ati x1950 pro paměti
Při procházení udájů o grafické kartě, jsem zjitil, že se mi ukazuje frekevence pamětí 700 Mhz. Všude jsou uvedeny hodnoty pamětí 1400 nebo 1500 Mhz. Nevím jestli to je na reklamaci nebo je vada někde jinde. Grafická kartafunguje bez problému, jen ta frekvence se mi zdá nízká.
frekvence je akorat, jedna se o pameti typu DDR takze realna frekvence je jina nez casto uvadena efektivni.
700MHz = skutecna frekvence
1400MHz = efektivni frekvence
vse je v poradku
700MHz = skutecna frekvence
1400MHz = efektivni frekvence
vse je v poradku
[QUOTE=skupenm;60887]Při procházení udájů o grafické kartě, jsem zjitil, že se mi ukazuje frekevence pamětí 700 Mhz. Všude jsou uvedeny hodnoty pamětí 1400 nebo 1500 Mhz. Nevím jestli to je na reklamaci nebo je vada někde jinde. Grafická kartafunguje bez problému, jen ta frekvence se mi zdá nízká.[/QUOTE]
Klasický problém mezi klávesnicí a židlí (říká se mu "chuť googlit") - karta má paměti typu DDR což znamená, že uvedená frekvence je tzv. skutečná frekvence, kdežto ta druhá je efektivní (od ddr - dual rata rate) a to zmíněných 1400MHz.
Klasický problém mezi klávesnicí a židlí (říká se mu "chuť googlit") - karta má paměti typu DDR což znamená, že uvedená frekvence je tzv. skutečná frekvence, kdežto ta druhá je efektivní (od ddr - dual rata rate) a to zmíněných 1400MHz.