Hellgate:London
tak co, kdo to hraje?
já se pokouším, ale furt mi to padá
při načítání lokazí mi to "zamrzá" -jakoby se to furt načítá, ale ani po 5min nic..
a co mě štve hodně...občas se neukazují zbraně..prostě vzdch místo nich..a oc je horší, tak i postavy..a nepřátelé a to se pak blbě střílí..když je nevidíte.
blbne vám to taky tak?
a co na ni jinak říkáte?
úvodní video pěkný..vypadalo to dobře..ale jinak to vypadá na tuctovou střílečku...snad mě to víc zaujme...
já se pokouším, ale furt mi to padá
při načítání lokazí mi to "zamrzá" -jakoby se to furt načítá, ale ani po 5min nic..
a co mě štve hodně...občas se neukazují zbraně..prostě vzdch místo nich..a oc je horší, tak i postavy..a nepřátelé a to se pak blbě střílí..když je nevidíte.
blbne vám to taky tak?
a co na ni jinak říkáte?
úvodní video pěkný..vypadalo to dobře..ale jinak to vypadá na tuctovou střílečku...snad mě to víc zaujme...
no,me to docela dost bavi,ale mam na to zatracene malo casu,jinak zadnej problem nemam a to mam zakladni verzi a max detaily a to mam 1GB RAM,7600GT a Pentium D 3,2Ghz-takze shit,samozrejme bez aa a af a rozliseni 1280x1024.Zkus stahnout patche a za koho hrajes?Ja guardiana(paladina) a cernokneznika(trapnej preklad)
já hraju za technika a to je mazec:o)
teď sem si vylepšil zbran že má útok 126:o) a celkově už mám 114/119/126 s tím že ty s114 a 119 útokem sou rychlopalný(jako kulomet) takže to hraju jako masakr:o) naběhnu tam a střílím:) ale i snajpruju.
a baví mě to taky..jen mi to furt padá...a to je na ho*no. patche mám všechny...
teď sem si vylepšil zbran že má útok 126:o) a celkově už mám 114/119/126 s tím že ty s114 a 119 útokem sou rychlopalný(jako kulomet) takže to hraju jako masakr:o) naběhnu tam a střílím:) ale i snajpruju.
a baví mě to taky..jen mi to furt padá...a to je na ho*no. patche mám všechny...
po trochu delsim hrani me to nejak prestalo bavit, strasne zdlouhavy a jednotvarny, zadnej dejovej spad a po par hodinach to zacne dost nudit a ozvuceni taky celkem o nicem....