patch me to fungovalo podobne pocet obrazku byl stejny v max i min rozliseni po nahrati patch_e to funguje v pohode (uz sem tu o tom psal myslim)
No uplne v pohode ti to asi nepojede ani po patchi, ta hra je docela blbe optimalizovana. Bez patche pocukava i na kompech s OC dualcore (treba na mym...). Patch sice tohle odstranil, ale u tebe to spis vypada (diky tem zmenam rozliseni, cos zkousel), ze uz ti proste nestiha VGA....
OK chlapi, díky za rady. Každopádně ten Patch nemám....tak to ještě zkusím...neívte, kde by se dal sosnout? A když to nepošlape....tak pujdu na pivo, tam mi hardware zatím stíhá :o))
[QUOTE=Srapnel;92997]...neívte, kde by se dal sosnout?[/QUOTE]Ze by zcela nacekane u vydavatele hry :p ?
Patch 1.2
Ochhh super, u vydavatele hry....no to me mohlo napadnout....jen nevim, kdo hru vydava ...já znám jenom vydavatele knih - albatros, no a pak vydavatele piv v naší hospůdce a to je Láďa:-) (tímto ho zdravím, že se večer zastavím:-). No tak jsem zase chytřejší a už znám i vydavatele NFS ... :-) Néééé si dělám srandu...díky moc hoši, zkusím to, mě se jen nechtělo někde surfovat, hledat patche a ve finale bych stáhnul nějaký Shit, tak jsem potřeboval podporu zkušených! Já vím, jak sjet sjezdovku a downhillovou trať na kole, ale s těma PC je to horší. Tak ještě jednou dík.. Tak řiď v NFS, ať jedeš lip. Myslel jsem řiď jako řiď...né řiď jako řiď :-)
mnoooo, tak boj pokračuje...ty vole začíná mě to bavit... Copak zkušení na hlášku, která vyskočila, když jsem chtěl patch spustit : "...blabla, aplikace není typu win32....bla bla je neplatná bla bla" a už nevím, co to dal psalo... E? Co teď? :-/ ... :-)) pujdu na to pivo a bude :-) Hoši, jestli mi to pojede...bude to vaše dílo z vrcholného obdobííí :-)
[QUOTE=Srapnel;93161]mnoooo, tak boj pokračuje...[/QUOTE]mas to blbe crackly.... kup si original :rolleyes:
Zdravim Pani. Velmi Silno Dufam ze si niekto vsimne a pomoze mi s mojim problemom. Teraz cez Vianoce bola na Origin zlava na NFS PS za nejake 3e tak som ju kupil (nostalgia). Na moje prekvapenie po stiahnuti a instalacii (vsetko prebehlo bez problemov) pri pokuse o spustenie hry my to vypise chybovu hlasku - "This application is not compatible with the installed operating system.Please upgrade to Windows 98SE, Windows 2000 or better." coz mi pride ako blbost nakolko ja mam WIN 10. Tak som patral a zistil ze hra podporuje WIN 7 nakolko to bol aktualny OS v termine vydania. Tak som skusal kompatibility mode ale nepomohlo. tri hodiny som skusal a hladal na google ako to dat dokopy ale nic, dokonca som skusal navody pre ine hry (crysis, Medieval 2,atd.) kde vypisovalo tuto hlasku (premenovanie .exe suboru, instalacia v kompatibility mode, atd. Nic nepomohlo. Tak sa chcem opytat - existuje nejaky "emulator" alebo nieco trebars na WIN XP kde by som to teoreticky mohol spustit? nechcem len kvoli jednej hre instalovat dalsi system na PC preto spominam emulator. Alebo ak viete ako obist tuto error message dajte pls vediet.
Vopred dakujem za pomoc.
P.S.: CPU - I7-4790K, GPU MSI GTX970 4G atd takze tuto problem nebude
EDIT: kontaktoval som aj support EA ale to som si mohol radsej pokecat so psom, dostal som od nich rady - vypnut firewall alebo vytvorit si vo WIN novy ucet, lebo na tom starom mam instalovanych vela veci a preto mam pomaly PC a preto to nejde :facepalm:
Vopred dakujem za pomoc.
P.S.: CPU - I7-4790K, GPU MSI GTX970 4G atd takze tuto problem nebude
EDIT: kontaktoval som aj support EA ale to som si mohol radsej pokecat so psom, dostal som od nich rady - vypnut firewall alebo vytvorit si vo WIN novy ucet, lebo na tom starom mam instalovanych vela veci a preto mam pomaly PC a preto to nejde :facepalm:
[QUOTE=Chester1722;577849] (premenovanie .exe suboru, instalacia v kompatibility mode[/QUOTE]
zkoušel jsi kliknout na ikonu pravým myši a dát odstranit potíže s kompatibilitou?
zkoušel jsi kliknout na ikonu pravým myši a dát odstranit potíže s kompatibilitou?
Jop, ziadna zmena, ci uz som to spustil automaticky alebo s mojim vyberom, vzdy to iste. Ani nezalezalo ci som vybral WIN 7, Vista SP2, XP SP3...proste nic
EDIT: jedine co sa zmenilo po tom, ako som to presiel cez "odstranenie problemu s kompatibilitou" bolo, ze po double clicku na .exe iconku to vyzadovala administratorske potvrdenie...tam som dal OK no a potom uz stara znama pesnicka
EDIT: jedine co sa zmenilo po tom, ako som to presiel cez "odstranenie problemu s kompatibilitou" bolo, ze po double clicku na .exe iconku to vyzadovala administratorske potvrdenie...tam som dal OK no a potom uz stara znama pesnicka
zkus si nechat zavolat z ea, Před chvilkou mi taky volali a vyřešili jsme problém... ;) http://www.ea.com/cz/ nebo zavolej na 228 880 676
TY VOLE! tak toto som necakal...ale vazne...to my akoze zavolaju? dojdem domov z roboty a skusim:P dufam pracuju aspon do 19:00 :D
Mám pocit, že tam jsou od 12,00 do 21,00 v zákaznické podpoře po výběru problému a vyplnění formuláře máš dole kontaktujte nás a dokonce ti to i písne za jak dlouho asi budou volat.... dole na stránce http://help.ea.com/cz/origin/origin/
No tak som to s nimi vcera riesil...bezvysledne...nevedeli mi ani oni pomoct. Ale aspon som dostal zlavu 15% na dalsi nakup v origine :D Tomak_CZ - vdaka za pomoc :)