Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Počítač nevidí mechaniky

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    Můj počítač najednou nevidí mechaniky. Po restartu se v biosu objeví jednou jen jedna, podruhé žádná. V systému nejsou vidět vůbec. Nevíte někdo co s tím? S počítačem jsem nic nedělala, nikdo jiný k němu přístup nemá. Mechaniky potřebuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od haniccka Zobrazit příspěvek
    Můj počítač najednou nevidí mechaniky. Po restartu se v biosu objeví jednou jen jedna, podruhé žádná. V systému nejsou vidět vůbec. Nevíte někdo co s tím? S počítačem jsem nic nedělala, nikdo jiný k němu přístup nemá. Mechaniky potřebuju.

    Zkusit se mrknout zda nekde neni povytazney nejaky kabel u nektere z mechanik... a dle manualu zkusit resetovat bios ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    zkus odpojit vsechny mechaniky krom HDD a pokus se nabootovat jen s pevnym diskem.. btw jake vsehcny mechaniky mas v PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    V pc mám dvě mechaniky - jednu CD-romku a jednu CD-Rw mechaniku. Obě jsou ata, pak HDD 120 GB, taky ata. Vidět neni ani jedna a to ani v biosu ani ve woknech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    neni v biosu vypnuty radic na ktery jsou mechaniky pripojene? nebo neni vypla detekce zarizeni na kanalech s mechanikami?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    A zkousela si nize popsane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Hoď mechaniky na jinou větev ze zdroje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    vyzkoušej jinou mechaniku, jednou mi tohle dělala nefunkční mechanika, odpojil jsem tu špatnou a najednou tam ta druhá byla,... nevím, jak, prostě tak,...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    VYŘEŠENO - díky moc všem, nakonec jsem jako první zkusila přehodit napájecí kablík a hurá, pomohlo to Jsem moc ráda a všem děkuji za pomoc
    Naposledy upraveno uživatelem haniccka: 16-11-2007 v 16:59 Důvod: no chtěla jsem původně označit problém jako vyřešený a tohle je jediný způsob, který mne zde napadl :) Zkuste vymyslet jiný .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 8: Win 8 nevidí mechaniku DVD
    Od johnnyknoedelmann v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-07-2012, 22:08
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-08-2010, 00:14
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-11-2009, 17:28
  4. Win XP Home SP3 nevidí dvě mechaniky
    Od Dubák v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-03-2009, 18:15
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-02-2008, 21:57