Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Bude stacit 450W zdroj CORSAIR??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    ASUS P5KC IP35
    C2D 6750
    4x1GB RAM PC800
    Inno3D 8800GT 512DDR3
    1x 500GB HDD
    1x DVDRW LG

    Bude na takuto zostavu postacovat zdroj CORSAIR 450W??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    S prehledem, ani se moc nezapoti....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ten zdroj by utiahol aj dve 8800gt. Ak ho kúpiš tak chybu neurobíš. VX450 je veľmi tichý zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    VX450 ma jen jednu +12V vetev a toho bych se pri silne grafice a cpu trosku bal. nemyslim si, ze by to tenhle zdroj neutahl, ale mozna bych pro jistotu volil hx520. nicmene i ta vx450 je to porad lepsi nez jakykoliv 500W eurocase, ze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    VX450 ma jen jednu +12V vetev a toho bych se pri silne grafice a cpu trosku bal. nemyslim si, ze by to tenhle zdroj neutahl, ale mozna bych pro jistotu volil hx520. nicmene i ta vx450 je to porad lepsi nez jakykoliv 500W eurocase, ze.
    Jednu 12V větev má například i 1200W top model od PC Power & Cooling nebo Seasonic M12 (přestože udává 4), osobně mi není jasné k čemu mi víc větví bude dobrých. Jedna 33A větev na Corsairu VX450 musí stačit na jakýkoliv procesor s jakoukoliv grafikou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Navic nekdo tu zkousel prosvitit vetve v Seasonicu S12 a zjistil, ze jsou vsechny z jednoho mista, zadny dve oddeleny vetve a vzhledem k tomu, ze Corsair je vlastne Seasonic, tak ta HX520 bude imho to samy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    zhrnuto a podtrženo....bude, ale nič nepokaziš, ked kupiš 520ku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Lindows Hlista Zobrazit příspěvek
    zhrnuto a podtrženo....bude, ale nič nepokaziš, ked kupiš 520ku...
    Myslím, že tých 70W naviac nepotrebuje a za 800korun mu to nestojí. Pozri čo utiahne 400w Seasonic http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=10520
    Naposledy upraveno uživatelem Klingacikx: 21-11-2007 v 16:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    viem, ten thread som cital...ja len ze zdroj takych kvalit ako je corsair urcite vydrzi nejaky ten rôčik a možnože za nejaky rok dva, ked bude mat chalan uz druhu 88GT v SLI a dalsie dva 1TB disky a pretocene štvorjadro tak sa mu moze zist aj tych 70W...tak kecam , ale skratka podla mna mat mierne predimenzovany zdroj nie je naskodu...mne by tiez s prehladom stacilo kvalitnych 300W a kupil som si radsej 430W.... a ten zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ja neviem... najlebšie by bolo keby sa tu vyjadril GEORGETM lebo ako pozerám ten kompík sa iba chystá kupovať a ktohovie ako je obmedzený... A ak mu ten Corsair nevydrží 5rokov tak ho smelo môže reklamovať
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    Diiiik chalani za rady.
    Jo chystam sa taky mensi upgrade a ci som cenovo obmedzeny ani nie urcite by ma nejakych 800.- nezabilo.
    Ja som sa len preto pytal ci viac watovy zdroj nie je zbytocnost.
    A este jedna uplne laicka otazka pre mna ako neznaleho v tejto oblasti by som prosil o vysvetlenie:
    Aky je rozdiel alebo ci je vobec rozdiel v spotrebe el.energie u 450W a 520W zdroja??ked ano tak asi o kolko viac?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    zalezi na ucinosti a zatizeni zdroje. jestli se rozmyslis mezi tema corsairama, tak bych rekl ze oba budou mit certifikaci 80+ takze vysokou ucinost a rozdil ve spotrebe nepoznas. 450W a 520W rozhodne neznamena ze tolik porad odebiraji ze site, ale kolik jsou schopny dodat do sestavy
    ale kdybys bral nejake EC nebo chill tak tam by byla spotreba podstatne vetsi: (seasonic 500W vs 550W EC)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Radeony: asus radeon 5870 zdroj corsair 450w
    Od petr.stony v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 22:37
  2. Bude stacit FSP 350W?
    Od MaSve v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 10:27
  3. Upgrade hw. Bude stacit zdroj?
    Od FiXerCz v sekci Zdroje
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 11:35
  4. Bude stacit fortron 400W ???
    Od Obumbrata v sekci Zdroje
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 21:09