Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: nejde zvuk

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    a jsem tu s dalším problémem. Kamarádka má nový kompík. Druhý den jí odešla dvd mechanika LG. Přehrávala jenom cd, dvd už neviděla. tak jsme jí vyměnily a v poho. Ale teď jí zase pro změnu nejde zvuk. Nejdřív musí vytáhnout kondík od repráků a když ho dá zpátky, tak už zvuk jede. nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od haniccka Zobrazit příspěvek
    Nejdřív musí vytáhnout kondík od repráků
    WTF???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Asi tím myslí konektory, ne kondenzátory.;-) Osobně bych to viděl možná na nějaký zkrat při připojování repráků, který zvukovku ( nebo nějaké jiné zařízení ) donutí se odpojit. Ale jak se toho zbavit, to mě nenapadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    co je to za zvukovku? je na základní desce nebo je to karta? zkusil bych jiný repráky (sluchátka) nebo pokud je to zvukovka na desce tak bych přepnul výstup na jinej konektor,...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tipl bych to na nejakou porouchanou autodetekci zapojeni kabliku... da se to vypnout, bohuzel zrovna nemam po ruce nic kde bych nasel kde presne - ale kdyz pohledas jak zapojit front audio panel na bedne, tak tam je potreba tu detekci taky vypnout a nekde urcite bude jak - tim bych zacal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Coz v prekladu znamena neco jako podivej se do manualu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    Díky, vyřídím kamarádce vaše rady. Samozřejmě jsem myslela konektor a ne kondenzátor . Dám vědět až to vyřešíme, jestli to teda vyřešíme .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    to zapojuje vzadu? zkus reinstallnout ovladace....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde mi zvuk
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 08:43
  2. nejde zvuk
    Od hudson161 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 14:31
  3. Nejde zvuk
    Od Venca555 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 23:05
  4. Nejde mi zvuk
    Od Pepe999 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 19:41
  5. Nejde zvuk, pls help čím to ?
    Od Farrly v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 22:54