Laboratoř 12.11.2007: iEi / ICP NANO-LX800
Jednalo se o iEi nebo ICP NANO-LX800 (nakonec stačilo napsat jen NANO-LX).
Autorem této hádanky je gl_st0rm, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Intri, mrozu, Pavel Bocek, Wlcek, robky, Wlcheck, jony__g, odb, SmartMole, Lax, eraser, tecka, pcmaker, Jojko83, VlasTik., BeatBoZZ, pewe, Alf, Bezy, vilcoo, Styryx, mecsoun
Autorem této hádanky je gl_st0rm, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Intri, mrozu, Pavel Bocek, Wlcek, robky, Wlcheck, jony__g, odb, SmartMole, Lax, eraser, tecka, pcmaker, Jojko83, VlasTik., BeatBoZZ, pewe, Alf, Bezy, vilcoo, Styryx, mecsoun
tak ja sem geode LX800 nasel po par minutach, ale otazka byla na cipset a presny typ, ktery sem ovsem nenasel, takze smula ...
Tak já se nejdřív docela zhrozil co to je, když na mě ten obrázek vyskočil, ale na druhý pohled už to šlo. Zbylo tam hodně odkrytých údajů, NA.....800 R10 vedle CPU, logo AMD na čipsetu - z toho šlo poznat že jde asi o Geode, akorát desky co jsem našel měly vedle čipsetu 3 šváby a ta na fotce jen dva, asi jen jiná revize.
http://www.icp-australia.com.au/DataSheets/nano_lx.html
http://www.icp-australia.com.au/DataSheets/nano_lx.html
Jo jo...že je to AMD Geode LX800 bylo jednoduché...ale najít konkrétní typ, to už bylo horší! :notsure
Já sme to našel podle toho NA.....800 R10 za pár minut. Jen když sem chtěl mrknout na detajly, tak tam vyskočil nějakej jinej obrazek. Ale byla to lehči hadanka než minule od boboca, dal nam QDI PlatiniX 2PE/800 :)
To je pravda, že to byla jednoduchá hádanka. Přišel jsem v půl deváté domů a kupodivu jsem to našel za chvíli...no ještě, že zas tolik těch desek s tímhle chipsetem nebylo;) No, ale minule jsem hold prohrál to byla fakt zapeklitá otázka :confused:
ja jsem nasel tuto KINO nano ITX LX 800. znacka Kino to ale neni. Nicmene pokud stacilo naspat NANO-LX tak tam jsem se trefil, nicmene spravna odpoved mi udelena nebyla, chjoo :(
kedže pracujem s takýmito doskami, nebol najmenší problém zistiť o akú dosku sa jedná. Z môjho pohľadu veľmi ľahká hádanka ale viem si predstaviť, že niekoho mohla zaskočiť.
Mňa by zaujímalo, ako tento kúsok HW gl_st0rm využíva, napr. viem, že rovnakým procesorom disponuje monitor Samsung 220TN.
Tenhle mi přišel celkem snadný, a to jsem nejdřív ani netušil, že je to integrované PC.:-) Ale za takových 10 minut to bylo.
[QUOTE=Estez;62640]ja jsem nasel tuto KINO nano ITX LX 800. znacka Kino to ale neni. Nicmene pokud stacilo naspat NANO-LX tak tam jsem se trefil, nicmene spravna odpoved mi udelena nebyla, chjoo :([/QUOTE]
Estez:
"KINO nano ITX LX 800" to urcite neni spravna odpoved :-) Mas trochu chaos ve standardech a beztak by se to nedalo uznat, prozoze IEI ma v nabidce i desky s oznacenim "KINO", ale ty nejsou EPIC ale prave Mini-ITX
gl
Estez:
"KINO nano ITX LX 800" to urcite neni spravna odpoved :-) Mas trochu chaos ve standardech a beztak by se to nedalo uznat, prozoze IEI ma v nabidce i desky s oznacenim "KINO", ale ty nejsou EPIC ale prave Mini-ITX
gl