Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: cudne spravanie sa zoznamu nainstalovanych programov

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele _Marduk_
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    30

    toto sa mi stalo dnes so zoznamom nainstalov programov ked som chcel nieco odinstalovat:


    skusil som preskenovat pc nodom a spybotom a nic

    mam xp pro 32bit

    su tam polozky co tam normalne nemaju co robit a netusim akym sposobom sa to takto sprasilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nenachytal jsi nějaké viry? Máš NOD a Spybot aktuální? Používáš firewall? jaký? Máš SP2?
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 07-11-2007 v 17:56
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele _Marduk_
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    30

    cez nod som to prebehol aj cez spybot a ciste

    pouzivam spybot a nod ako rezidentnu ochranu a operu ako prehliadac
    na nezname stranky nechodim a firewall nepouzivam kvoli blbnutiu utorrenta

    napada ma jedna vec: vcera som omylom dal do adresneho riadku zlu sranku a siel som na nejaku firemnu angl. a nod vyhodil infiltraciu(tak som dal do karanteny a tu zmazal) potom som este oskenoval disky ci tam nieco nezostalo a nic nenasiel

    a SP2 mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nevím jak tobě, ale mi by se za chvilku, bez firewallu, zbořil celý systém.

    Bratranec si firewall vypl, zapomněl ho zapnout a po pár dnech mu to pěkně začlo blbnout.

    Jsou někteří, kteří jedou bez firewallu, ale tam je to způsobeno tím, že mají firewall v routeru apod.

    Bez firewallu cesta nevede
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 07-11-2007 v 18:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele _Marduk_
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Nevím jak tobě, ale mi by se za chvilku, bez firewallu, zbořil celý systém.

    Bratranec si firewall vypl, zapomněl ho zapnout a po pár dnech mu to pěkně začlo blbnout.

    Jsou někteří, kteří jedou bez firewallu, ale tam je to způsobeno tím, že mají firewall v routeru apod.

    Bez firewallu cesta nevede
    no neviem ja som v pohode 3.5 mes bez firewallu bezal velmi zalezi na ake stranky chodis a co vsetko skusas
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    A když dáš utorrent do výjimek (Ovládací panely - Brána firewall systému windows - výjimky) tak taky nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele _Marduk_
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    30

    nehovorim ze utorrent nefunguje pod win firewallom ale pod inymi
    zda sa mi zbytocne pouzivat win firewall
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Zbytečné? Z jakého důvodu?
    Firewall patří mezi zákládní zabezpečení systému.
    Pokud ti funguje win firewall normálně proč ho nemáš zapnutý?
    Tvůj problém v něm třeba nebude, ale co jiného by způsobilo takový binec než viry?

    Reinstaloval bych win, poté nainstaloval vše aktuální a nechal zapnutý (ten bezproblémový) win firewall.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. instalcia programov na linux problem
    Od hell666 v sekci OS Linux
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-10-2012, 13:55
  2. Microsoft Office: Interaktívna zmena grafu pomocou rozbaľovacieho zoznamu.
    Od Horec v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-03-2010, 20:31