Upravujete své miláčky?
Tak mě napadlo docela zajímavá otázečka - kolik lidí zde na fóru se zabývá úpravami svých miláčků, moddingem? Já se už hoodně dlouho chystám, že se o něco pokusím ale nikdy se k tomu, ať už z důvodu minima volného času či jiných dovodů, nemohu dokopat :notsure
Jak jste na tom vy? Pokud ano, až kam jste si s úpravami "troufli"?
Jak jste na tom vy? Pokud ano, až kam jste si s úpravami "troufli"?
Hmm, já mám moc rád svítící věci, ale sám nemám odvahu tunit - jsem tele na manuální práce.:-) Cenově výhodnější pro mě je si koupit svítící doplněk. A tak mi svítí i podložka pod myš.
Sam osobne bych sve upravy nenazval moddingem, ale spis funkcingem, protoze delam jenom nutny funkcni upravy. Svetylka nemam vubec rad, nejradsi bych urval i cervenou LED u zvukovky (X-fi extreme gamer) a to ji mam zavrenou v case a neni vlastne vubec videt :) - jen minimlane prosvita bocni perforaci. Takze jediny, co mi sviti je prepetova ochrana od APC, repro a mys, pricemz prvni dve veci jsou pod stolem...
Nemusí jít jen o různé svítící doplňky... Ale třeba i o kompletní přepracování skříně za účelem lepšího chlazení, vizáže, atd.
Svítící doplňky jsou jediné, o které mi jde... Líbí se mi daleko víc vizuální tuning než ten funkční. Jestli PC upravuju, tak spíš proto, že je to nezbytné pro jeho funkčnost. Jinak mi svítí klávesnice ( G15 ), myš ( Razer Diamondback Plasma Blue ), podložka ( Thermaltake, ale už si nepamatuju model ), případně case ( velký modrý displej a čtyřbarevný větrák na bočnici... Plus několik dalších doplňků na poličkách. Prostě světýlkový manaik, no.:-) Dříve nebo později pošlu fotku stolu do patřičného threadu, ale zatím to nejde.:-)
Jedine co me na pc zajima je funkcnost .. je to krabice pod stolem. Komponenty musi byt dobre chlazene a cele to musi vydavat co nejmensi hluk .. je mi uplne jedno jestli tam nejake svetlo sviti zelene nebo modre nejradeji jsem kdyz nesviti zadne .. a taky je mijedno jetsli to bude vypadat jako sneci ulita nebo krabice od mlika .. Kdyz uz neco tunim tak vylozene pro jine efekty nez esteticke..
Moje úprava byla radikální, dopad maximální :D Např. zkušenosti - neřezat tenký, děrovaný plech přímočarou pilou, flexa mnohem lepší :) Nebo že není plexi jako plexi, ne každé se lakovat... Kitování kapitola sama pro sebe, avšak není to moc dobré = ve výsledku už nikdy :D
Jinak jo, mám dvě UV katody ale vůbec je nepoužívám (do bočnice sem nechával vyžezávat otvor), navíc sem HDD ledku vyměnil za modrou vysokosvítivou a už ji pár měsíců měním za původní, protože mě to světlo sere :thumbdown Ještě sem se k tomu nedostal :notsure
Jinak už nikdy - všechno s minimem světélek a maximálním tichem... :cool:
Jinak jo, mám dvě UV katody ale vůbec je nepoužívám (do bočnice sem nechával vyžezávat otvor), navíc sem HDD ledku vyměnil za modrou vysokosvítivou a už ji pár měsíců měním za původní, protože mě to světlo sere :thumbdown Ještě sem se k tomu nedostal :notsure
Jinak už nikdy - všechno s minimem světélek a maximálním tichem... :cool:
Hmmm dřív jsem upravoval docela dost, řezal, brousil, pájel, ale nějak mě to přestalo bavit postupem času vyhazuju z komplu aji svítící věci,... asi to bude tím, že na to už není tolik času jako dřív,... (njn mladá,...)
svitika taky nesnasim, v noci to akorat otravuje tak se tomu vyhybam. na HDD ledce mam polozeny padesatnik a jinak v bedne nic nesviti. pak sviti jen mysitko, num lock na klavesnici a ledka na monitoru
jinak na vzhled docela kaslu, jasne ze si nekoupim skrin ktera se mi zda hnusna, ale vzhled netunim, jenom aby to bylo tichy a dobre se to chladilo - vystrihavani mrizek u vetraku, ucpavani prebytecnych der apod...
jinak na vzhled docela kaslu, jasne ze si nekoupim skrin ktera se mi zda hnusna, ale vzhled netunim, jenom aby to bylo tichy a dobre se to chladilo - vystrihavani mrizek u vetraku, ucpavani prebytecnych der apod...
[QUOTE=mech13;65336]svitika taky nesnasim, v noci to akorat otravuje tak se tomu vyhybam. na HDD ledce mam polozeny padesatnik a jinak v bedne nic nesviti. pak sviti jen mysitko, num lock na klavesnici a ledka na monitoru
[/QUOTE]
jj suhlas... je to hnus ked si clovek chce vecer vychutnat dobry film a diody v tej tme na neho svietia jak reflektory na javisko... num lock vypinam no a monitor a repro led-ky prelepim... :)
[/QUOTE]
jj suhlas... je to hnus ked si clovek chce vecer vychutnat dobry film a diody v tej tme na neho svietia jak reflektory na javisko... num lock vypinam no a monitor a repro led-ky prelepim... :)
Kdyz jsme u tech svititek taky si nekdy vecer pripadate jako v las vegas? Rouer, Modem, Pasport disky, sluchtaka a nedej boze kdyz clovek zapomene vypnout tiskarnu atd .. a to mam v loznici dve pc :) je to hnus..
[quote=Petr S.;65587]Jj, mluvíš mi z duše :D Kolikrát ani nevím co mám ještě překrýt, aby měly oči pokoj ;)[/quote]
Oči! :D
Oči! :D
rad bych se nekdy o neco takoveho pokusil, ale zrejme by to nedopadlo moc dobre .. na takovy modding case mam bohuzel obe ruce leve :/
osobne se mi ale tunning case velice libi a klidne tam muze byt i nejake to svetylko navic, nicmene funkcnost je vzdy na 1.miste
osobne se mi ale tunning case velice libi a klidne tam muze byt i nejake to svetylko navic, nicmene funkcnost je vzdy na 1.miste
Souhlasim s většinou z vas, čim miň světylek, tim lip. Mamm pc přimo u postele, takže bych se ani pořádně nevyspal.
A moje upravy?? Nic moc, jen funkčni. Jde mi předevšim o chlazeni a ticho.
A moje upravy?? Nic moc, jen funkčni. Jde mi předevšim o chlazeni a ticho.
Já taky dřív upravoval co se dalo:-( Teď mam laptop a nejak se nehrnu.Brzo udělam výměnu na klasiku.
[QUOTE=filky;65664]
jednou az budu mit cas tak si udelam podobnej do Pilsnera :D[/QUOTE]
No, to je pěkný námět - hádám, že je nás tu s podobnými choutkami více, že? :D :D :D
jednou az budu mit cas tak si udelam podobnej do Pilsnera :D[/QUOTE]
No, to je pěkný námět - hádám, že je nás tu s podobnými choutkami více, že? :D :D :D
Na modding se už nějakej čas chystám, ale funkčnost je na prvním místě ted mam rozdělanej projekt "vodník" kdy si chci zkusit vyrobit chladící bloky sám na soustruhu a fréze.. uvidíme jak to dopadne pokud se všechno povede tak se přes prázdniny pustim do moddingu, ale nejspíš bez diod a všech světýlek.. na elektriku sem uplně mimo... přestal jsem jít s dobou po vynálezu žárovky :-)