Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Vista, Chyba při vykonávání programu

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    nastavil sem si spouštění audio souborů ve winamp místo ve wmp, ale při dvojitém kliku mi Vista napíše "chyba při vykonávání programu". to stejné mi dělá při nastavení BSplayeru jako výchozího přehrávače videa. když kliknu na soubor pravým > spustit v programu bs/winamp, tak se v poho spustí.

    a taky mi nejde spustit ani jeden 3Dmark (03, 05, 06) - objeví se úvodní spot, čekám - nic, po kliknutí na něj obrazovka zbělá a "program neodpovídá", při spuštění s parametrem "-nosysteminfo" 05 a 06 jedou (03 tak ani tak), ale zase nejdou odeslat, takže ani zjistit, výsledky testů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Zvláštní... Nemáš tu instalaci celou nějak poškozenou? Jestli by ti nepomohl reinstall.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No jen tak pár dotazu o jakou verzi se vist jedná a hlavně jestli jsou legální ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Vista Home Premium 32 bit, legální !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    krom toho výslechu bez další odpovědi, ví někdo něco??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Já bych to tipl na špatné ovladače a v případě WMP špatné kodeky. Zkus ovladače aktualizovat, případně vyzkoušet jiné, a kodeky taky vyměnit ( na Vistu v žádném případě nepatří Codec Pack All in One - je s ní nekompatibilní ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    hmm codeck pack tam zrovna mám nějaké doporučení na ty kodeky?? a ovladače konkrétně k čemu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    tak kámoš si koupil novej noťas, má tam taky Visty Home Premium a dělu mu to taky. instalaci systému měl čerstvou když sme to zkoušeli...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Doporučení na kodeky - Vista Codec Package. S ním nemám nejmenší problémy. Ještě mě napadá, spouštíš ty 3DMarky s administrátorskými právy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    ty 3Dmarky sem už vyřešil, stáhl sem z webu Hotfix a už to šlape. jako administrátor je ani spouštět nemusím.

    dík za doporučení kodeků, codec pack mi valil ale jen pro některý videa. s Vista Codecs sem zatím nenarazil na video, který by nepřehrály. zrušil sem asociaci s BS a nastavil VLC a už se "chyba při vykonávání programu" neobjevuje. holt si budu muset zvyknout na novej přehrávač u audia problém ale přetrvával, winamp sem měl 5.5ku a chyba stále vyskakovala, zkusil sem stáhnout "asi novější" (nevěděl sem jakou 5.5ku sem přesně měl... ted je to 5.5.1550) a už to taky běží. takže sem konečně problém vyřešil
    Naposledy upraveno uživatelem Forty: 24-11-2007 v 12:29 Důvod: nepřesnost původního příspěvku
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chyba při instalaci programů - win 7
    Od mariella v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-12-2018, 10:00
  2. Win 7 + Vista boot tabulka chyba
    Od nofx_01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 17:15
  3. Chyba obrazu na LCD notebooku - v displeji chyba neni
    Od lucinkapes v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 18:35
  4. Trvale nastaveni priority programu - Vista
    Od Florent v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2008, 11:21
  5. Chyba při inslaci XP.....HW, SW chyba?
    Od Kollda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 20:53