Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Upravujete své miláčky?

Petr S. (1220)|22.11.2007 12:05
Tak mě napadlo docela zajímavá otázečka - kolik lidí zde na fóru se zabývá úpravami svých miláčků, moddingem? Já se už hoodně dlouho chystám, že se o něco pokusím ale nikdy se k tomu, ať už z důvodu minima volného času či jiných dovodů, nemohu dokopat :notsure

Jak jste na tom vy? Pokud ano, až kam jste si s úpravami "troufli"?
Intri (3490)|22.11.2007 12:20
Hmm, já mám moc rád svítící věci, ale sám nemám odvahu tunit - jsem tele na manuální práce.:-) Cenově výhodnější pro mě je si koupit svítící doplněk. A tak mi svítí i podložka pod myš.
tequilla (1015)|22.11.2007 12:25
Sam osobne bych sve upravy nenazval moddingem, ale spis funkcingem, protoze delam jenom nutny funkcni upravy. Svetylka nemam vubec rad, nejradsi bych urval i cervenou LED u zvukovky (X-fi extreme gamer) a to ji mam zavrenou v case a neni vlastne vubec videt :) - jen minimlane prosvita bocni perforaci. Takze jediny, co mi sviti je prepetova ochrana od APC, repro a mys, pricemz prvni dve veci jsou pod stolem...
Petr S. (1220)|22.11.2007 12:26
Nemusí jít jen o různé svítící doplňky... Ale třeba i o kompletní přepracování skříně za účelem lepšího chlazení, vizáže, atd.
Intri (3490)|22.11.2007 12:30
Svítící doplňky jsou jediné, o které mi jde... Líbí se mi daleko víc vizuální tuning než ten funkční. Jestli PC upravuju, tak spíš proto, že je to nezbytné pro jeho funkčnost. Jinak mi svítí klávesnice ( G15 ), myš ( Razer Diamondback Plasma Blue ), podložka ( Thermaltake, ale už si nepamatuju model ), případně case ( velký modrý displej a čtyřbarevný větrák na bočnici... Plus několik dalších doplňků na poličkách. Prostě světýlkový manaik, no.:-) Dříve nebo později pošlu fotku stolu do patřičného threadu, ale zatím to nejde.:-)
pas!k (3765)|22.11.2007 13:03
Jedine co me na pc zajima je funkcnost .. je to krabice pod stolem. Komponenty musi byt dobre chlazene a cele to musi vydavat co nejmensi hluk .. je mi uplne jedno jestli tam nejake svetlo sviti zelene nebo modre nejradeji jsem kdyz nesviti zadne .. a taky je mijedno jetsli to bude vypadat jako sneci ulita nebo krabice od mlika .. Kdyz uz neco tunim tak vylozene pro jine efekty nez esteticke..
Smeli (2302)|22.11.2007 13:03
Moje úprava byla radikální, dopad maximální :D Např. zkušenosti - neřezat tenký, děrovaný plech přímočarou pilou, flexa mnohem lepší :) Nebo že není plexi jako plexi, ne každé se lakovat... Kitování kapitola sama pro sebe, avšak není to moc dobré = ve výsledku už nikdy :D

Jinak jo, mám dvě UV katody ale vůbec je nepoužívám (do bočnice sem nechával vyžezávat otvor), navíc sem HDD ledku vyměnil za modrou vysokosvítivou a už ji pár měsíců měním za původní, protože mě to světlo sere :thumbdown Ještě sem se k tomu nedostal :notsure

Jinak už nikdy - všechno s minimem světélek a maximálním tichem... :cool:
Konnor (278)|22.11.2007 13:20
Hmmm dřív jsem upravoval docela dost, řezal, brousil, pájel, ale nějak mě to přestalo bavit postupem času vyhazuju z komplu aji svítící věci,... asi to bude tím, že na to už není tolik času jako dřív,... (njn mladá,...)
mech13 (5526)|22.11.2007 13:31
svitika taky nesnasim, v noci to akorat otravuje tak se tomu vyhybam. na HDD ledce mam polozeny padesatnik a jinak v bedne nic nesviti. pak sviti jen mysitko, num lock na klavesnici a ledka na monitoru
jinak na vzhled docela kaslu, jasne ze si nekoupim skrin ktera se mi zda hnusna, ale vzhled netunim, jenom aby to bylo tichy a dobre se to chladilo - vystrihavani mrizek u vetraku, ucpavani prebytecnych der apod...
Trippax (154)|22.11.2007 14:30
[QUOTE=mech13;65336]svitika taky nesnasim, v noci to akorat otravuje tak se tomu vyhybam. na HDD ledce mam polozeny padesatnik a jinak v bedne nic nesviti. pak sviti jen mysitko, num lock na klavesnici a ledka na monitoru
[/QUOTE]

jj suhlas... je to hnus ked si clovek chce vecer vychutnat dobry film a diody v tej tme na neho svietia jak reflektory na javisko... num lock vypinam no a monitor a repro led-ky prelepim... :)
pas!k (3765)|22.11.2007 14:43
Kdyz jsme u tech svititek taky si nekdy vecer pripadate jako v las vegas? Rouer, Modem, Pasport disky, sluchtaka a nedej boze kdyz clovek zapomene vypnout tiskarnu atd .. a to mam v loznici dve pc :) je to hnus..
Petr S. (1220)|23.11.2007 12:23
Jj, mluvíš mi z duše :D Kolikrát ani nevím co mám ještě překrýt, aby měly oči pokoj ;)
SmartMole (297)|23.11.2007 15:45
[quote=Petr S.;65587]Jj, mluvíš mi z duše :D Kolikrát ani nevím co mám ještě překrýt, aby měly oči pokoj ;)[/quote]

Oči! :D
filky (197)|23.11.2007 16:14

jednou az budu mit cas tak si udelam podobnej do Pilsnera :D
Estez (176)|26.11.2007 12:54
rad bych se nekdy o neco takoveho pokusil, ale zrejme by to nedopadlo moc dobre .. na takovy modding case mam bohuzel obe ruce leve :/

osobne se mi ale tunning case velice libi a klidne tam muze byt i nejake to svetylko navic, nicmene funkcnost je vzdy na 1.miste
Wlcek (379)|26.11.2007 14:07
Souhlasim s většinou z vas, čim miň světylek, tim lip. Mamm pc přimo u postele, takže bych se ani pořádně nevyspal.
A moje upravy?? Nic moc, jen funkčni. Jde mi předevšim o chlazeni a ticho.
FAJN-TOM (63)|3.12.2007 22:30
dřív jsem se pokoušel ale z nedostatku financí jsem skončil. Možná se někdy pokusím znova
Bionothi (9)|5.12.2007 20:58
Já taky dřív upravoval co se dalo:-( Teď mam laptop a nejak se nehrnu.Brzo udělam výměnu na klasiku.
Petr S. (1220)|14.12.2007 09:46
[QUOTE=filky;65664]

jednou az budu mit cas tak si udelam podobnej do Pilsnera :D[/QUOTE]

No, to je pěkný námět - hádám, že je nás tu s podobnými choutkami více, že? :D :D :D
trodas (1753)|12.2.2008 18:05
Ano a musim - jinak mi prestavaji fungovat a odchazi. Zatracene levne kondiky z Ciny... :(
dolar8 (74)|24.2.2008 18:28
Na modding se už nějakej čas chystám, ale funkčnost je na prvním místě ted mam rozdělanej projekt "vodník" kdy si chci zkusit vyrobit chladící bloky sám na soustruhu a fréze.. uvidíme jak to dopadne pokud se všechno povede tak se přes prázdniny pustim do moddingu, ale nejspíš bez diod a všech světýlek.. na elektriku sem uplně mimo... přestal jsem jít s dobou po vynálezu žárovky :-)
caikef (31)|25.4.2008 16:42
Já mám připravený materiál, barvy, laky :) a nářadí a scháním vhodný case, který by se mi líbil a byl pokud možno za hubičku. Potom ho chci trošku upravit - barva, nástřík nějakého ornamentu na přední straně, větrání a tak. Uvidíme jak to dopadne.