Problém s fps ve hře
Mám takovej problém, ještě před přeinstalováním Windowsu jsem měl u jedný hry fps 99 a teď najednou mám fps 20 a grafika vypadá o dost hůř než předtim. Grafickou kartu mám GeForce MX 440, je už asi 5 let stará tak doufám, že s ní nic není. Díky za rady ;)
Nainstaloval jsi veskere ovladace ? K zakladni desce ke grafice atd ? Kdyz se podivas do spravce zarizeni nesviti ti tam nejake otazniky ? Pravym na tento pocitac>spravovat>spravce zarizeni
Nn, tam mám všechno v pohodě, žádnej otazník nesvítí. Nějakym špatnym ovladačem to asi bejt nemůže viď ?
Mžna sou tam jen microsoftacky ovladače, tk tam neni ten otaznik. Tak by to chtělo přeinstalovat je.
tak jsem ty ovladače zkoušel přeinstalovat i aktualizovat, ale nic nepomohlo :(, stejnak díky za rady ;)
no tak já jiný hry nehraju - je to CS 1.5 a podle mě je to starší hra, takže by na mym stařičkym dvougigáči mohla jít ;)
jak jsou označené ? tim myslíš jakej má název ? doufám teda, že to je ono, tak se jmenuje Microsoft Windows compatibility hardware publisher - jestli jsem napsal nějakou blbost, tak se mi nesmějte :P, fakt nejsem žádnej odborník
jak jsou označené ? tim myslíš jakej má název ? doufám teda, že to je ono, tak se jmenuje Microsoft Windows compatibility hardware publisher - jestli jsem napsal nějakou blbost, tak se mi nesmějte :P, fakt nejsem žádnej odborník
[QUOTE=nobohacufirashinanakule;61578]...[/QUOTE]
Vypadá to jako onen microsofťáckej ovladač :) Stáhni si ze stránek nVidie driver pro graáfrnu a zkus to s ním :)
Vypadá to jako onen microsofťáckej ovladač :) Stáhni si ze stránek nVidie driver pro graáfrnu a zkus to s ním :)
To je ten, kdo ten ovladač podepsal, tahle hodnota je správná. Zajímala by mě spíš ta první. Poskytovatel ovladače nebo jak je to přeloženo.
Vydavatel ovladače by měl byt napsany ve spravci zařizeni hned za grafickym adapterem v zavorce.
EDIT @ Intri: Ja vim, ja sme to uvedl jen proto, najit to tam je rychlejši a nemaš šanci se splest když neviš co hledaš.
EDIT @ Intri: Ja vim, ja sme to uvedl jen proto, najit to tam je rychlejši a nemaš šanci se splest když neviš co hledaš.
[quote=Wlcek;61592]Vydavatel ovladače by měl byt napsany ve spravci zařizeni hned za grafickym adapterem v zavorce.[/quote]
..nebo v detailech zařízení.
..nebo v detailech zařízení.
Mno nejsem si sice uplne jistej. Obcas pustim CS 1.6. ale ma MX440 dost vykonu to rozhejbat na 99fps.. ? Mam ji na vedlejsim PC a 99 ukaze kdyz koukas z blizka do zdi. Jinak tezko.
//(ale trosku to nedava smysl kdyz pises ze predtim to jelo na stejny sestave..)
//(ale trosku to nedava smysl kdyz pises ze predtim to jelo na stejny sestave..)
no tak jako poskytovatel tam je NVidia a za grafickym adaptérem napsanýho nic nemám
Windowsy mám XP a když máš dobrej config na to CSko, tak 99fps s touhle kartou rozchodíš v pohodě...
Windowsy mám XP a když máš dobrej config na to CSko, tak 99fps s touhle kartou rozchodíš v pohodě...
Hmm, divné s těmi ovladači. Jestli jsi to ještě nezkoušel, zkus ovladače úplně odebrat ( odinstalovat instalátorem nVidie nebo je odebrat v těch detailech zařízení, kde jsi vyčetl informace ) a nainstalovat znovu. Ujisti se, že máš ty nejnovější, které pro danou kartu nVidia vydala.
Na poskytovatele se vybodni, napis jaky drivery si instaloval. Z CD ke karte? Jaky maj cislo?
Nebo stahni a zkus jedny z tehle 81.98 nebo 93.71....
Nebo stahni a zkus jedny z tehle 81.98 nebo 93.71....
Vezmu to z druhé strany .. tu hru máš nainstalovanou stejně jako předtím, tzn. všechny patche, stejný nastavení v configu atd?? Zkus projet 3dmark 2001 SE, a napiš kolik máš bodů, ať aspoň víme jestli je ten problém fakt s ovaldačem nebo jen v té hře.
http://www.futuremark.com/download/3dmark2001/
http://www.futuremark.com/download/3dmark2001/