Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Jaky levny videoprojektor?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Nemate nekdo zkusenosti s projektory?Chtel bych si koupit levny projektor cca do 18 000 kc...co sme se dival tak me zaujal tenhle http://www.digiboss.cz/BENQ-MP610-20...I-SVGA/d18906/

    Moc se v projektorech nevyznam pls poradte mi jaky si vybrat .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Sice se v tom nějak nevyznám, ale jedno vím, ať je to určitě Benq!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    thx

    btw neporadite mi pls podle ceho vybirat projekor (se v tom nevyznam )?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Svítivost, životnost lampy, rozlišení...

    Zaleží také na tom, kde ten projektor bude, jak je osvětlena místnost a jak velké bude plátno apod.

    Bude to na připojení k TV či PC.? Jak bude velké to "plátno".?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Pokud to bude k TV, tak určitě ten co jsi vybral (http://www.losan.cz/katalog/hardware...000:12000_ansi)
    Pokud bys to chtěl k PC, tam by se hodilo vyšší rozlišení, aspoň těch 1024x768, ale to už je zase o min. 10 tis. více
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    no spis bych to chtel na pc na filmy atd na digibossu pisou: Podporované rozlišení : 640 x 350 až 1280 x 1024 ..ale standart ma ten benq asi 800*600 ..myslize ze by to bylo koukatelny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od boss008
    no spis bych to chtel na pc na filmy atd na digibossu pisou: Podporované rozlišení : 640 x 350 až 1280 x 1024 ..ale standart ma ten benq asi 800*600 ..myslize ze by to bylo koukatelny?
    Jasně, to je bez problémů, hlavně když budeš mít nějaký divx film s horší kvalitou, tak to bude přijatelnější, než na vyšším rozlišení...S tím Benqem určitě neprohloupíš, ale počítej s tím, že nová lampa stojí kolem 6 - 7 tis., a když tento projektor resp. lampa má výdrž cca 3 000 h, tak to máš na cca 2 roky při 5 hodinách denně. (lampy se vyměnují u všech projektorů)

    // a taky to má celkem velkou spotřebu - 285W není vůbec málo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    jn to vim ty lampy sou blby ale zase 5 hodin to kazdej den pouzivat nebudu takze me to neco vydrzi a spotreba je mi jedno to plati otec
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od boss008
    jn to vim ty lampy sou blby ale zase 5 hodin to kazdej den pouzivat nebudu takze me to neco vydrzi a spotreba je mi jedno to plati otec
    No počítal jsem, že to tak často asi používat nebudeš, takže to určitě vydrží o mnoho déle, ale pokud máš opravdu "jen" těch 18 tis., tak jdi do toho Benqa ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    no okolo 20 000 mam ale doufam ze to ukecam aby me to nekdo sehnal bez dph takze by me to stalo 14 500 ..jinak nemas jeste nejakou jinou variantu nez tento benq?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od boss008
    no okolo 20 000 mam ale doufam ze to ukecam aby me to nekdo sehnal bez dph takze by me to stalo 14 500 ..jinak nemas jeste nejakou jinou variantu nez tento benq?
    Zase jenom Benq, ale např. s vyšším rozlišením Benq je v tomto oboru špička, takže volím zásadně Benq.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    ted sem tady cetl http://www.videoexpert.cz/datove-projektory/benq-mp610 ze je to pro domaci kino nevhodny a v sekci domaci kino maji Benq w100 (http://www.digitalniprojektory.cz/detail.do?id=4200277) je dobrej?

    bo stacila by ta mp610 k pc na filmy?
    Naposledy upraveno uživatelem boss008: 24-08-2006 v 00:12
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od boss008
    ted sem tady cetl http://www.videoexpert.cz/datove-projektory/benq-mp610 ze je to pro domaci kino nevhodny a v sekci domaci kino maji Benq w100 (http://www.digitalniprojektory.cz/detail.do?id=4200277) je dobrej?

    bo stacila by ta mp610 k pc na filmy?
    Já nevím, mě osobně připadně, že by to mělo být na filmy v pohodě, ale ten druhý také nevypadá špatně, až na to rozlišení, je malé, ale pozor, je to 16:9, takže se určitě hodí na filmy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    wex wex je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele wex
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    115

    Škola pořídila projektory značky Benq a ten obraz byl hodně dobrý, bohužel nevím, co to bylo za typ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chlazení procesorů: levny chladic na i5-750
    Od achiles v sekci Chlazení
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 19-01-2010, 06:17
  2. Levný notebook na WoW
    Od xhlavra v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 11:57
  3. Nový levný PC
    Od Success v sekci PC - archiv
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-10-2008, 19:04
  4. LCD: Levný LCD
    Od robotic v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-10-2008, 20:54
  5. Socket 754/939/940: Levný Upgrade CPU + MB
    Od multimotyl v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2007, 10:23