Chtěl jsem poprosit někoho, kdo by mi poradil, kde stáhnout ovladač na tuto tiskárnu HP 1210, nebo 1510
Mám klasické instalační CD, které ale pozná jen XP. Díky
Mám klasické instalační CD, které ale pozná jen XP. Díky
Opet nekdo nezna strycka googla? Stacil jeden dotaz a stranky s podporou HP hlasi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (zadny driver neni ve Vistach potreba).
[QUOTE=tequilla;61803]Opet nekdo nezna strycka googla? Stacil jeden dotaz a stranky s podporou HP hlasi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (zadny driver neni ve Vistach potreba).[/QUOTE]
Díky moc
Díky moc
[QUOTE=StriderCZ;62189]Díky moc[/QUOTE]
Už jsem sice odpověděl díky moc, buhužel to tak, jak je tam napsané, tak to vůbec nefunguje :-(
Jak zapnu Notebook, a pak přes USB tikánu ozve se klasický ton po zapojení, ale pak se neděje vůbeb nic.
když zmáčknu tisknutí - např v ve Wordu, tak se se automaticky načte PDF Complete Documet Creation Options, ale nejsem schopný , kromě položky save, cokoliv dalšího smyslupného stvořit.
I ikdyž pak následně otevřu uložený dokment PDF, stejně i v PDF nelze nic vytisknout
Díky za odpověď ( ku*va, jak mně ten nový systém dokáže *rát)
Už jsem sice odpověděl díky moc, buhužel to tak, jak je tam napsané, tak to vůbec nefunguje :-(
Jak zapnu Notebook, a pak přes USB tikánu ozve se klasický ton po zapojení, ale pak se neděje vůbeb nic.
když zmáčknu tisknutí - např v ve Wordu, tak se se automaticky načte PDF Complete Documet Creation Options, ale nejsem schopný , kromě položky save, cokoliv dalšího smyslupného stvořit.
I ikdyž pak následně otevřu uložený dokment PDF, stejně i v PDF nelze nic vytisknout
Díky za odpověď ( ku*va, jak mně ten nový systém dokáže *rát)