Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 83

Téma: Databáze výsledků - OC CPU

  1. #46
    Občasný diskutér Avatar uživatele stavik
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    54

    Zatim AMD X2 Black edition 5000+ 2600@3121 1,3625V 240*13
    A-data vitesta 800+@780 EE 2,0V
    Asus M2R32-MVP
    Noctua NH-U12p idle 27stupnu burn 36
    2*120in a outtake
    Forton 500W blue storm 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    47

    Athlon64 3000+ : jádro Venice, s754
    def: 2000MHz (200x10)
    oc: max 2450MHz vol. 1,5V, box chladič
    výš už sa mě nechcelo jít, potom sem to stejně snížil na 2350 MHz (1,425V)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Athlon 1700+ socket A @ 10x240 def. vcore, DFI nF2 Infiniti, OCZ Platinum CL2
    X2 Black Edition s AM2 @ 16x200 def. vcore (vic jsem zatim nezkousel), Asus M2N32-SLI, Patriot LLK CL4
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Doufám, že to je napsáno dost výstižně. Piste MB+CPU+chlazeni, default+OC, voltage a popr.v.BIOS
    MB: Gigabyte MA78GM-S2H
    CPU: Athlon X2 4400+ EE (2.3GHz) na. 2.760GHz pri napeni 1.25V (Pomoci AMD Overdrive)
    BIOS: posledni (2008/07)
    CHLADIČ CPU AMD Arctic-Cool. ALPINE 64 PWM
    Bezi dlouho (nekolik dni komprese filmu) - jeste bez padu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Heh, také bych to mohl nahodit Tak Celeron 800@1000 MHz, ASUS TUSL2-C (BIOS 1014 Beta 001), 256 x 2x128 MB SDRAM PC-133@PC125.

    PCI je na 41 MHz, když to hodím víš už to padá, když nastavím 133 MHz už to padá. Vyšší napětí nepomáhá. V plánu mám vyměnit BOX (randál, teplo) za CoolerMaster (menší randál, ne tak teplo) z Athlonu XP, kam půjde CNPS 7000B AlCu LED. Také vyměním starý EC zdroj za 350W Fortron no a nakonec u zdroje vyříznu otvor na 80mm fan, hromadí se tam teplo Snad dám alespoň 1,1 GHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    UPDATE: vcera vecer jsem to jeste jednou potlacil nahoru
    MB: Gigabyte MA78GM-S2H
    CPU: Athlon X2 4400+ EE (2.3GHz) na. 2.817GHz (245x11.5) pri napajeni 1.25V (Pomoci AMD Overdrive)
    BIOS: posledni (2008/07)
    CHLADIČ CPU AMD Arctic-Cool. ALPINE 64 PWM
    Pres noc bezel kompresoval filmy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček Avatar uživatele alkaba
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    47

    MB: JetWay V400ADBL, kt400A
    CPU: Athlon 1.5GHz, 1,6v, FSB: 133MHz

    OC: 2.1GHz, 1,8V , FSB: 175MHz

    Chladič nějaký hodně starý Arctic cooling s měděnou základnou + vylapovaný + 120mm open fan

    Slušné ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Heh, také bych to mohl nahodit Tak Celeron 800@1000 MHz, ASUS TUSL2-C (BIOS 1014 Beta 001), 256 x 2x128 MB SDRAM PC-133@PC125.
    jeee tys mi uplne pripomnel asi nejlepsi "OC" obdobi co kdy bylo...
    Celeron CUmine 800 @ 1200 Mhz, def. voltage, ASUS TUSL2-C (verze bez zvukovky, bios uz si nepamatuju), 512MB SDRAM Kingmax 150MHz, lesteny Thermaltake Volcano 7

    PIII Tualatin 1200 @ 1600 Mhz, 1.8v, stejna sestava jako s CUmine
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Jj, je to ta samá verze desky, bez zvukového kodeku

    Ta 256MB paměť kterou tam mám teď má bohužel hrozné časování 4-4-4-6 či tak nějak, ale po upgrade sestavy v podpisu mi zbudou dvě paměti s 3-3-3-6, tak snad to půjde dobře Víc se ale při vysokém FSB bojím o PCI sběrnici
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    ASUS A7V8X-X,
    Athlon XP 2200+ Thoroughbread def. @1800 Mhz, OC @2000Mhz - velmi nestabilni; OC@1900Mhz - stabilni asi tyden
    Chlazeni nejakej asi 8 cm pasiv+vetrak, nejakej Arctic cooling nebo tak neco, teploty byly OK...
    --------------------------------------------
    Secteno a podtrzeno, tenhle procer nebo deska nebo oboji jsou velice OC-UNFRIENDLY
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Jj, je to ta samá verze desky, bez zvukového kodeku

    Ta 256MB paměť kterou tam mám teď má bohužel hrozné časování 4-4-4-6 či tak nějak, ale po upgrade sestavy v podpisu mi zbudou dvě paměti s 3-3-3-6, tak snad to půjde dobře Víc se ale při vysokém FSB bojím o PCI sběrnici
    tech 150 fsb bylo s vyndanou zvukovkou (SB128PCI CT4850 quadro spk), pri 155 fsb se uz odepinal ide radic, pameti (CL2) jsem dostal z vyrazenyho serveru Compaq Proliant (P4 Williamette)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Takze pro 261MHz (3001Mhz CPU)
    Napeti CPU (bios) 1.3V
    Pameti na 533MHz (bios) 2.0V
    NB zvyseni napeti +0.1
    3DMark 2006: 10013, SM2: 4418, SM3: 5136, CPU: 2091, Spotreba PC: 230W
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...7&postcount=28
    __________________
    Case: THERMALTAKE VF7001BNS DH101, MB: Gigabyte MA78GM-S2H, CPU: AMD Athlon X2 4400+ EE, 4 GB RAM, VGA: Gigabyte ATI HD4850, HDD: WD CAVIAR XL WD6400AAKS, Zdroj: ENERMAX PRO82+ 425W, Tuner: Hauppauge WIN TV HVR3000, LCD: HP TFT LP2465
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček Avatar uživatele alkaba
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    47

    E5200, EP35-DS3, 2x2GB RAM, Scythe Ninja 2 (chlazeno dvěma 120mm fanama na 1300ot., teplota okolí kolem 10 C )

    4300MHz při 1,54v (skoro jsem ho spálil) teplota v idle kolem 28C, v loadu kolem 50C
    Jinak zase zkouším opačný extrém...
    2500MHz při 1,0v, teplota v loadu 31C

    Jinak grafiku mám HD4850 na ní Accelero S1 s dvěma fanama (twin turbo ) a ta měla v loadu 33C.

    http://img514.imageshack.us/my.php?i...cke5200as5.jpg
    Taktoval jsem v zimní bundě
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Intel Celeron 1100 MHz (Tualatin), ASUS TUSL2-C, 2×128+256 MB SDRAM PC133 (3-3-3-7-9), velký Cooler Master na Athlony XP

    1,474 GHz (11×134 MHz) při 1,675 V, čidlo ukazuje v zátěži 50 °C, rukoměr ukazuje vše OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    CPU: AMD Opteron 175
    MB: DFI Infinity nF4 Ultra-U
    RAM: 2x Kingston HyperX 1024MB DDR 500MHz (3-4-4-8-1)
    Základ: 2200/1,35 35°C/53°C
    OC:2400/1,35 35°C/55°C
    OC2:2750/1,37 35°C/65°C
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Google databaze
    Od kalca v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2012, 20:35
  2. Výpis z databáze
    Od Tommy33 v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2011, 06:57
  3. IM klienti: Databáze kontkatů ICQ
    Od Zoidik v sekci Internet
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 21:49
  4. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 00:39