Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 83

Téma: Databáze výsledků - OC CPU

  1. #31
    Nováček Avatar uživatele Bin Ladin
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    A64 2800+ ClawHammer SH7-CG 1,8GHz => 2,2 GHz (9*245) + AC Freezer 64 1250ot/min idle: 30-33°C burn: ~50°C

    RAM A-DATA 400MHz => 406MHz (3-4-4-7/T1) (mrchy nejak se jim nechce behat na nižší děličku tj. 133.. ted jsou na 166 a nejdou moc nataktovat pres 420MHz se jim uz nechce, možna by to resil novej BIOS?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    Vlastnosti procesora:
    Typ procesora DualCore Intel Core 2 Duo E6600
    Označenie procesora Conroe
    Krokovanie B2
    Engineering Sample Nie
    Názov CPUID CPU Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40GHz
    Revízia CPUID 000006F6h
    Napätie jadra 1.350 V

    Rýchlosť CPU:
    Takt CPU 3366.1 MHz (pôvodný: 2400 MHz, overclock: 40%)
    Násobič CPU 9.0x
    CPU FSB 374.0 MHz (pôvodný: 266 MHz, overclock: 41%)
    Zbernica pamäte 498.7 MHz
    Pomer DRAM:FSB 8:6
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Sempron 3400+ s754@ 2770 Mhz pri1.65V 10X277. Povodne 2000Mhz 1,5V 10X200
    Doska ASUS K8N nForce 3250
    Pamäť CPU/12 230.5 Mhz ef.461 2,8V 3-3-3-9
    HT FSB 3X277 = 831
    CPU chladič AC 64Pro 1200ot/min idle 29-32°C, Burn 40°C
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér Avatar uživatele FAJN-TOM
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    63

    AMD Athlon 64 3000+ Venice 939
    původně 1.8GHz
    takt 2.34GHz

    9.0 x 260MHz = 2340

    bez zvýšení napětí

    chladič Arctic Cooling Freezer 64 Pro na 700 otáček, teploty v klidu do 40 v zátěži do 60
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    114

    Intel E2160 (Pentium Dual-core)
    původně: 1,8ghz
    OC: 2.88ghz (9.0 x 320)

    - bez navýšení napětí
    - chladič: BOX (v klidu 40, zátěži max 70)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    70 stupnu je tak na hranici abys to odpalil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    to pas!k: pokud to je mereno coretempem pri orthosu nebo pri zatizeni pres TAT tak je to jeste vklidu, tam je Tjunction az nejakych 85-100 stupnu. v realnem provozu stejne takova zatez nehrozi, tezko mu to pujde pres 60

    jeslti je tech 70 ale mereno jinak nebo pri "pracovnim" zatizeni, tak je to na odpis
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    21

    E2140 1.6@3.2GHz
    Gigabyte P35-DS3 F12
    Scythe Ninja pasiv (idle 30°C, burn 50°C)
    1x120in 1x120out
    zdroj enermax liberty 500

    bios:
    setrici funkce vsechny normalne zapnute
    voltage prehozene na auto (nastavi na procesor automaticky +0,1V a zabrani znizeni napeti pri setricich modech)
    fsb 400
    mem 1:1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček Avatar uživatele azgardik
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    32

    AMD Athlon 64 3500+ AM2
    původní takt: 2200 Mhz
    nový takt : 2786 mhz
    Voltage level: 1,55V (víc deska nepovolí )
    Chlazení: Zalman CNPS9500 AM2

    Ostatní vyčtete z validace a screenu:
    screen:http://www.ukazto.com/?img=1716675,wn1mp.jpg
    validace:http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=293163
    Naposledy upraveno uživatelem azgardik: 18-01-2008 v 15:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Prečo máš HT na 1x? daj ho na 4x a ak sa to nerozbehne tak 3x
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    114

    Je to mereno TATem (vim, ze odpovidam pozde). Pruvan ve skrini mam jednim 80mm ArcticCoolerem. S HD3870 to dela v 3Dmark06 10500 pts, coz je presne kolik by melo afaik. Teploty opravdu nelezou pres tech +/-70 v TATu... zatim je to stabilni, ale hadam, ze v lete to bude horsi.

    E2160 1800@2880
    Podrobneji:
    C1E vypnuto
    EIST vypnuto
    Voltaz manualni (ponechano default u vseho)
    Core temp check zapnuto (takovy to co pri teplote CPU 80+ vypne komp aby se neposkodil HW)
    FSB: 320x9
    Pameti: default 800mhz 5-5-5-15 (delicka)
    Na desce Gygabite P35-DS3L (kde chipset dela maximalne 40 stupnu bez pruvanu a s pruvanem osciluje kolem 30).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    114

    EDIT: sry, blbe sem kliknul :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček Avatar uživatele azgardik
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    32

    Ono u AMD je vcelku jedno jestli je HT na 1x nebo 5x. Hyper Transportem u AMD neproudí data mezi procesorem a pamětí jako to je u Intelu, takže to když mám na 1x tak to vůbec nějak výrazněji neomezuje.
    Navíc jsem to zkoušel přetaktovat jen tak ze srandy do tý soutěže OverclocKING na konkurenčním serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od azgardik Zobrazit příspěvek
    Ono u AMD je vcelku jedno jestli je HT na 1x nebo 5x. Hyper Transportem u AMD neproudí data mezi procesorem a pamětí jako to je u Intelu, takže to když mám na 1x tak to vůbec nějak výrazněji neomezuje.
    HT pri pretaktovani je nejlepsi na 3x. Volby 2x nebo 1x uz ti zbytecne PC zpomalujou....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček Avatar uživatele azgardik
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    32

    No moc velký rozdíly tam v těch grafech nejsou, akorát u Dooma ano (ale já hry nehraji). A normálně počítač provozuji na defaultních nastaveních biosu. Toto jsem jen zkoušel jen tak ze srandy.
    Naposledy upraveno uživatelem azgardik: 18-01-2008 v 18:33
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Google databaze
    Od kalca v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2012, 20:35
  2. Výpis z databáze
    Od Tommy33 v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2011, 06:57
  3. IM klienti: Databáze kontkatů ICQ
    Od Zoidik v sekci Internet
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 21:49
  4. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 00:39