Přemýšlím o této klávesnici, podle parametrů a recenzí nemá chybu, ale dost lidí si stěžuje na slézající barvu z kláves. Máte někdo osobní zkušenosti po nějaké době používání? doporučili byste ji?
Případně máte už někdo zkušenost s reklamací ošoupaných kláves? THX.
Případně máte už někdo zkušenost s reklamací ošoupaných kláves? THX.
Tohle sem dám: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/G15
Ale protože jsem stejně líný jako vy, tak si zbytek pěkně vygooglujte, viz. http://www.google.com
Ale protože jsem stejně líný jako vy, tak si zbytek pěkně vygooglujte, viz. http://www.google.com
Podle mě vynikající, ale cena až moc přehnaná. Jestli se obejdeš bez toho displaye, tak zkus chvíli počkat na G10, která má být citelně levnější ( přesto ale nekřesťansky drahá ).
No me je display uplne ukradenej, jde mi hlavne o to podsviceni, takze jestli bude nejaka G10, hned mam zas na co cekat :)
tak tohle mi nedalo - sorry, ale Logitech G15 je slušnej shit, na hry žádná extra výhoda a displej neumí kromě času prakticky vůbec nic
na hry a psaní doporučuji Zboard nebo Zboard Merc (sám starý Zboard mám - nedá se na něm bez gelové podložky, ale nový vypadá bohužel hůře)
na psaní MS Natural Ergonomic Keyboard 4000, na které právě píšu nebo Genius ErgoMedia 700, která má také něco do sebe, ale tak dobrá není
verze bez displeje je G11 a už se dávno prodává :_D
na hry a psaní doporučuji Zboard nebo Zboard Merc (sám starý Zboard mám - nedá se na něm bez gelové podložky, ale nový vypadá bohužel hůře)
na psaní MS Natural Ergonomic Keyboard 4000, na které právě píšu nebo Genius ErgoMedia 700, která má také něco do sebe, ale tak dobrá není
verze bez displeje je G11 a už se dávno prodává :_D
[QUOTE=Michal Mitrega]tak tohle mi nedalo - sorry, ale Logitech G15 je slušnej shit, na hry žádná extra výhoda a displej neumí kromě času prakticky vůbec nic
[/QUOTE]
Hmmm, to mi strasne pomohlo, uz vim ze je to shit...
Nechci to kvuli tomu co to umi nebo neumi ve hrach, displej je mi uplne sumafuck, ten bude akorat prekazet... chci to kvuli tomu PODSVETLENI. Proste abych videl ve tme a za sera ty klavesy. Nenasel jsem jinou klavesnici, ktera by mela takhle perfektne reseny podsviceni, ze sviti jenom popisky klaves a ne cela klavesnice jak nejakej lampion. A jestli to stoji 1000 nebo 2000 je mi taky celkem jedno.
[/QUOTE]
Hmmm, to mi strasne pomohlo, uz vim ze je to shit...
Nechci to kvuli tomu co to umi nebo neumi ve hrach, displej je mi uplne sumafuck, ten bude akorat prekazet... chci to kvuli tomu PODSVETLENI. Proste abych videl ve tme a za sera ty klavesy. Nenasel jsem jinou klavesnici, ktera by mela takhle perfektne reseny podsviceni, ze sviti jenom popisky klaves a ne cela klavesnice jak nejakej lampion. A jestli to stoji 1000 nebo 2000 je mi taky celkem jedno.
[QUOTE=mrozu]Hmmm, to mi strasne pomohlo, uz vim ze je to shit...
Nechci to kvuli tomu co to umi nebo neumi ve hrach, displej je mi uplne sumafuck, ten bude akorat prekazet... chci to kvuli tomu PODSVETLENI. Proste abych videl ve tme a za sera ty klavesy. Nenasel jsem jinou klavesnici, ktera by mela takhle perfektne reseny podsviceni, ze sviti jenom popisky klaves a ne cela klavesnice jak nejakej lampion. A jestli to stoji 1000 nebo 2000 je mi taky celkem jedno.[/QUOTE]
Jestli chceš dobře podsvícenou klávesnici, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mám jí a jsem spokojen...
Nechci to kvuli tomu co to umi nebo neumi ve hrach, displej je mi uplne sumafuck, ten bude akorat prekazet... chci to kvuli tomu PODSVETLENI. Proste abych videl ve tme a za sera ty klavesy. Nenasel jsem jinou klavesnici, ktera by mela takhle perfektne reseny podsviceni, ze sviti jenom popisky klaves a ne cela klavesnice jak nejakej lampion. A jestli to stoji 1000 nebo 2000 je mi taky celkem jedno.[/QUOTE]
Jestli chceš dobře podsvícenou klávesnici, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mám jí a jsem spokojen...
zrovna tenhle typ "podsvícení" je spíš o efektu ne o efektivitě. nějak si neumím představit hraní nebo psaní třeba za tmy. podle mě je to velice rušivé. o G15 jsem také uvažoval, ale nakonec jsem ji nepořídil. toho otěru barvy se bojím, je to nereklamovatelné. někomu drží třeba rok, někomu měsíc. kdyby se daly dokoupit náhradní čudlíky za rozumný peníz (možná to jde, nezkoumal jsem tuhle možnost), nebál bych se.
Mohl by mi někdo poradit, kde sehnat Logitech G15 CZ, ale první verzi, tj. s 18ti tlačítky? Všude se prodává už jen nová verze, která jich má jen 6. S 18ti jsem našel jen G11 nebo G15 US.
[QUOTE=AlbiDC;134050]Mohl by mi někdo poradit, kde sehnat Logitech G15 CZ, ale první verzi, tj. s 18ti tlačítky? Všude se prodává už jen nová verze, která jich má jen 6. S 18ti jsem našel jen G11 nebo G15 US.[/QUOTE]
Pochybuji. Dodavatelé už jí dávno nemají. Skladem v nějaké krámku už asi taky ne, přeci jenom je to dost dlouhá doba, co se nedělá....
Pochybuji. Dodavatelé už jí dávno nemají. Skladem v nějaké krámku už asi taky ne, přeci jenom je to dost dlouhá doba, co se nedělá....
tuto klavesnici mam, a muzu rict ze proste asi tekzo bych nasel lepsi dneska mozna tu v te nove verzy ci razr
tarantula
sice je drazsi nez nektre klavesnice ale urcite to nejsou vyhozene penize :)
urcite to voceni hraci na WOW ci Dotu...........atd.
jako ale urcite doporucuju si je vyzkouset (ja nez jsem ji koupil hral jsem na ni v herne a jeste u kamose)
tady mate co ta klavesnice(displej) potporuje za hry i ktere lze doinstalovat : http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_G15
osobne bych zkusil sehnat straou verzy je vetsi(ma vic Gček) ma sklopnej displej kdyz se chces koukat na film aby ti to nesvitilo vecer do drzky nebo (lze i vypnout ale vypne se cele podsviceni klavesnice) tu novou nemuzu chvalit ani krityzovat nehral jsem na ni a vubec jsem ji jeste nezkousel tak nevim todle uz opravdu zalezi na vkusu..................
tarantula
sice je drazsi nez nektre klavesnice ale urcite to nejsou vyhozene penize :)
urcite to voceni hraci na WOW ci Dotu...........atd.
jako ale urcite doporucuju si je vyzkouset (ja nez jsem ji koupil hral jsem na ni v herne a jeste u kamose)
tady mate co ta klavesnice(displej) potporuje za hry i ktere lze doinstalovat : http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_G15
osobne bych zkusil sehnat straou verzy je vetsi(ma vic Gček) ma sklopnej displej kdyz se chces koukat na film aby ti to nesvitilo vecer do drzky nebo (lze i vypnout ale vypne se cele podsviceni klavesnice) tu novou nemuzu chvalit ani krityzovat nehral jsem na ni a vubec jsem ji jeste nezkousel tak nevim todle uz opravdu zalezi na vkusu..................
ja ji jeste sehnal (azpon to zkuste v JRC obchodech ale to bylo pred vanoci :D:D:D tak nevim ale kdo bude mit stesti tak ma stesti proste no :D
jinak co jsem zaslech tak by se snad mela zacit znova delat ..........
jinak co jsem zaslech tak by se snad mela zacit znova delat ..........
O jakym oteru barvy se tu bavite nebo spise bavilo? Ja mam G15tku (starsi a podle me lepsi verze) doma neco pres rok a pouzivam ji teda dost. Zadnej oter nikde nepozoruji.
Prijemne sviti, zadny ostry svetlo kolem klaves a zadny piskani jako maji v tendenci levne druhy podsvicenych klavesnic.
Display spis vyuzivam na koukani na zatizeni systemu nebo na Mirandu.
Jinak na Mirandu naprosto sqely.
Kdyz me uprostred hry nekdo otravuje a ja nemusim hru shazovat, jen kouknu na displej a z klavesnice v klidku odpovim.
Prijemne sviti, zadny ostry svetlo kolem klaves a zadny piskani jako maji v tendenci levne druhy podsvicenych klavesnic.
Display spis vyuzivam na koukani na zatizeni systemu nebo na Mirandu.
Jinak na Mirandu naprosto sqely.
Kdyz me uprostred hry nekdo otravuje a ja nemusim hru shazovat, jen kouknu na displej a z klavesnice v klidku odpovim.
Cuzz nevite nekdo kde sehnat plugin na icq abych ho mel na tom lcd displeji??!! dikec:D ( nechci mirandu ta mi nevyhovuje)
Cavte hned na zaciatok, Ospravedlnujem sa vsetkym ale otazka sa bude tykat Logitech G 11 (a nechce sa mi zakladat novy trade) Takze este raz vsetkych PREPAČTE ze to nie je Logitech G15.
Otazka potreboval by som pre kamosa zohnat nejaky soft (ovladač alebo nieco take) na naprogramovanie tych špeci tlacitiek (G1 - G18) kupil ju starsiu, obehanu ale bez CD :stupid (no co uz) takze si s tymi speci tlacitkami moze akurat tak ... piskat :D.
Nevie niekto o nejakom softe alebo staci iba neaky ovladač?
Za vsetky reakcie dakujem.
Otazka potreboval by som pre kamosa zohnat nejaky soft (ovladač alebo nieco take) na naprogramovanie tych špeci tlacitiek (G1 - G18) kupil ju starsiu, obehanu ale bez CD :stupid (no co uz) takze si s tymi speci tlacitkami moze akurat tak ... piskat :D.
Za vsetky reakcie dakujem.
[QUOTE=Kirk1;225435]Cavte hned na zaciatok, Ospravedlnujem sa vsetkym ale otazka sa bude tykat Logitech G 11 (a nechce sa mi zakladat novy trade) Takze este raz vsetkych PREPAČTE ze to nie je Logitech G15.
Za vsetky reakcie dakujem.[/QUOTE]
Čo sa tak pozrieť na stránku výrobcu ?
Za vsetky reakcie dakujem.[/QUOTE]
Čo sa tak pozrieť na stránku výrobcu ?
[quote=robky;225439]Čo sa tak pozrieť na stránku výrobcu ?[/quote]
Dakujem :thumb
Dakujem :thumb