Zdravím
Mám dotaz k LCD Dell 2007WFP (wide)-nejde mi na něj nastavit rozlišení 1680x1050. Myslíte že by mi pomohlo koupit DVI kabel místo stávajícího VGA?
Díky moc
Mám dotaz k LCD Dell 2007WFP (wide)-nejde mi na něj nastavit rozlišení 1680x1050. Myslíte že by mi pomohlo koupit DVI kabel místo stávajícího VGA?
Díky moc
Kabel nemá s rozlišením nic společného, alespoň ne s takto nízkým. Musí jít jak přes D-Sub, tak přes DVI. Máš nainstalované nové ovladače grafické karty? Můžeš případně zkusit nainstalovat i ovladače k tomu monitoru, ale o tom nevěřím, že by to pomohlo. Spíš ty ovladače.
Tak sem nainstaloval ovladače a pořád nic!Problém bude asi v grafické kartě-je to radeon 9250.
PC není moje takže ta grafická karta se asi měnit nebude, ale kdyby to šlo nějak jinak tak prosim poradte.
Díky
PC není moje takže ta grafická karta se asi měnit nebude, ale kdyby to šlo nějak jinak tak prosim poradte.
Díky
Stáhněte a nainstalujte software PowerStrip. Ten umožňuje si vytvořit nové ovladače na monitor a nastavte si do nich rozlišení, které potřebujete. Vyjede vám *.inf soubor, z něho si nainstalujte nový monitor. Jestli to stejně nepůjde, nainstalujte jiné drivery, starší, novější, neoficiální (Omega, XG apod.).