Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Najlepsia DVD-RW mechanika - november 2007

M3pI-IIsT0 (9)|19.11.2007 18:32
Dobry den, potreboval by som poradit, ohladom vyberu novej dvd napalovacky,lebo stara mi bohuzial odisla a tak treba kupit novu, lenze akosi som vypadol a nemam uz prehlad v tomto segmente. Nezalezi mi aka to bude znacka, a ci bude hlucna ako ked sa startuje boeing :), jedna sa mi o najvyzsiu kvalitu zapisu a citatelnost poskodenych cd/dvd, nezalezi mi na cene, a ci bude to sata/ata, len nech je dual-layer dvd + a -, nemusi byt ani lightscribe a pod.
Dakujem za kazdu radu.
tgfh (2985)|19.11.2007 18:36
Ber Samsung SH-S203B
boboco (1987)|19.11.2007 18:56
Nevím tedy jak velké změny jsou oproti modelu S202, který mám doma a že bych s ním byl spokojen se říct nedá. V některých případech je mechanika dost hlučná a jedná se o dost nepěkný pískot, stejně tak čtení poškrábaných médií nestojí za moc - lepší než Pioneer 112D, který je v tomto směru vážně mizerný, ale stále horší než NEC 7173, který tu mám také (ten je také hlučný, točí většinu médií plnou rychlostí a je nutné rychlost SW upravovat například při přehrávání filmů atp.)

Sám nevím co bych doporučil, postupně zkouším různé značky a čekám, která mě uspokojí:slug