Windows XP SP2C
Dnes sem instaloval dve stanice s touto distribuci oken a prijde mi divne ze napriklad login a odhlaseni je v anglictine .. to zase soudruzi z MS na neco pozapomneli :) Setkal jste se s tim nekdo ?
Tak o to jsem teda ještě neviděl - dokonce ani o tom neslyšel :D To udělala rovnou čistá instalace Woken? Všechno ostatní je CZ?
jj cista instalace... vse ostatni je cz nebo zatim sem nenasel nic jineho ale nemel sem cas se v tom hrabat
Hmm, s tím jsem se nikdy nesetkal, ale napadá mě jen, že je to prostě nepřeložená část. V SP2C prý změnili jen způsob generování a ověřování produktových klíčů, ale je možné ( a celkem pravděpodobné ), že s tím má co dělat přihlačovací a odhlašovací obrazovka. Třeba ji vyměnili taky a soudruzi z lokalizačního týmu pozapomněli novou verzi obrazovek lokalizovat.
Není ta čeština do systému třeba dodatečně instalovaná?
Není ta čeština do systému třeba dodatečně instalovaná?
Je to verze XP Pro, která má trochu jiný štítek (MS už došly seriový čísla) a opravdu když se počítač vypíná, tak je tam Logging off a potom Shut down. :D
Máme tu teď 2 sestavy s tímhle XPčkem. :)
Máme tu teď 2 sestavy s tímhle XPčkem. :)
A jeste bych doplnil drobnost .. pokud pouzivate jeden zdroj pro instalaci xp a pouze do nej zadavate ruzne keye z nalepek .. u tohlde je novinka ;) Kdyz sem to instalanul z meho Ozvykaneho servis xp cd neslo to aktivovat .. respektive to negeneruje zadne id je nutnost to nainstalovat z prilozeneho media .
Nekde primo na strankach Microsoftu jsem cetl, ze se do sveta dostala serie Windows XP SP2c, ktere jsou chybne lokalizovany a misto patricne lokalizovanych nazvu je nekde anglictina - takze zrejme toto CD se dostalo k vam.
Jinak co se tyce instalace SP2c, tak tu vzdy musite provadet z noveho media SP2c - instalacni medium pro normalni SP2 nevezme licencni klic ze serie SP2c.
Jinak co se tyce instalace SP2c, tak tu vzdy musite provadet z noveho media SP2c - instalacni medium pro normalni SP2 nevezme licencni klic ze serie SP2c.
a muzu se zeptat co znamena to "debata nize" ?? mozna jsem natvrdlej nebo slepej :(
kazdopadne ted resim problem s tim, ze nektery media ze serie SP2c jsou spatny a neprijimaj novy licencni kody - nejdou vubec nainstalovat. na infolince MS mi rekli, ze se zrejme stala chyba a v ty novy serii byly i media ze stary serie SP2, ktery samozrejme s tim novym kodem nefungujou. nacez doporuceni MS bylo koupit si dalsi instalacni medium - treba bude v poradku..a pokud ne tak proceduru opakovat...moc dobra rada :)
kazdopadne ted resim problem s tim, ze nektery media ze serie SP2c jsou spatny a neprijimaj novy licencni kody - nejdou vubec nainstalovat. na infolince MS mi rekli, ze se zrejme stala chyba a v ty novy serii byly i media ze stary serie SP2, ktery samozrejme s tim novym kodem nefungujou. nacez doporuceni MS bylo koupit si dalsi instalacni medium - treba bude v poradku..a pokud ne tak proceduru opakovat...moc dobra rada :)