Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Leadtek Winfast A7600 GS TDH 256 - dotaz na zdroj

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Uvažuji o koupi grafické karty do svého PC:Intel Celeron D335,2800MHz,základní deska
    Asus P4VP-MX,čipová sada VIA VT8751A Apollo P4M266A,paměť 512 MB, zdroj Fortron/Entry 300 W ATX/P, agp 4krát,grafická karta NVidia 5200.Vím, že sestava je schit.
    Jde mi o to, zda zdroj Forton/Entry 300 W ATX/P tuto kartu utáhne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    proc to nevyresis vsechno v jednom tematu?
    nemusis zakladat tema na kazdou vec kdyz se to mota porad kolem jedne sestavy...

    a jo, bez problemu to utahne

    EDIT: a to ti na to uz vsichi odpovedeli v jinem tematu
    LOCK PLS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Já už to měl vyřešený.Dokonce jsem si už vybral i tuhle kartu. Ale dneska mi jeden známý řekl(co staví počítače), že ten zdroj je slabý, že by to chtělo 400 W a proto jsem to znovu nahodil, protože se domnívám, že vy se v tom vyznáte víc.Já bohužel nic moc.Jinak je rozdíl mezi kartou s pasivním chlazením a aktivném chlazením co se týká nároků na zdroj?ještě, že tu jste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Když tvůj známý osazuje Enermaxy, Eurocasy a takové značky, pak není divu, že 300 W považuje za nedostatek. Ten Fortron na to prostě bude stačit, nevěřím, že by se tvoje sestava přehoupla přes 200 W spotřeby.

    Pokud jde o aktivní a pasivní chlazení, vetráček si z desky vezme asi 2 W...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    podivej se na toto tema: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=10520
    prohlidni si tu sestavu a jaky ma zdroj...
    seasonic je asi o kousek kvalitnejsi nez fortron, ale precijen jsou to oba znackove zdroje... takze mezi nimi nebude takovy rozdil jako mezi levnymi smejdy a znackovymi zdroji.

    jen ty dve grafiky maji spotrebu mnohem vetsi nez cely tvuj pocitac i s lampickou... a k tomu tam ma pretaktovany ctyrjadrovy procesor

    EDIT: a jak pise Intri, rozdil mezi aktivem a pasivem max 2W... cela tvoje sestava imho bude zrat tak 120-150W pri zatezi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Pro tvou predstavu (viz. ten mechovo odkaz), ty dve 1950 v CF maj spotrebu 123W a tvoje 76GS asi 27W....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Jasně Díky. Zcela vyčerpávající.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Když tvůj známý osazuje Enermaxy, Eurocasy a takové značky...
    Enermax jsi zrovna netrefil, to je jeden z nejkvalitnejsich vyrobcu zdroju... nerika ti nic enermax liberty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Slyšel, ale pak se mi to asi plete s jinou značkou... Která zní podobně? Vedle Eurocasu je taky ještě jedna hodně používaná, taky na E.

    EDIT: Hmm, nemůžu žádnou podobnou najít ani v obchodech... Kašli na to, není to důležité. Mám stejně dneska nějaký tmavý den, všechno se mi plete dohromady.

    Tak oprava: "když tvůj známý dává do sestav Eurocase a podobné značky..."
    Naposledy upraveno uživatelem Intri: 06-11-2007 v 23:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Kamarát podobnú zostavu s 7600GS živí 250W shitom a všetko mu ide... tak nevidím problémm u 300W fortrona.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ovladače: Leadtek WinFast DTV2000 H vs W7 x64
    Od Pavel Q v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-09-2016, 22:14
  2. Leadtek WinFast TV Pro II
    Od slizo99 v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 20:24
  3. Leadtek WinFast DTV Dongle
    Od McColgan69 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-05-2007, 13:17