Problem s CD i DVD!
Ahoj,
znamy ma doma stolni pocitac a z niceho nic na nem nefunguji CD-ROM a DVD-RW mechaniky. Bios je normalne detekuje (tudiz jsou pripojeny dobre), ale ve spravci zarizeni jsou zobrazeny s vykricnikem - a ve vlastnostech je uvedeno, ze nemaji ovladace.
Co s tim? Zkousel jsem tam zkopcit pres flashku ovladace z me DVD-RW z notasu, ale to nepomohlo...
Mate nekdo nejaky napad?
Diky
znamy ma doma stolni pocitac a z niceho nic na nem nefunguji CD-ROM a DVD-RW mechaniky. Bios je normalne detekuje (tudiz jsou pripojeny dobre), ale ve spravci zarizeni jsou zobrazeny s vykricnikem - a ve vlastnostech je uvedeno, ze nemaji ovladace.
Co s tim? Zkousel jsem tam zkopcit pres flashku ovladace z me DVD-RW z notasu, ale to nepomohlo...
Mate nekdo nejaky napad?
Diky
Johny dobře poradil, ale kdyby to náhodou nezabralo, zkus je pak znovu kompletně odebrat a zkusit nainstalovat ovladače dodané výrobcem.
StarForce schovává mechaniky? Už jsem s ním měl tu čest, ale určitě se mi nestalo, že by mi v jeho důsledku zmizela mechanika ze systému.
[QUOTE=Intri;61743]StarForce schovává mechaniky? Už jsem s ním měl tu čest, ale určitě se mi nestalo, že by mi v jeho důsledku zmizela mechanika ze systému.[/QUOTE]
StarForce dělá hodně zla...lidem to třeba v prvních verzí tahalo spyware, celkem často nešlo vůbec vypalovat atd. Teď to odstranili ale zase se to líp obchází :p
StarForce dělá hodně zla...lidem to třeba v prvních verzí tahalo spyware, celkem často nešlo vůbec vypalovat atd. Teď to odstranili ale zase se to líp obchází :p
Já právě vím, kolik humbuku bylo ohledně překonávání ochrany u X3: Reunion, která StarForce používala. Pak teda z neznámého důvodu svou dost kvalitní ochranu odstranili a vydali oficiální no-CD patch. Ale že by jedna z funkcí byla odstranění mechaniky ze systému, o tom vůbec netuším.
Ad Starforce: kdyz je v systemu, muze vselijak omezovat vypalovani (viditelnost mechanik, rychlosti atd), ale dalsi nebezpeci je, kdyz se ze systemu odebere. To pak uz treba nevypalis ani bajtik....
Lepsi se hram se Starforce proste vyhybat ;)
Lepsi se hram se Starforce proste vyhybat ;)