Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Aku zakladnu dosku?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    28

    Aku zakladnu dosku je dobre kupit ked bude na nej Core 2 Duo E6600 a Ati radeon X1900XTX

    BTW...v com sa vlastne lisia????
    aky chipset je najlepsi???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    59

    hmm tak chipsety mas na vyber tri 945(low end nic moc podla recenzii moc neodporucam) potom 965 (zlata stredna cesta mam gigabyte dq6 a som spokojny i ked tato doska je jedna z najdrahsich na tento chipset) a potom 975 (high end ale pozor na to ktora nie vsetky dosky core 2 duo podporuju treba davat pozor na reviziu) odporucam GA-P965-DS4 alebo DS3 to uz je na tebe ci chces aj nieco navyse to potom DQ6 alebo ten jeden asus p5w dh
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Gigabyte 965P-DS3
    http://www.obchod.cz/products_detail...i=00043511Asus P5B

    Gigabyte 965P-DS4
    http://gigabyte.mironet.cz/mb-gigaby...--775+dp69354/

    Gigabyte 965P-DQ6
    http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00043921

    Deluxe/WiFi-AP - Intel P965
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38682

    Osobně bych vybíral jen mezi těmito, zatím, dokud tedy nepřijdou další základní desky. Osobně se mi líbí DS4
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    28

    5000 je dost.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Darktin
    Aku zakladnu dosku
    Doporucuju chipset P965 - prozatim nejlepsi pomer cena/vykon pro pretaktovani:

    tady mivaji ty desky nejlevneji: http://www.barbone.cz/index.asp?skod...&submit=Hledej

    Osobne jsem sel do MB BIOSTAR TForceP965 Deluxe (s775, DDR2, SATA/300, RAID, GLAN, PCIx, ATX,...) a jsem spokojen. Zkousel jsem sportovni pretaktovani core 2 duo o nejakych 75 procent, a tato deska to s dobrymi pametmi bez potizi zvladla ... pak jsem to srazil na bezpecne pretaktovani o 35 procent a na tomto vykonu jedu prakticky nonstop.
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 22-06-2007 v 13:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    [OT]
    Citace Původně odesláno od Tunseng
    ...sportovni pretaktovani...
    nemuzu si pomoct, ale tento termin se mi vubec nelibi. proste mi to sportovni k taktovani ani trochu nepasuje. extremni, mirne, bezpecne... budiz ale sportovni... poprve sem to zahledl na PCT a jako nazorne prirovnani to celkem slo ale doufam ze se to nezcne pouzivat ve vetsi mire. v eng to mozna vyzni lip ale v cz se mi to nesedi
    [/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Honny
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    272

    j, to slovo "sportovní" ten termín sráží na samotnou spodní hranici existence
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele FanATIk
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od Tunseng
    Doporucuju chipset P965 - prozatim nejlepsi pomer cena/vykon pro pretaktovani:

    tady mivaji ty desky nejlevneji: http://www.barbone.cz/index.asp?skod...&submit=Hledej

    Osobne jsem sel do MB BIOSTAR TForceP965 Deluxe (s775, DDR2, SATA/300, RAID, GLAN, PCIx, ATX,...) a jsem spokojen. Zkousel jsem sportovni pretaktovani core 2 duo o nejakych 75 procent, a tato deska to s dobrymi pametmi bez potizi zvladla ... pak jsem to srazil na bezpecne pretaktovani o 35 procent a na tomto vykonu jedu prakticky nonstop.
    Ktory procak z Core 2 to bol ? A čim si chladil ?
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 22-06-2007 v 13:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    vysel novej bios na asus p5b, coz z nej dela nejlepsi OC vecicku pro Core 2.
    http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=4
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Butcher
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    29

    Vzal sem Gigabyte tu DS3 a Core 2 Duo E6300 a naprostá spokojenost, limitují mě akorát paměti, který víc než 900Mhz nedaj, protože sou to 667 s CL5.
    Nevim co na PCT vyváděli, ale ten procesor pracuje na 3,15Ghz i se sníženým napětí. Vadí mi na té desce akorát to, že má jen jeden konektor na přídavnej větrák, v tom je Asus lepší :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od Butcher
    Vzal sem Gigabyte tu DS3 a Core 2 Duo E6300 a naprostá spokojenost, limitují mě akorát paměti, který víc než 900Mhz nedaj, protože sou to 667 s CL5.
    Nevim co na PCT vyváděli, ale ten procesor pracuje na 3,15Ghz i se sníženým napětí. Vadí mi na té desce akorát to, že má jen jeden konektor na přídavnej větrák, v tom je Asus lepší :-)
    nech pameti bezet misto na 667 jen na 533 a pak zacni taktovat (zmen delicku). jestli te limituji pameti, mel by ses dostat na vyssi frekvenci s vyssim vykonem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Butcher
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od mech13
    nech pameti bezet misto na 667 jen na 533 a pak zacni taktovat (zmen delicku). jestli te limituji pameti, mel by ses dostat na vyssi frekvenci s vyssim vykonem
    Jistě, to jsem samozřejmě udělal, paměti jedou jen na 533 bez OC, ale při FSB
    450 už jedou taky na 900, stou nejmenší děličkou (1/2). Voni dají i drobed víc, ale nechce se mi na nich zvedat napětí, jinak to sou nějaký Samsungy s vobič časováním. Prostě Good deska, ale potřeboval bych alespoň jeden konektor na větrák navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od Butcher
    Jistě, to jsem samozřejmě udělal, paměti jedou jen na 533 bez OC, ale při FSB
    450 už jedou taky na 900, stou nejmenší děličkou (1/2). Voni dají i drobed víc, ale nechce se mi na nich zvedat napětí, jinak to sou nějaký Samsungy s vobič časováním. Prostě Good deska, ale potřeboval bych alespoň jeden konektor na větrák navíc.
    hups... nejak sem to nepocital a zrovna psal. sry
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od Darktin
    Aku zakladnu dosku je dobre kupit ked bude na nej Core 2 Duo E6600 a Ati radeon X1900XTX

    BTW...v com sa vlastne lisia????
    aky chipset je najlepsi???
    hmm resim podobny problem a navic bych byl rad kdyby mela 2x ide ale takova se snad uz ani nedela dale minimalne 3x pci a samozrejme podporu core 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    chtel bych se zeptat jak je vykonny graficky jadro na techlech deskách? chtel bych velmi levne sestavit dobryho kopma (ne pro sebe). http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39564
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39563
    Naposledy upraveno uživatelem tonda pařmen: 27-12-2006 v 16:08
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Update Bios na dosku MSI 745 Ultra
    Od blade113 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-07-2011, 00:52
  2. DDR3: DDR3 1333mhz na dosku s max. 1066mhz...co spravit v biose ?
    Od stawo v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 22:24
  3. 200W Zdroj pre dosku so socketom A?
    Od Hochy v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-03-2008, 12:59
  4. update biosu pre intelacku dosku 815
    Od dusann v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 22:30
  5. akú dosku
    Od sety83 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 02-08-2006, 20:56